שאלות

מצב
הנושא נעול.

מילקי 10

New member
שאלות

שאלות
אם אני מתפטרת מהעבודה לאחר שנה האם מגיעים לי פיצויים כלשהם? והאם אני זכאית לדמי הבראה? איך החישוב נעשה? דבר נוסף...האם חייבת לעבור שנה בדיוק מאז שהתחלתי לעבוד או שזה יכול להיות באותו החודש בה התחלתי לעבוד?

תשובות

שאלות
אם אני מתפטרת מהעבודה לאחר שנה האם מגיעים לי פיצויים כלשהם? והאם אני זכאית לדמי הבראה? איך החישוב נעשה? דבר נוסף...האם חייבת לעבור שנה בדיוק מאז שהתחלתי לעבוד או שזה יכול להיות באותו החודש בה התחלתי לעבוד?
תשובות
1. בעיקרון לא אלא אם הוסכם אחרת. 2. דמי הבראה משולמים רק לאחר השלמת שנת עבודה מלאה.בעד השנה הראשונה 5 ימים 307 ש"ח ליום לעובד במשרה מלאה. 3. השאלה לא ברורה ("האם אני חייבת לעבוד...").

פיצויי פיטורין

שאלות
פיצויי פיטורין
להתפטר מרצון וגם לקבל פיצויי פיטורין? - לא, אלא בנסיבות שהתפטרות דינה כדין פיטורין.

מילקי 10

New member
תודה על התשובות..התכוונתי

פיצויי פיטורין
להתפטר מרצון וגם לקבל פיצויי פיטורין? - לא, אלא בנסיבות שהתפטרות דינה כדין פיטורין.
האם עליי לעבוד בדיוק שנה (מהתאריך המדויק בו התחלתי לעבוד) כדי לקבל דמי הבראה לדוגמא אם התחלתי לעבוד בסוף נובמבר ואני מתפטרת בתחילת נובמבר, האם אני זכאית לדמי הבראה?

מילקי 10

New member
דבר נוסף

האם עליי לעבוד בדיוק שנה (מהתאריך המדויק בו התחלתי לעבוד) כדי לקבל דמי הבראה לדוגמא אם התחלתי לעבוד בסוף נובמבר ואני מתפטרת בתחילת נובמבר, האם אני זכאית לדמי הבראה?
דבר נוסף
נכנסתי לקישור אבל מדובר באתר של עו"ד בלי שום איזכור של התפטרות.

צריך לעבוד שנה שלמה

דבר נוסף
נכנסתי לקישור אבל מדובר באתר של עו"ד בלי שום איזכור של התפטרות.
צריך לעבוד שנה שלמה
ובאשר לאתר - לצערי עו"ד מיליס כנראה מחוסר עבודה ולכן הוא "שותל" הפניות קודם בפורום הוצל"פ ועכשיו גם כאן. אני תקוה שעו"ד שמילוביץ תביע דעתה בעניין.

מצב
הנושא נעול.
למעלה