שאלת המוצ"ש שלי

סיטרא

New member
אגב הערה.

המשפט המופיע בחתימה שלך דורש תיקון. להלן התיקון: veni vidi vici ההתנסות המטורפת שלי הייתה להציץ לחברה של אחותי במקלחת כשהייתי בן 11 הייתה זו הזיקפה (כן, זיקפה, אז עוד לא הכרתי את הפונקציה של השפיך) הכי טובה שלי. מוצ"ש שלום לאדוני/גבירתי. "כמו שבאתי הלכתי"......

sentinel

New member
לא הייתי אומר התנסות מטורפת...

או מין לא שגרתי... אבל יצא לי ולאקסית לעשות איזה פיקניק בפרדס ליד הבית. פורסים מפה, מוציאים את האוכל, מסדרים את הכל בצורה יפה... מסתכלים אחד על השני ופשוט דוחפים הכל הצידה ומתחילים להתמזמז. כמובן שדבר מוביל לדבר ובאיזה שהוא שלב זה הגיע לאוראלי מטורף שבו אני יורד לה ומדי פעם מערב גם איזה דובדבן או שניים... קטע חזק.

בחורהX

New member
מה זה "מערב דובדבן או שניים" ?!

לאן אתה דוחף אותו ?

sentinel

New member
למה ישר לדחוף?

מעבירים אותו בפה קודם, יורדים איתו לאט בין ועל השדיים שלה, ממשיכים לפופיק ומשם מגיעים לשפתיים התחתונות. מעבירים את הדובדבן בין שפתיים, נותנים לו להרטב במיצים שלה, ואז לוקחים אותו ומלקקים אותו, מועכים אותו בפה, יורקים את הגרעין ואז עוברים לחלק המעניין. לרדת לה, ללקק ולמצוץ לה את השפתיים והדגדגן עם כל הרוק, הנוזלים שלה ומיץ הדובדבן שנוזל מהפה שלי וממנה... get it?

בחורהX

New member
אל תשאל מה קרה...

התלבשתי התבשמתי והכל, יצאתי מהבית התנעתי ת'טוסטוס כולי נרגשת. אני נוסעת וזה ופתאום קולטת שאני באיזור לא מוכר. נכנסתי לפאניקה עצרתי בצד פתחתי מפה ואז פתאום עצר לידי רכב משטרתי . אמר החנייה באזור אסורה ואני לא היו עליי תעודות מזהות ! עצר אותי וזה..הגעתי לתחנת משטרה ואל תשאל מה קרה..השאירו אותי שם כי היה עומס בדיוק עצרו כמה זונות בצומת. חיכיתי וחיכיתי לבסוף הבהרנו עניינים ואז בדרך החוצה פגשתי שוטר חמוד הזמין אותי למשקה מפה לשם זרמנו אליו לפנטהאוס ושכחתי לגמרי מהתוכניות שהיו לי איתך :) סורי.

sentinel

New member
נו, הפסד של אחד, רווח של אחר../images/Emo8.gif

ועוד אתן אומרות שגברים במדים לא עושים לכן את זה...

galgalk

New member
שקרנית, אני יודע מה הסיבה האמיתית

שבגללה הברזת לו.................................................................................................................................................................................................................................................................................. ....לא מצאת איפה לקנות דובדבנים. גל

ferdinand

New member
על זה נאמר:

"לקחה קישוא אחד, שמה פה, קישוא פה, קישוא פה... וקישוא אחד לא מוצאים אותו עד היום!!!"

e t e r n i t y

New member
לא שגרתי בטבע.

מי שמכיר את הכביש מערד לים המלח, זה כביש מפותל מאוד והררי. יש נקודת תצפית על ים המלח בדרך. חזרתי מיום מדהים באילת עם בחור אמריקאי שהכרתי כמה ימים קודם. אחותו היתה איתנו באוטו, אבל נרדמה בדרך. אני אקדים ואגיד שרוב הזמן שהיא ישנה הוא שלח ידיים אל בין רגליי (אני ישבתי מאחור) בזמן שהוא נהג. עצרנו בנקודת התצפית. נוף מדהים של ים המלח בלילה, הכוכבים מעלינו, שקט מסביב. הלכנו מאחורי החומה של גג ההצללה ורחוק מהאוטו וישר הורדנו חלק תחתון ועשינו סקס ממש מדהים. נראה לי שיש עוד אבל כרגע זה מה שעלה לי לראש.

למעלה