שאלתי פה ולא קיבלתי תשובה :/

m i c h a l 4 2

New member
שאלתי פה ולא קיבלתי תשובה :/

היי אני רוצה לקנות/להכין מתנה לחברה הכי הכי טובה ואני מוכנה להוציא עליה 100 שקל. אבל פשוט כל שנה הרעיונות היצירתיים הולכים ואוזלים. תכשיטים, בגדים, איפור מה לא קניתי לה. בא לי משהו מיוחד. עברתי על כל המאמרים בטאגליינס ושום דבר לא קלט את עיניי. היא תהיה בת 19 והיא בצבא עכשיו כבר חצי שנה. אז מה אתם ממליצים אנשים? ותודה רבה לכם!!!!!!!!

ShirShir

New member
מתנות לחברה טובה../images/Emo77.gif

כאן כבר הצצת
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=588&msgid=59297540

m i c h a l 4 2

New member
כבר הצצתי בזה וזה לא נתן לי רעיונות

מחכה לתשובות נוספות.. תודה

מה התקציב../images/Emo35.gif

מגש פינוקים (זה עולה משהו כמו 150)
פוך לחדר
שעון לקיר
פוסטר
להדפיס משהו על כרית
הכנת פאזל מתמונה שלה/שלכן

את בקטע של דברים יצירתיים?

כי אני הכנתי לחברה שלי ליומולדת 18 שעון... ( אני על מחשב אחר אז אני אראה לך יותר מאוחר את מה שיצא לי בסוף...) ובנוסף קניתי לה מכשיר שעושה מסאז' בצורה של יד ממש ממש חמוד.. ובנוסף הכנתי לה מצגת אישית ממני ליומולדת בנוסף עם שיר מתאים כמובן.. וזה כמעט הגיע ל 100 שקל וזה סיפק אותה מאד ואפילו אמרו לי שהכנתי יותר מידיי... ( ככה שלא תמיד הכסף קובע...
) אמממ אולי תספרי על החברה שלך וזה יעזור... המשך יום טוב ושבת שלום=)

m i c h a l 4 2

New member
עוד פרטים..

הקטע הוא שהיא לא אוהבת דברים "ורודים" כמו בובות, היא לא רוחנית, דיסקים לא כי היא צורבת, ערכת טיפוח לא בקטע, סט של תחתונים וחזייה גם לא היא כ"כ בעייתית!!! :/

אממ

ת'אמת גם אני לא אוהבת את הצבע ורוד...חח מה עם פשוט יום כיף לשנייכם? יש לך רישיון? ומה היא עושה בחיים? חיילת? עובדת? משו?

m i c h a l 4 2

New member
אממ...

יום כיף בסכום של 100 שקל? יש לי רישיון והיא חיילת שמשתחררת יומיות..

pilpelet4u

New member
מנסה...

לא אהבת אף אחת מהערכות ? ערכת משהו משהו ? ערכה מכף רגל ועד ראש ? משהו שעשיתי לחבר שלי עכשיו ליומולדת, את יכולה לששנות את הברכה והמתנות או לשים בסוף מתנה גדולה יותר... http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=588&msgid=68224788 אולי זה יביא לך רעיון... את יכולה לקחת קופסא גדולה (כמו של טלויזיה) לעטוף אותה כמו מתנה, לשים בפנים מלא ממתקים ובלון הליום גדול וכשהיא תפתח את הקופסא הבלון יקפוץ עליה. מתנות... אולי מגבת/חלוק עם רקמה ? זה מתנה מקסימה לדעתי... ערכת פינוק - אם היא אוהבת את זה... את יכולה לקנות לה קרם + קצף/שמן אמבט וכד'... אפשר להוסיף מגבת פנים עם רקמה... שעון קיר ? (אפשר עם תמונה שלכן או חריטה או משהו) פיג'מה ? נעלי בית מפרווה כאלה לחורף מה את אומרת ?

m i c h a l 4 2

New member
מצטערת אני אהבתי אבל חברה

שלי לא תאהב את זה.. היא לא אוהבת את זה.. היא ממש בעייתית!! אוףףףףףףףף

coora

New member
איזה סוג של בנאדם היא?.. משוגעת

או רצינית או לאיזה כיוון?.. אפשר להכין לה דיסק עם אוסף של השירים שהיא אוהבת ועם חוברת מעוצבת עם המילים שלהם... אפשר לקנות לה ספר ולכתוב בפנים כל מיני הערות (עובד ממש ממש טוב עם ספרי ילדים - נוסטלגיה)... אפשר להכין לה (אם את בקטע של יצירה) קופסת מטמון עם נרות קטנים ושטויות...

m i c h a l 4 2

New member
היא רצינית כזאת :/

דיסקים כבר אמרתי שלא כי היא צורבת. הכנתי לה כבר בעבר משהו עם נוסטלגיה והיא לא אוהבת נרות וכל הקטע הזה.

אם את אומרת שהיא רצינית...

אז מה זה הגדרה של " רצינית " ? היא אוהבת ספרים? ( אז ספר טוב.. ) אולי תעשי לה מסיבת הפתעה במסעדה.. בלי יותר מידיי באלגן ועם החברים הכי טובים...

m i c h a l 4 2

New member
היא בצבא ואין לה זמן ממש

לקרוא ספרים, מסיבת הפתעה היא אמרה לי שהיא לא אוהבת את הדברים האלו..

למעלה