שאלות....

dudijor

New member
שאלות....

מי האומן המצליח ביותר לדעתך? (נמק/ פרט / הסבר) מי ההרכב המצליח ביותר לדעתך? (נמק/ פרט / הסבר) מי האומן העולה הבא? (נמק/ פרט / הסבר) מי ההרכב העולה הבא? (נמק/ פרט / הסבר) מה אתה מעדיף פולאון/גואה/אמביאנט? (נמק/ פרט / הסבר) ומייקל ביקש לא סתם ליכתוב אינפקטד....

dudijor

New member
כל חמש דקות אתה רושם הודעה...

ו"לנו" משעמם? סתם שואל שאלות... ת'לא חייב לענות...

KOKO550

New member
תכלס ...אני עונה על זה כי משעמם לי

1.ההרכב המצליח ביותר ללא ספק אינפקטד משרום כל ילד שני בארץ מכיר אותם, אני מכיר אנשים ששונאים טראנס אבל חולים על קלאסיקאל משרום נשמע טפשי?? זה טפשי אבל זו עובדה 2.האומן העולה הבא -לא יודע לא מבין בזה, 3.אני אישית מעדיף גואה מהסוג הכבד להסביר למה?? זו מוזיקה בניגוד לכל הפולאון הזבל עם ה4 תווים בבס ליין, ש80 אחוז מהטראנס של היום עשוי ממנו אגב אני גם ממש אוהב אמביינט אבל זה סגנון שרחוק שנות אור מטראנס ,אין לי מושג למה מקשרים אותו לטראנס....בעצם יש לי בגלל כמה אומני טראנס עשו טראקים כאלו אבל זה גם לא בדיוק אמביינט טהור MIKE OLDFIELD-TUBULAR BELLS זו דוגמא לאמביינט שאומנם מושפע מהמון רוק מתקדם אבל הרבה יותר אמביינט מכל מיני דברים שמחשיבים אמביינט 4. אני שמח שיאסין מת זה היה בין הבקרים היותר טובים שהיו לי לאחרונה לקום לפתוח טלוויזה ולראות את כסא גלגלים המפוייח של הממזר

israeli saiko

New member
סגנון מועדף - גואה.

אין על הז'אנר הזה, הכי יפה, הכי חורט בשכל, ויש בו גם רגש. אוקצור - רוצח! פולאון זה נסבל אבל קקה, גם פרוגרסיב אני לא אוהב (אפילו עוד יותר, לא מתחבר לסגנון.) המוזיקה בשנים האחרונות נעשת קקה. וגם כולם הופכים לקלאברים, אומרים לי בוא תשמע טראנסים פצצות לגבות - מביאים לי דיסק של deep dish. (שמעונים לפחות יודעים לזהות בין טראנס להאוס...)

israeli saiko

New member
בדוגרי תותחים...

אבל הם דיפ-האוס, או ניו-יורק איך שלא קוראים למוזיקה של הקוקסינלים למינהם שעושים רכבות חחחחחח. ויש היום אנשים שחושבים שזה "טראנסים".

psihadal

New member
הבנתי מה הבעיה

הבאתה אותה כבד מידי תפשט תסביר ותפרט מה בדיוק אתה רוצה לא כל כך כללי קיבלתי נמק רד ממני אם הכובד הזה

Spiritus

New member
אולי תפסק את המשפט שנבין.

על פסיקים, נקדות , סמני שאלה, לא שמעת?! קח ברוח טובה אחי. פשוט לא נוח לקרוא את ההודעות שלך.

למעלה