יש לשאלה הזו כמה תשובות
התשובה הפשטנית היא Nile Perch. הדג מיובא לאוסטרליה מאפריקה במצב קפוא. בסופרים לפעמים רואים אותו בדלפק במצב מופשר, אבל זה בס"ה אומר שלא רצוי להקפיא חזרה, וצריך להשתמש תוך ימים בודדים...
השאלה היותר רחבה היא איזה דגים "אוסטרליים" מומלצים לחריימה. אנחנו ניסינו הרבה סוגים, והמסקנה שלי שהכי טעים (ופשוט) זה עם Mullet. פעם ציפי כתבה כאן שזה בעצם בורי. גם ברמונדי הולך די טוב.
אנחנו מעדיפים דגים טריים ולא מוקפאים. אם את הולכת על מוקפאים, המבחר מאוד גדול ומגיע מכל מיני מקומות בעולם. אם את הולכת על טרי, התשובה תלויה באיזור בו את גרה. באיזור שלנו יש Mullet טרי שיוצא ישר מהים.