שאלות על הזרקת GONAL-F לבטן

רותי1

New member
שאלות על הזרקת GONAL-F לבטן

אני מזריקה החודש גונל F לבטן ומי שמכירה ויודעת - יש לי כמה שאלות: האם יכול להיות שהזרקה לבטן ולא לטוסיק היא פחות משפיעה ביצור זקיקים? אני יודעת שצריך להזריק מסביב לטבור. שמעתי שמועה שעכשיו יש שיטה חדשה להזריק במותניים. האם זה נכון ואם כן איך עושים את ואיפה? דרך אגב לכל המעוניינת - הרבה פחות כואב לי בבטן מאשר בטוסיק.

עמית@

New member
מעולם לא הזרקתי במותניים.

אבל בבטן הזרקתי במעגל סביב הטבור. שמעתי שיש רופאים שטוענים שהזרקה לשריר יעילה יותר, אבל אני הזרקתי לבטן והתכבדתי ב28 ביציות. כך שזה לא מחייב.

ענתות

New member
הזרקה לבטן אפקטיבית באותה מידה

בדיוק כמו לטוסיק. די לסבל. בבטן זה באמת בלתי מורגש. לא להזריק במותניים , להזריק לא ממש מסביב לטבור - להתרחק ממנו קצת , וכל יום להזריק בצד אחר שלו. גוד לאק.

נוג

New member
לרותי

הי, אני הזרקתי גם לבטן וגם לירך לא שמעתי על הזרקה במותניים, לדברי הרופא שלי זה לא ממש משנה איפה מזריקים ולכן צריך להצריק במקום שהכי פחות כואב. שיהיה בהצלחה נוג

אפרת**

New member
גונל F

זה באמת יותר קל גם לדעתי להזריק לבטן ולא לטוסיק. אני לפחות שמתי לב שאם אני יושבת ככה שממש כל השרירים רפויים אני לא מרגישה כמעט כלום. רק דקירה פיצית וזהו. ממה שאני יודעת, מותר להזריק בכל אזור הבטן. גם קרוב לטבור וגם קצת יותר רחוק. כל עוד את באיזור הבטן זה תקין. ולעניין ההשפעה על יצור הזקיקים - לא נראה לי שזה שונה. המון הצלחה אפרת

למעלה