שאלות רבותי שאלות!

בלינצס17

New member
שאלות רבותי שאלות!

בעת גלישתי באינטרנט עלו לי 3 שאלות שהייתי חייבת להעלות ומצאתי את הפורום המושלם לכך! 1) גלולות- למה בדיוק הן עוזרות מעבר למניעת הריון וסיודר המחזור , הן באמת מגדילות חזה,פותרות את העית פצעי הבגרות או שאלה שמועות זדוניות?! 2) כאשר הייתי עם בן דוגי... והתחרמנו.. אחרי שהוא עשה לי ביד הייתי רטובה הוא ירד לי... משום מה נהנתי מזה פחות.. הדיוני להנות הרבה פחות מירידה מאשר ביד? או שהו אלא עושה את זה טוב? ממ ואיך מגיעים למצב של אורגזמה? אני פשוט לא מצליחה להיכנס לזה עד הסוף:( 3) נגיד ואין חדירה ושוב אני שואלת את השאלה הזו למרות שאני יודעת שאין סיכוי.... אבל נפלט זרע כן באיזורר איבר המין של האישה אין סיכוי כי הוא יתייבש או משו? חח העליתי את מה שחשבתי :)

oru85

New member
איש חשיש

1) כן זה באמת עושה את כל מה שרשמת וזה עובד מצויין אבל לפעמים הגלולות לא מתעימות ואז יש תופעות לוואי רעות כמו מצבי רוח 2) כפי שאני מבין את דיי חדשה בנושא תנסי עוד כמה פעמים ואז את תוכלי להבין מה את אוהבת ומה לא אצל כל אחת זה קצת שונה זה חשוב שאת תדריכי אותו ותסבירי לו איך את אוהבת כל דבר בשביל שחיי המין שלכם ישתפרו וגם אם בואי נגיד יש משהוא שאת אוהבת עכשיו אם הזמן זה משתנה בשביל להגיע לאורגזמה את צריכה להיות מאוד מרוכזת רק בזיון עצמו ובלי מחשבות אחרות יש בנות שזה מגיע להם בקלות ויש כאלו שקשה להם בכל מקרה מה שחשוב זה שאת וחבר שלך תלמדו אחד את השני מה אתם אוהבים ואיך אתם אוהבים כל דבר 3) זה לא אפשרי להיכנס להריון בלי חדירה באיזה מקום גם קראתי שגם אם לוקחים זרע ביד ומכניסים אותו גם אז איי אפשר להיכנס להריון בלי שום קשר אני חושב שזה יהיה מאוד טוב אם תקחי גלולות אבל חשוב שתביני גלולות הם נגד הריון ולא נגד מחלות

SANGUSUGA

New member
גבר, אם אתה מגיב כ"כ הרבה

עשה טובה לכולנו ולעצמך, והעזר במילון.

למעלה