שאלות

שאלות

איפה אפשר לקנות משקל מדידה של אוכל? מה ההבל בין אוטובוס ציבור של דן לבין אוטובוס טיולים...? אני מקיאה ולא מרגישה טוב רק באוטובוסים של טיולים כעבור חצי שעה. ולמרות זאת יוכלה להיות לי נסיעה של שעה וחצי באוטובוס של דן או אגד ואני לא ירגיש אפילו בחילה!

אורלי_ל

New member
אוטובוס טיולים = את מתכוונת

לטיוליות עם הקבינה? זה בגלל שמרגישים את כל הטלטולים בדרך. לאוטובוסים החדישים של אגד יש בולמי זעזועים טובים

laife

New member
החלק הקדמי של האוטו

החלק שבו נמצא המנוע.

Paranoid Y

New member
זה תלוי בבנאדם...

אני נסעתי פעם באוטובוס 10 שעות הפסקה קטנה ושוב 8 שעות, ולא היו לי בחילות..... אבל יש אנשים כשהיינו יוצאים לטיול של"ח בחורשה הקרובה היו מקיאים את נשמתפם על מי שלא בא לך.... אז אוטובוס עירוני פחות נוח, נמוך ורועד המון, לא מרופד הרבה... ואוטובוס טיולים נוסע לפעמים לטיולים ארוכים.. ובדרכים משובשים לפעמים, אז יש כאלה שמצויידים בבולמי זעזועים טובים, הרבה יותר ריפוד.... אבל זה גם לא תמיד עוזר נגד בחילות עם האנשים ההם:] אוטובוס עירוני מבחינת צורה מעוצב לשרת נסיעות קצרות בתוך העיר, יותר נמוך, כדי להקל על עליה וירידה ממנו.... תשובה לשאלה השניה.. כמובן:S

be_roo

New member
מומלץ לשבת בקדמת האוטובוס

שם בדר"כ מרגישים פחות את הטלטולים והרגשת הבחילה נעלמת.

Rשף

New member
שאלי בפורום תחבורה ציבורית

יש שם פריקים לאוטובסים

argamon

Member
משקל מדידיה אוכל=משקל מטבח

אפשר להשיג משקל מטבח ברוב חנויות כל מטבח. באתר דפי זהב, אם תקלידי את המילים ,כלי בית ומטבח , תחת החיפוש של "סיווג-מילת מפתח", תקבלי רשימה ענקית של חנויות כלי בית ומטבח ,חלק עם קישור לאתרי החנות, ופרטים נוספים. http://www.d.co.il/

למעלה