שאלת אוסובוקו

שאלת אוסובוקו

תסלחו לי מראש על הבורות...
ראיתי פה מתכונים לאוסובוקו, וזה סוג בשר שלא נמצא בביתינו בד"כ ואני לא מכירה אותו כ"כ. רציתי לשאול: 1. זה חלק של בקר או עגל? (אני יודעת שזה נתח עם עצם עגולה באמצע). 2. האם זה בשר שמנוני? במה זה שונה מ"בקר רגיל"? 3. האם מספיקה שעה אחת של בישול או אפייה, כפי שראיתי במתכונים? 4. ושאלת השאלות - ילדים קטנים יאכלו את זה?
 

RamiSun

New member
ממממ

1: מדובר בשריר בקר עגל או כבש כולל העצם 2: הבשר מלא בסחוס אבל הוא ללא שומן כמעט והוא שונה מסיבה זו... 3: שעה אחת זה מעט מידי צריך שעתיים לפחות בבישול איטי. 4: בדרך כלל לא סביר אבל תלוי בילדים....
 
למעלה