שאלות על כבלים+עזרה!

TheMan321

New member
שאלות על כבלים+עזרה!

1.כמה אמור לעלות כבל S-VIDEO? 2. קניתי וידאו חדש שהוא מקולקל, עברו 5 ימים מקבלת המוצר, פניתי לחברה ואמרו לי ללכת למעבדת תיקון אך אני רוצה להחליפו בחדש...יש חוק שאומר שאם רוצים אז אפשר לחליף לאחר 14 ימים את המוצר? או משהו כזה? איזה עוד חוקים יש? כדי שאני אדע במה להשתמש ולהגיד להם... תודה!

dts

New member
כבל כזה פשוט באורך 5 מטרים

עולה כ 70 ש"ח ושל ויונקו עולה 110 ש"ח בעניין ה 14 יום אתה מבלבל וזה מתייחס לעיסקה במסמך חסר כמו אינטרנט או מיכרז בה ניתן לבטל בעלות סימלית. מעבר לזה תתווכח - אנחנו באגן הים התיכון

TheMan321

New member
תודה..וכן אני מדבר על מסמך חסר קנית

קניתי וידאו באינטרנט מהאתר של סקאל במבכירה פומבית והוא לא עובד טוב בוא מציג גלים כאלה הטלווזיה וניסיתי וידאו אחר באותה טלווזיה וזה עבד ואי אפשר לכוון שיראו יותר טוב...אז פניתי אליהם והם אמרו שאני אלך לאחת ממעבדות התיקון שלהם...אז בגלל זה שאלתי...אז אני יכול לבוא אליהם בטענה שהמוצר עדיין לא עבר 14 יום ושאם אני מתעקש אז הם חייבים להביא לי חדש? כי זה סוג של חוק להגנת הצרכן?

gil_35

New member
אפשרי להחזיר תוך 14 יום בתנאי...

שאתה מחזיר באריזה המקורית שלא נפתחה . אם יש אפשרות לתת את המוצר בצורה זאת אתה רשאי להחליף. ועוד : יש לך הרי אחריות אז למה אתה רוצה להחליף אם זה מה שבחרת ויש אפשרות לתיקון? גיל.

TheMan321

New member
יש לי את האריזה המקורית אבל אם אני

לוקח לתיקון אולי בעתיד גם יהיו בעיות ועדיף במוצר חדש...ויש לי את האריזה בשלמותה...עכשיו גם ה"חכמים" האלה הביאו לי רק חשבונית מס ולא תעודת אחריות...אז אני אפנה אליהם שיחליפו לי בחדש.

למעלה