שאלות על חמין צמחוני של ווין תו

babywishing

New member
שאלות על חמין צמחוני של ווין תו

בוקר טוב
אני רוצה להכין חמין בפעם הראשונה בחיי - ואני צמחונית. יש את המתכון של ווין תו שנראה
, אבל בן הזוג שלי לא אוהב אוכל שהוא מתוק. אז איך הטעם יוצא? האם הוא יוצא מתוק
ואם החמין יוצא מתוק אז איזה חמין לעשות ושיהיה צמחוני. שאלה נוספת - השריתי את הקטניות בקערה אחת יחד, אני יכולה לשים את כל הקטניות יחד בסיר, או בשקית קוקי
מצרפת את המתכון: סיר 10 ליטר = 2 ק"ג קיטניות (יש להשרות את הקטניות לפחות 5 שעות לפני כדי שיתפחו. רצוי להחליף את המים מידי פעם.) קיגל 5 כוסות קמח 1 כוס סולת 1 בצל גדול קצוץ דק 400 גר' מרגרינה מומסת 1 שקית אבקת אפיה מלח, פלפל, מוסקט 1 כף אבקת מרק עוף בירה שחורה כמה שלוקח חמין: 250 גר' שעועית לבנה 250 גר' שעועית שחורה חומוס פול חיטה ( מעורבת עם בצל מטוגן) - סה"כ 2 ק"ג קטניות. תפוחי אדמה 2 בצלים חתוכים גס ביצים כמספר הסועדים 1 בקבוק בירה שחורה דבש 300 גר' מרגרינה אבקת מרק קיגל: לערבב את כל החומרים וללוש לבצק. לעבד ל- 5 קציצות בידיים רטובות. חמין: לטגן בצל ב- 100 גר' מרגרינה. (במידה ושמים חיטה לטגן יותר בצל גם בשבילה) לסדר מעל את השעועית. שאר הקטניות לסדר בשקית קוקי מחוררת כל קטניה לחוד. לסדר תפוחי אדמה, ביצים לתבל ולפזר קוביות מרגרינה. לכסות במים + בירה 2 אצבעות מעל החומרים. מעל להניח את קציצות הקיגל. להביא לרתיחה על הגז ולהעביר לפלטת חימום , סה"כ כ-18 שעות בישול מקור המתכון: נרשם ע"י ווין תו
 

ווין תו

New member
החמין לא מתוק. הדבש הוא בעיקר לצבע

ואפשר לותר עליו אם נורא רוצים. גם לא חובה לסדר את הקטניות (פרט לחיטה עם שמים) בשקיות נפרדות. אני שמה בשקיות נפרדות כיון שיש כל מיני מפונקים אצלי שלא אוהבים הכל
 
למעלה