שאלות על קרמים

vanilla Y

New member
שאלות על קרמים ../images/Emo212.gif

הי, אני רוצה להכין עוגת יומולדת עם קרם שעשוי מקצפת ריץ', ולעשות עיטורים עם הקצפת. הבעיה היא שכדי להגיע למקום בו יחגגו את היומולדת, יש שעה נסיעה. מה אתם אומרים? הקצפת ועיטורי הקצפת יהרסו/ימסו בינתיים? ועוד שאלה, ראיתי בכמה מקומות שמוזכר הקרם: icing cream. אולי אתם יודעים באיזה קרם מדובר? האם מדובר בבצק סוכר??
 

net the jet

New member
אין לי בכלל נסיום עם קצפת של ריץ', אני מניחה

שזה די דומה לקצפת רגילה ומנסיון איתה זה מחייב קירור וכל מה שלא תעשי אחרי ממש מעט זמן פשוט כאילו ימחק. לא ממש שמעתי על icing cream בתרגום חופשי זה פשוט קרם ציפוי. השאלה איזה.... בצק סוכר זה לא.
 

vanilla Y

New member
אוקי, מצאתי את התשובה! ../images/Emo8.gif

אני רואה שזה שני דברים שונים... תודה בכל אופן
 

vanilla Y

New member
שאלת royal icing נוספת

שלום לכולם, אני רוצה להכין מחר עוגת יום הולדת - העוגה עצמה תהיה עוגת טורט כלשהי. אני רוצה לקשט אותה עם רויאל אייסינג. השאלה היא - באיזה קרם/זיגוג אני צריכה לצפות את העוגה בכדי שקישוטי הרויאל אייסינג יתפסו?
 
למעלה