שאלות של טריים, הכו את המומחה

Always First

New member
מתי הנעל עשתה את שלה?

כיצד אתם מחליטים מתי הגיע הזמן להחליף נעלי ריצה?

2qq

New member
אני רוצה להצטרף,יש לי רק שאלה...

היי אני בת 13 וחצי ואני חדשה פה....... אני מעוניינית להצטרף לטריאתלון, אבל רציתי לשאול כמה שאלות. הייתי בהרבה חוגי ספורט פעם, ועשיתי הפסקה של שנתיים ... אני לא הכי בכושר, ואני רוצה לחזור לכושר, אבל אני לא חושבת שאני מספיק טובה בשביל טריאתלון. במסגרת שיש איפה שאני גרה צריך להיות ברמה גבוהה כדי שיהיה אפשר להצטרף...בשחייה ובריצה אני טובה אבל באופניים לא ממש. מישהו אולי יכול להציע לי מה לעשות, אולי להתאמן לבד עד שאני יגיע לרמה גבוהה יותר?...... תודה..

gsprukt

New member
פולאר (עם דגש על אופנים)

טוב. הגיע הזמן להשקיע במד דופק שמיועד בעיקר לאופנים. מתלבט בין פולאר 710 ל-720. ההבדל ע"פ האתר הוא במסגרת המתכת שיש ל-720. האם יש הבדלים נוספים בין הדגמים? האם יש למישהו נסיון עם אלטרנטיבות איכותיות לפולאר (בהיבט של שירות, אמינות, פיצ'רים לאופניים וכו')? תודה

גבי 26

New member
שאלה ?

למה עושים נשימות במים (בלונים) למה זה טוב? למה עושים את זה? האם הפעולה נועדה לחמצן את הריאות. בתודה שירה

gado1

New member
../images/Emo122.gifמישהו מכיר אורטופד

שמבין רצים, או רץ בעצמו ?, אחד שינסה לפתור את הבעיה (בקרסול) ולא יגיד סטם "תפסיק לרוץ) רצוי באזור ת"א - שרון

הושיעו נא! ../images/Emo92.gif

פתאום קמה בחורה בבוקר, מחליטה לצאת לרוץ, וחוזרת עם יבלות כואבות בצד הבוהן הגדולה של כל רגל. כאן המקום להקדים ולומר שהנעליים לא חדשות, לא לוחצות, ועד היום לא עשו אף בעיה, והגרביים הן גרבי ריצה מיוחדות של אולטימקס, שהן הגרביים היחידות שעימן אני רצה מאז שגיליתי אותן, לפני ארבע שנים. לפי דעתי, לא הנעליים ולא הגרביים הגיעו לסוף דרכן. פוצצתי את היבלות (הן מזן היבלות המלאות בנוזל), ועכשיו כמובן שהן כואבות עוד יותר. מרחתי פולידין וחבשתי בפלסטר, ועכשיו שאלותי הן - מה אני אמורה לעשות עכשיו? האם הנעליים האלה לא טובות לי? (קצת באסה להחליף נעלי ריצה מקצועיות לפני שהן רשמית בר מינן). האם לשקול מחדש את החתונה הקתולית עם הגרביים? ובקיצור, מה אתם ממליצים לי לעשות? עצות יתקבלו בברכה רבה, ובתודה מראש.

shaisimchi

New member
לשאלתך

מסגרת המתכת זה ההבדל היחיד. יש עוד שעונים כאלה בעולם אבל עם רמת המורכבות שווה לך לרכוש משהו עם תמיכה בארץ.

wheel

New member
משום שכשנושמים

בזמן שחיה, בזמן הוצאת הראש אין זמן גם להוציא אויר וגם לקחת, אז מוציאים במים, ועולים רק לשאוף אויר.

AmitEr1

New member
מכיר פיזיותרפיסט מצוין

תשלח מייל אם אתה רוצה שם וטלפון

guybe

New member
יבלות או בועות

אני מציע לך לרוץ קבוע עם יותר מזוג נעליים אחד, בד"כ כל נעל משפשפת במקון קצת אחר, וגם בטווח זמן ארוך זה לא יותר יקר,ויותר בריא לרגליים גיוון. והכי חשוב להיזהר עם ה"הושיעו נא!",אני לא רוצה להזכיר לך איך טבע המורה לעיברית של דגניה ב'.

תודה ../images/Emo45.gif

היבלות עדיין עמנו, למרות שאתמול הייתי ילדה טובה ולא רצתי. היום אני ממש רוצה לרוץ, אני מקווה שהן יתנהגו יפה ולא יכאבו. אנסה למרוח וזלין. והרעיון על גיוון בנעליים הוא רעיון יפה.

am961

New member
יש את אורי אופנהיים

שהוא אורטופד וטריאטלט בעצמו נדמה לי שמקבל דרך מכבי בבני ברק

40גבי

New member
כן , גם ממליץ על אורי אופנהיים

רופא מדהים , וחובב מושבע של מרתונים וטריאטלונים מומחה באורטופדיה ושיקום ואכן מקבל דרך מכבי ברחוב ברחוב חזון-איש בבני-ברק. גבי

oggi2

New member
אופנהיים ודר דניאל ריבא

אופנהיים מקבל גם דרך מאוחדת, ריבא בתל אביב, גם רץ (ופה אולי המקום לברך על המרתון הראשון בשבוע הבא), שניהם אחלא, ויש גם את יצחק קורן (מכבי ומאוחדת) שמנהל את מחלקת רפואת ספורט בוולפסון). מקבל בתל אביב

orisela

New member
הידרותרפיה- לטיפול בקרסול

מומלץ לטפל דרך המים או לשחות עם פולי(מצוף לרגליים)

צורחה

New member
אתה מתכוונן בזמן מנוחה, שעושים

בלו בלו בלו על יד הקיר. ניחוש: זה כדי שתנשום ותנשוף מבוקר, תמלא את הריאות ממש ולא כמו בנשימות כלב. אמור לאפשר לדחוף יותר חמצן לשרירים. האם זה אמיתי או פסיכולוגי? אולי מישהוא אחר יודע.

למעלה