שאלת בגד ים לתינוק

duvdevann

New member
שאלת בגד ים לתינוק

עד כמה זה פרקטי לקנות לתינוק בגד ים אוורול ? שמים אותו על החיתול מכנס של הים? זה נוח לתינוק? לא מגביל אותו? לא מציק לו? קל להלביש אותו או שיש מצב שיגרור התנגדות מהתינוק בהלבשה? ושאלה אחרונה- איפה כדאי לקנות? (אם אתן ממליצות) המון תודה מראש

tunalover

New member
אנחנו קנינו אובראול אבל לא משתמשים

בו כל כך. אם נלך לים אז אני אשים לו אותו להגנה מהשמש אבל ככה אנחנו הולכים לבריכה מקורה אז אנחנו עם טיטול בגד ים של האגיס. אני משתמשת בו פעמיים שלוש ומעיפה. אם משתמשים בו יותר מזה הוא מתחיל להיות כמו טיטול רגיל ולספוג המון מים.

duvdevann

New member
אה זה לא חיתול חד פעמי?

אני השתמשתי פעם אחת וזרקתי אותוחשבתי שזה חד פעמי כולם מדברים על האוורולים האלה אז חשבתי שהם שימושיים

חורף75

New member
אני משתמשת באוורול

כבר יצא לנו כמה פעמים להיות בים ובקאנטרי, בחוץ זה נותן הגנה מקסימלית מהשמש. מתחת אנחנו שמים חיתול רגיל מחוץ למים וחיתול לשחיה של הגיס כשנכנסים למים.

kerenra

New member
כנראה שיש כאלה שממחזרים...

בעיקרון זה חד פעמי

tunalover

New member
השתמשנו באובראול בהתחלה כמה פעמים

עד שראיתי שאפשר גם בלי. מבחינתי זו הגנה אל מול השמש ותו לא. לגבי חיתול-בגד-ים, הוא אכן נחשב חד פעמי אבל הוא לא מתפרק וכלום אז אני שוטפת, מייבשת ומשתמשת שוב עוד פעם-פעמיים.

ניצנץ l

New member
הגנה מפני השמש זה דבר מאוד חשוב

גם אם אין לבגד הים הזה שום אפקט אחר

בהחלט מומלץ

יש כאלה שלא שמים טיטול אני שמה טיטול בגד ים מתחת בהחלט נוח גם בן ה 4 אצלנו עדיין לובש בגד ים אוברול

kerenra

New member
תשובות

בגד ים אוברול בהחלט פרקטי. הוא נלבש על החיתול המיוחד לים. זה נוח וממש לא מגביל. לדעתי, זה בגד ים חובה בגלל קרינת השמש החזקה בארץ. עד לפני שבוע היה מבצע בסופרפארם שבו בגד הים עלה 25 ש"ח. ראיתי בסניף ליד ביתי שנשארו להם בגדי ים והם עדיין מוכרים אותם. תתקשרי לסניף ליד ביתך ותבררי אם נשאר. אחרת בגד ים כזה יעלה לך בסביבות 80 ש"ח ומעלה...

avishagk

New member
קנינו ועוד לא השתמשנו

מקווה השבוע ללכת לים איתו בפעם הראשונה. אני בהחלט בעד האוברול מבחינת הגנה מהשמש, אין מצב שאני חושפת את העור העדין שלו לשמש. הלבשתי לו בבית למדוד ולא נרשמו בעיות.. קניתי טיטול של האגיס לים חד פעמי לשים מתחת.

ג ל י 1

New member
../images/Emo207.gifשאלות על ים ובריכה....../images/Emo179.gif

אני רוצה לקחת את הקטן לבריכה או לים, אם לוקחים לים, להכניס אותו למים? או שעדיף לקחת בריכה מתנפחת ולשים אותו שם? באילו שעות מומלץ להיות בים? וצריך למרוח אותו בקרם נגד שיזוף אם שמים עליו את הבגד ים אובורל? ולגבי בריכה, אפשר לקחת אותו לבריכה רגילה? ולהכניס למים של גדולים? אין בעיה עם כלור? הוא בבן 11 חודשים.

ג ל י 1

New member
אהה ועוד שאלה על טמפ' המים

בים ובריכה הרי המים קצת קרים, אין בעיה עם זה? לא יהיה לו קר?

בשבת הכנסנו את שלי לבריכה של

הדגולים ולא היתה לה בעיה עם הכלור. אבל מיטב רגילה לבריכות (אומנם לא עם כלור) מגיל קטן מאוד אבל זאת היתה פעם ראשונה בבריכה שך גדולים- צריך לקחת בחשבון שהמים קרים ולוקח קצת זמן להתרגל אז לאט לאט

ניצנץ l

New member
שלנו בת 4.5 חודשים וכבר היתה בבריכה

וגם טבלה רגליים בים. לא ממליצה להכניס אותם ממש לים, כי יכול לבוא גל וייכנסו לו מים מלוחים לעיניים. לא נעים. קרם שיזוף למרוח בחלקים החשופים. בריכה - את יכולה לשים אותו בגלגל ולהיכנס לבריכה של הגדולים, רק תקפידי לשטוף אותו טוב טוב אחרי זה.

רועי יותר קטן מהקטן שלך וממש אין

בעיה עם מי ברכה, אחרי הברכה אנחנו ישר רוחצים אותו עם מים מתוקים ואין בעיה. הוא גם בחוג שחיה וממש אין בעיה. מבחינת הטמפרטורה- עכשיו חם מאוד אז אין ממש בעיה עם המים, הגישה שלנו, אם לנו זה קר מידי אז גם לו ואם זה בסימן שאלה הוא מראה לנו מה הוא חושב- אם קר לו הוא לא רוצה להיכנס או שהוא מראה שלא נעים לו בכלל. מקווה שעזרתי

kerenra

New member
עוד תשובות

1. לבריכה- להכניס, לים- רק את הרגליים (למלא בריכה מתנפחת). בעיקר כשתיכף יתחילו הצריבות מהמדוזות. 2. שעות ממולצות: לפני 10:00 ואחרי 17:00 3. למרוח בקרם הגנה את החלקים החשופים, כולל אוזניים, צוואר וכפות ידיים. 4. לגבי טמפ' המים: מכיוון שבהתחלה קריר (עד שמתרגלים) כדאי לחבקו ולהרפות לאט לאט. 5. כמובן לא לשכוח לשבת במל, לשתות המון, ולחבוש כובע רחב שוליים ומשקפי שמש.

ג ל י 1

New member
איזו מתוקונת!

הבעיה היא שהוא לא אוהב כובע ומשקפיים, כל פעם שאני שמה לו הוא ישר מוריד.

למעלה