שאלת "איך מגיעים"

מצב
הנושא נעול.

AndreyS

New member
שאלת "איך מגיעים"

שאלת "איך מגיעים"
אני צריך להגיע, ביום ראשון הקרוב מצומת גלילות לקניון ארנה בהרצליה - כמובן שעדיף בכמה שפחות אוטובוסים. הבדיקה שלי העלתה שהקו הכי נוח הוא 90 של דן שמגיע לרחוב מדינת היהודים ןמשם הדרך לקניון ארנה לא רחוקה. אם לדעתכם ישנה דרך נוחה יותר להגעה אני אשמח לשמוע. דבר נוסף - האם כרטיס חופשי יומי של דן בת"א יהיה תקף גם בנסיעה להרצליה. תודה רבה לכל העונים וחג שמח.

אני לא מכיר קווים של אגד באיזור

שאלת "איך מגיעים"
אני צריך להגיע, ביום ראשון הקרוב מצומת גלילות לקניון ארנה בהרצליה - כמובן שעדיף בכמה שפחות אוטובוסים. הבדיקה שלי העלתה שהקו הכי נוח הוא 90 של דן שמגיע לרחוב מדינת היהודים ןמשם הדרך לקניון ארנה לא רחוקה. אם לדעתכם ישנה דרך נוחה יותר להגעה אני אשמח לשמוע. דבר נוסף - האם כרטיס חופשי יומי של דן בת"א יהיה תקף גם בנסיעה להרצליה. תודה רבה לכל העונים וחג שמח.
מה שאני כן יודע, זה שהחופשי-יומי של דן לא מכסה את הרצליה. בכ"ז מחיר נסיעה חד כיוונית זול יותר בדן מאשר באגד, והוא עומד על 5 ש"ח. תיהנה בקניון, הוא מאוד שונה ומרשים, והמרינה פשוט יפהפיה.

AndreyS

New member
תודה!

מה שאני כן יודע, זה שהחופשי-יומי של דן לא מכסה את הרצליה. בכ"ז מחיר נסיעה חד כיוונית זול יותר בדן מאשר באגד, והוא עומד על 5 ש"ח. תיהנה בקניון, הוא מאוד שונה ומרשים, והמרינה פשוט יפהפיה.
תודה!
אז מה שאתה אומר בעצם שקו 90 הוא האופציה הכי טובה שלדן יש להציע?

כן. רק קו 90.

תודה!
אז מה שאתה אומר בעצם שקו 90 הוא האופציה הכי טובה שלדן יש להציע?
כן. רק קו 90.
אני חושב שאתה יכול לעלות לאוטובוס בכיוון חזור לגלילות באותה תחנה שירדת ממנה, משום שבתוך הרצליה פיתוח מסלול הקו הוא סיבובי (עם תחנת ויסות במלון השרון).

טומי*

New member
ואם בא לך ללכת ברגל כעשר דקות....

שאלת "איך מגיעים"
אז לפני כשבוע נפתח כביש חדש לארנה ממש 500 מ' לפני צומת גלילות

טומי*

New member
גם אני צריך עזרה מהצפוניים.....

אז לפני כשבוע נפתח כביש חדש לארנה ממש 500 מ' לפני צומת גלילות
ביום שני אני צריך להגיע לפארק של קרית מוצקין. האם הפארק רחוקה מתחנת הרכבת?

איליה.

New member
איפה נמצא הפארק של קרית מוצקין?

ביום שני אני צריך להגיע לפארק של קרית מוצקין. האם הפארק רחוקה מתחנת הרכבת?
איפה נמצא הפארק של קרית מוצקין?
לא מצאתי אותו באטלס הזהב... האם לפארק יש שם? בכל אופן קרית מוצקין היא לא עיר גדולה, ואפשר להגיע מתחנת הרכבת לכל מקום בפחות מחצי שעה הליכה או באוטובוס.

מצב
הנושא נעול.
למעלה