שאלת אייפון טיפוסית לגבי סנכרון

CPUBOOM2

New member
שאלת אייפון טיפוסית לגבי סנכרון

שלום לכם . לאחר שלמדתי קצת את המכשיר בימים האחרונים התפנתי לשים בו קצת מוסיקה . כמובן שיש לי עדיין את הטאצ' שהוא נגן המדיה העיקרי . בכל מקרה , כאשר חיברתי את האייפון למק שלי נאמר לי שהוא מסונכרן כבר עם ספריית אייטונס אחרת ושאני חייב למחוק הכל מהמכשיר ואז לסנכרן . כמובן שלא הסכמתי ,השאלה היא האם יש דרך לעקוף את זה . עם הטאצ' שלי לא הייתה לי מעולם בעיה לסנכרן בין שני מחשבים . האם יש לאייפון מגבלה שאינני מכיר ? יש לציין שחיברתי לפני יומיים את האייפון לפי סי הרגיל וסינכרתי רינגטונים , כך שסביר שזו הסיבה . בשורה התחתונה אני רוצה לבנכרן משני מחשבים נפרדים . קצת מידע טכני - אייפון 3gs עם מערכת הפעלה 3.1.2 . מערכת של המק היא לאופרד 10.5.8 תודה על העזרה

אפשר לסנכרן 2 מחשבים

חוץ מהמוזיקה, שכל פעם הוא ירצה למחוק אם תרצה לעדכן. השאר נשאר בלי בעיות. אותה התנהגות כמו הטאצ'.

CPUBOOM2

New member
זה מה שאני אומר . לא צריכה להיות בעיה כזו

בעבר הצלחתי לסנכרן את הטאצ' משני מחשבים נפרדים אז למה עכשיו לא ?

CPUBOOM2

New member
לא מפחיד . צריך ידע טכני ,זה הכל

כרגע זו האפשרות היחידה , אלא אם כן מישהו כאן יאמר לי שיש דרך פשוטה שעלייה לא ידעתי .

AYELET1

New member
וצריך גיבוי הגון להכל ../images/Emo3.gif סוכריה - אפשר

להוריד את כל המוסיקהב שיש לך במכשיר למחשב . איזה מכשיר זה (וכמה נפח זזכרון יש לו)?

AYELET1

New member
וההמשך היה צריך ליהיות: ואחרי זה תוכלי לבצע

נסיונות הרפתקניים

פחות מפחיד אותי שתאבד לי המוסיקה

יותר מפחיד אותי להתעסק בהגדרות שאני לא מבינה בהן. דוקא בתור מישהי מתחום המחשבים שיודעת כמה הגדרות כאלה הן קריטיות. (ויש לי אייפון 3GS 32G)

CPUBOOM2

New member
עדכון לגבי התהליך

אתמול ניסיתי לבצע את התהליך אך עדיין לא הצלחתי . ברגע שאגרום לזה לעבוד תקבלו עדכון . למה אפל עושה את החיים קשים . קשה לתת לסנכרן ביותר ממחשב אחד ? בכל מכשיר אחר אין להם בעיה לאפשר זאת אבל באייפון הם לא מוכנים . תמוה בעיניי

למעלה