שאלות של לפני השינה....
יש לי כמה שאלות ביחסים, נא לכתוב איך הגעתם לתשובה, כמו שכותבים לילד מפגר. למטה אני אכתוב את התשובות של הכל. 1. היחס בין מספר המלפפונים החמוצים למספר הגמבות המתוקות ברוטב חמוץ-מתוק במסעדה הוא 4:5. בעל המסעדה רוצה לשווק מוצר חדש ולשם כך הוא צריך לייצר רוטב חמוץ-מתוק שבו מספר המלפפונים כפול ממספר הגמבות. מה לא יכול להיות מספר הירקות הכולל אותו הוא צריך להוסיף לרוטב חמוץ-מתוק הקיים כדי לייצר את הרוטב החדש?
1. 3 2. 6 3. 12 4. 30 2.תום מור מוציא בחודש פי 3 על קניית קופסאות סיגריות
מאשר על קניית בקבוקי אלכוהול
. היחס בין מחיר סיגרייה אחת לבין מחיר בקבוק אלכוהול הוא 1:40. ידוע שתום מור קונה 10 בקבוקי אלכוהול בחודש. כמה קופסאות סיגריות הוא רוכש בחודש (קופסא מכילה 20 סיגריות). 1. 15 2. 30 3. 45 4. 60 3. איציק קולע רבע מהזריקות שלו. מחצית מהזריקות שהוא מחטיא םוגועת בטבעת והשאר פוגעות רק בקרש. מה יכול להיות כמות הזריקות שפוגעות רק בקרש? 1. 55 2. 56 3. 67 4. 78 4. שאלה קצת בעייתית..... הדפוס יצא מוזר, ככה שאני לא בטוחה אם כתוב פי 25 או 2.5.... תנסו גם וגם. פחית ספריי שלג עולה פי 25 (או 2.5) מפחית ספריי חוטים. משה מעונייןלרכוש פחיות ספריי על מנת למכור אותן בערב יום העצמאות. כמה פחיות ספריי שלג יוכל משה לקנות במחיר של 50 פחיות ספריי חוטים? 1. 10 2. 15 3. 20 4. 30 5.במשחק כדורגל
שיחקו בני הכיתה
נגד הבנות
(מספר הבנות שווה למספר הבנים). לאחר שהתוצאה הייתה 0-10 לטובת הבנות, הוחלט ששתי החלוצות המצטיינות יעברו אל קבוצת הבנים על מנת לאזן את המצב. מה לא יכול להיות היחס בין מספר הבנים למספר הבנות אחרי המעבר? 1. 1:3 2. 1:5 3. 1:6 4. 5:6 6. היחס בין מספר המקקים לנמלים היה 8:5. לאחר ריסוס, ירדה כמות המקקים בחצי. אוכלוסיית הנמלךים לא נפגעה ואף התרבתה (כתוצאה מאכילת גופות המקקים) במספר השווה למחצית מכמות המקקים שנכחדו. אם נותרו 56 מקקים חיים, כמה נמלים חדשות נולדו לאחר הריסוס? 1. 28 2. 32 3. 56 4. 72 7. ביום ראשון כמות החבורות על גופו של צחי
הייתה גדולה פי 3 מכמות החבורות עלגופו של נחי. ביום שי נתקל צחי בבבוןאלים במיוחד והוכפל מספר החבורות שעל גופו, בעוד שלעל נחי עבר יום שקט ושליש מחבורותיו החלימו. ביום שלישי נפגשו השניים וצחי חטף עצבים ופוצץ את נחי במכות, וכך גדל מספר חבורותיו של נחי פי 6 ואילו מספר החבורות של צחי ירד ב-3. מה היחסבין מספר החבורות על גופו של צחי לבין מספר החבורות על גופו של נחי? 1. 4:3 2. 2:3 3. 4:5 4. לא ניתן לדעת. אני ממש מקווה שתפתרו את זה ותוציאו אותי קצת מהברוך....... ולתשובות: 1 4 2 3 3 1 4 תודה ולילה טוב!!!
יש לי כמה שאלות ביחסים, נא לכתוב איך הגעתם לתשובה, כמו שכותבים לילד מפגר. למטה אני אכתוב את התשובות של הכל. 1. היחס בין מספר המלפפונים החמוצים למספר הגמבות המתוקות ברוטב חמוץ-מתוק במסעדה הוא 4:5. בעל המסעדה רוצה לשווק מוצר חדש ולשם כך הוא צריך לייצר רוטב חמוץ-מתוק שבו מספר המלפפונים כפול ממספר הגמבות. מה לא יכול להיות מספר הירקות הכולל אותו הוא צריך להוסיף לרוטב חמוץ-מתוק הקיים כדי לייצר את הרוטב החדש?