שאלת איפור שפתיים

שאלת איפור שפתיים

אני חדשה פה, ולא יודעת אם זה המקום הנכון לשאול אבל אנסה בכל זאת. אני בדר"כ לא מתאפרת והלכתי למאפרת לאירוע. המאפרת אמרה לי שביום אירוע כדאי לי לשים ליפגלוס מעל האודם. חברותי (שמתאפרות) ממש הזדעזעו ואמרו שדווקא הליפגלוס יוריד את האודם יותר מהר, ועדיף או זה או זה ולא ביחד. אשמח לתגובות מבעלות הניסיון

הממ.. באמת מוזר מה שהמאפרת אמרה

לך... כי בד"כ ליפגלוס הוא נורא שומני ולכן הוא יורד מהר וגם יחד איתו מוריד את האודם מתחתיו. במידה ואת אוהבת את האפקט של הליפגלוס , אני ממליצה לך להחזיק אותו בתיק ופשוט לחדש כל כמה זמן שאת צריכה אותו... זה לא כזה ביג דיל. ואגב יש אודם+ליפגלוס חדש מחברת "רבלון" , אומרים שהוא נורא עמיד , אני עדיין לא ניסיתי אותו אבל שווה לך לבדוק. בהצלחה,

LiTaLLLL

New member
../images/Emo41.gif

דבר ראשון, מייקאפ ופודרה-תמרחי קצת מייקאפ על השפתיים ולאחר מכן תפדרי עם פודרה ורק אז תמרחי את האודם. ואז תשימי ליפגלוס בתפיחות, כלומר בנקודות ופחות במריחה. ונראה לי שיעזור אם לאחר מריחת הליפגלוס תמרחי עוד שכבה של אודם. (אבל לגבי זה אין לי ניסיון) וכמו שהגיבו לך..קיימים כיום הרבה מוצרים טובים שכבר מכילים אודם וליפגלוס באחד. ותהני באירוע

LiTaLLLL

New member
נו..

הליפגלוס שומני ולכן-האודם מעליו ימרח ואז יהיה שילוב של הברק של הליפגלוס והצבע של האודם.

Nobodys Wife17

New member
שפתיים...

תראי, המאפרת התכוונה שתשימי את הגלוס במטרה שיעשה לך ברק ומראה חושני- המתאים לאירועים. (בשבילך שאת לא מתאפרת זה מראה יוצא דופן). כן הגלוס באמת יורד מהר אבל לכן את מביאה איתך בתיק את הגלוס והשפתון ומחדשת. כמו כן כמו שכתבו לך פה מקודם בעזרת המייק אפ את יכולה להבטיח שהגלוס ישאר לך יותר זמן.
שירז

צוהלת

New member
איפור לארוע

שונה ממה שאנחנו מתאפרים בדרך כלל... צריך לקחת בחשבון איך להראות מיוחדת , יפה , ומאוד חשוב גם שבצילומים , יראו את האיפור שלך. המאפרת הציעה לך את הליפגלוס בצדק, השפתיים נראות הרבה יותר טוב , עדינות יותר , בוהקות , סקסיות אפילו. נכון , ליפגלוס יורד הרבה יותר מהר. מה שאני מציעה לך (וסביר להניח המאפרת תעשה) זה למרוח על השפתיים עפרון שפתיים בצבע עור , או בצבע עדין , או בצבע השפתיים שלך , ועליו למרוח את הגלוס. כמו כן חשוב שתקחי איתך את הגלוס ותשפרי הופעה מידי פעם...

העצה הכי שימושית!!

שתי עצות: 1. על השפה התחתונה שימי אודם על השפה העליונה שימי ליפגלוס 2. אותו דבר רק שעל השפה התחתונה ליפגלוס נגיד אדום ועל העליונה שקוף או כל מיני שילובים כאלה וזה יוצא ממש יפה מקווה שעזרתי

למעלה