שאלת האם להזביל

  • פותח הנושא lula
  • פורסם בתאריך

lula

New member
שאלת האם להזביל

במסגרת סידור הארון נוטלה עם פג תוקף אוגוסט 2011 מרקם סבבה וריח טוב עגבניות מיובשות חצי לחות של שופרסל תוקף נובמבר 2011 פתחתי ומריח טוב טרם טעמתי להזביל? ואם לא מה ניתן לעשות עם העגבניות? תודה !!!
 

Noich80

New member
מממ

את הנוטלה נראה לי שהייתי זורקת, אם לא הייתי עושה ממנה עוגה או בראוניז. עגבניות- את יכולה להכין קיש עגבניות מיובשות.
 

shno

New member
זו לא בעיה

את הנוטלה משאירים אטום במקום חם ולח, עדיף עם שמש ישירה - תוך שבועיים יש לך ליקר שוקולד.
 

עפרי37

New member
אני הייתי מזבילה, בעיקר

בעיקר אם לא רק אני אמורה לאכול מזה.
 
להזביל,לא שווה את הסיכון לדעתי


 

hag70

New member
ממש לא

אם הכל בסדר מבחינת המרקם הריח והטעם הכל בסדר
 

kaij

New member
לא הייתי מזבילה

הרבה פעמים מדובר בכסת"ח ועידוד לצרכנות (נוטלה רוצים שלא תחזיקי חבילה במשך יותר מדי זמן אלא שתקני חדש) עגבניות - אפשר להכין פשטידה או מאפינס
 

shuttles

New member
אמנם הרבה פעמים, אבל...

אנחנו לא יכולים לדעת מתי הפעם היא כזו, ומתי היא אחרת. ממרח שוקולד הייתי מזבילה. הוא מלא בשומן, ושומן מתחמצן עם הזמן. כדאי להכניס כמה שפחות אוקסידנטים לגוף. עגבניות חצי לחות - גם הייתי מזבילה. אילו הן היו מיובשות, הייתי אולי חושבת אחרת, אבל אם יש מספיק לחות, אז יהיו חיידקים, שמרים ועובשים. מה עוד שעובש של עגבניות הוא מסוכן.
 

Cafe Latte

New member
לגמרי!

בדיוק לפני כמה ימים היה בסופר-הסופר-יקר מתחת לבית שלי, מבצע על שמנ"ז שאני ממש מחבבת (borges, יקר למדי). כל הבקבוקים עלו nna גרושים, כי היה להם תאריך תפוגה קצר. קניתי כמובן מיני סטוק (כי אנחנו כל הזמן משתמשים בשמן זית)... לפעמים לתאריכי תפוגה האלה, אין שום משמעות (בניגוד, לנניח, מוצרי חלב כמו קוטג').
 
למעלה