שאלות על טריאתלון תל-אביב ...לאיגוד

rev0502

New member
שאלות על טריאתלון תל-אביב ...לאיגוד

בכל מקום כתוב זמן אחר לזינוקים ולהגעה... מתי בסוף מזנקים מקצה ספרינט 30-34 ? מתי צריך/ניתן להגיע לשטח ההחלפה? (כבר ב-5 בבוקר עם כולם או יותר מאוחר לפי זמני זינוקים?) בקבלת השקיות יום קודם - האם יש גם תדריך? לאפוא צריך להגיע לקבלת השקיות? בניגוד למה שראיתי בעמק הירדן ובטריאתלון נשים - היה כתוב על מקום ספציפי להשאיר בו נעלים? למה ואפוא? יכול להיות שיש לי מספר ברזל (2770) ללא מספר צ'יפ ברשימה (אני חדשה - רק נרשמתי...) ? תודה

שאלה לאיגוד - טריאתלון ת"א

שלום חבר שלי סיפר שבטריאתלון ת"א 5 הראשונים בכל קבוצת גיל יזומנו לתחרות נוספת , שבסופה ינתנו סלוטים למקצה האולימפי באוסטריה. רציתי לשאול לגבי קבוצות הגיל , מה יעשו בתחרות השניה? כי הרי נהיה הרבה פחות אנשים. וזה לא הוגן אם זה ינתן על בסיס מיקום. תודה

בדיחה או שאלה?

אם בדיחה אז זה סלוטים להוואי. אם שאלה אז לא לא ידוע על חלוקת סלוטים. המיקום הכללי יקבע עפ"י הזמן הטוב ביותר מבין שני במקצים.

פירסומים רא באתר האיגוד

יש רק פרסום אחד בעלון התחרות שמופיע בטתר האיגוד ספרינט עד גיל 39 מזנק בשעה 09:30 ויכול להגיע מפתיחה משעה 07:00 עד 08:15 מומלץ להגיע מוקדם כלל האפשר . אין תדרי לתחרות רק בנקודת הזינוק. קבלת שקיות בנקודת הרחישום ברחבה הצמודה להאנגר 11 נרשמים חדשים שטרם קבלו מספר ושבב קבוע יקבלו אותו בהרשמה נא להכיע לעמדת נרשמים חדשים שתאויש ע"י עדנה

Master Chitos

New member
תגיד איגוד

את / אתה כותב/ת את ההודעות תוך כדי רכיבה על אופניים במהירות 50 קמ"ש? או שאולי תוך כדי שחייה בים גלי? כמה טעויות, ראבאק קליק בקטנה על "תצוגה מקדימה" לפני השליחה - ובא לציון (נגר - בלי השפם / עם השפם
) גואל

למעלה