שאלות על אספקת חרוזים

שאלות על אספקת חרוזים

אחרי בחינת תרשימים למינהם והתלהבות אינסופית מהתכשיטים כאן וברשת החלטתי להוציא לפועל את הצורך הזה ליצור ביום שישי אני רוצה ללכת לקנות חרוזים וציוד נלווה ואשמח לעצות איפה לקנות במחיר סביר (חשבתי על אבגד וחנויות בדרום ת"א) ומה כדאי לרכוש לערכה למתחילה, חשבתי על: קאטר, מחט 10 או 12 (כדאי שתיהן?), קופסה לחרוזים, חוט דיג 0.3/0.25 וחוט מתכת וכמובן חרוזים בהתאם לתרשימים תודה

חנהמיכל

New member
בהצלחה. לא לשכוח

סוגרים, חרוזי מעיכה, מסתירי קשר, ואם יש מחטי "big eye" - אז גם. אלה מחטים גמישות, שמחוברות בשני הקצוות והקוף (חור המחט) הוא לאורך כל המחט. מאד נוח לעבוד איתן. בלוי נעים. אה, כן, הכי חשוב: תקציב מוגדר!!!!! כדי שישאר כסף גם לאוכל החודש

חשבת נכון - זה המקום לקניות ../images/Emo130.gif

פלאייר קטן עם אף ארוך הוא מאוד שימוש ( יש בו גם קאטר אז אין צורך בשני מכשירים ( לפחות בהתחלה) . לטכניקות שכרגע מככבות (בפורום שלנו ובכלל ) - פיוטה , הרינגבון ושות' , וכן לחלק מסוגי הספירלות כדאי לקנות חוט רך כלשהו ( נמו , S-LON , פיירליין ) . שווה להכנס במאמרים שלנו - יש פינה למתחילות ומילון מונחים - יעשו קצת סדר. בהצלחה

אה, כדאי שתבדקי אם החנויות פתוחות ביום שישי !

אני חושבת שבגלל שהן מוכרות בעיקר לסיטונאים, הן סגורות ביום שישי (בגלל זה הן גם נסגרות מוקדם יחסית) חוץ מזה, חנה מיכל ענתה לך.

הייתי שם ביום שישי , פתוח ואפילו יש חנייה אבל

זו עצה מצויינת , שווה לברר שעות פתיחה לפני שיוצאים.

ע ל ו מ ה

New member
טיפ שאספתי פה או באחת הקומונות הנלוות

(המתרבות כמו פטריות אחרי הגשם
): דווקא לא ללכת על קופסא לחרוזים, אלא על רטביות - קופסאות קטנות עם מכסה, כך שלכל סוג של חרוזים יש קופסא משלו והן עומדות זו על זו וזו לצד זו. אני כל פעם שולפת מהערימה (וכבר יש לי איזה 50) את הכמה קופסאות הרלוונטיות ולא צריכה לגרור איתי את שאר החרוזים למשטח העבודה. הקופסאות שקופות (שלי לפחות) כך שממש נוח לעבוד אתן. אני קניתי 100 רטביות ומכסים ב-32 ש"ח סה"כ (בחנויות של חד פעמיים).

אני את הסברובסקי שמתי ברטביות ואת כל שאר

המולטיקטים ומיני חרוזים בקופסאות חד פעמיות של סלטים וגבינות (שקונים במשקל). קניתי חבילה של 50 קופסאות כאלה +מכסים בערך ב 20 ש"ח ומספיק להמון חרוזים. אבח אני זו אני כי אני קונה מהכל והרבה, לפעמים זה ממש חסר פרופורציה לכמות היצירות שלי ולסכום החודשי הכולל שאני יכולה להרשות לעצמי להוציא על חרוזים. מקסימום אני אעשה דיאטה ואוכל רק חרוזים, חחחחח.....

ilanab56

New member
לעלומה: מה הן הרטביות הללו ../images/Emo35.gif

האם תוכלי לשלוח תמונה? בתודה מראש, אילנה

סליחה שאני עונה במקום עלומה

הרטביות הן קופסאות קטנות כמו של רטבים שמקבלים כשמזמינים אוכל הביתה ממסעדות, יש להן מכסה. זה קטן ולכן לא תופס הרבה מקום ונייד כך שאת יכולה לעבוד מתי שאת רוצה, היכן שאת רוצה. יותר מאוחר אשלח לך תמונה אם את רוצה

LILLY1 האחת

New member
הבעיה שבכפר סבא אין רק קןפסאות קטנות עם מכסה

כמו לסלטים וגבינות קטנות וזה גדול מדי - אולי משהו מכיר מקום בו אפשר לקנות רטביות בכפר סבא , תודה מראש

הרעיון המקורי היה של אפרז הנה

אחד השרשורים שבהם הוא הופיע - ויש עוד כמה רעיונות לאיחסון חרוזים שרשור קופסאות

ע ל ו מ ה

New member
סחתיין על החיפוש!!

סביר להניח שגם השרשור שאליו אני התכוונתי היה של אפרז. הוא בטוח לא היה ממאי 2007, כי עוד לא הייתי פה אז

jekywallach

New member
היי עלומה שאלה../images/Emo8.gifהמכסה נפתח בקלות? ומחזיק מעמ

ד בפתיחות שוב ושוב? כי אם כן, הולכת לחברה שלי שעובדת במקום אשר בו משווקים כלים חפ'ע, ויש לה כאלה...
ה-
של נלה

ע ל ו מ ה

New member
אני מסתדרת אתם יופי

המכסה בהחלט מחזיק מעמד ותופס חזק, פה אין שום בעיה. בפתיחה... יכול להיות שצריך שתי ידיים... בואי נגיד שכבר הייתי במצב של קצה של חוט בכל יד ויצירה באמצע, וגיליתי שחסר לי חרוז שסגור בקופסא, ונאלצתי להיאבק בפתיחה כי הידיים היו תפוסות... אבל בידיים פנויות, אין שום בעיה וזה רב פעמי לגמרי!

../images/Emo91.gif אני את הקניה הראשונה עשיתי באבגד

מחירים סבירים, תמיד יש מי שיעזור אם את לא יודעת בדיוק בדיוק מה את רוצה וצריכה ומעבר לכך אם את עושה קניה גדולה את יכולה לעשות כרטיס חבר (למיטב זכרוני לא עלה לי כסף) ואז את מקבלת 10% הנחה בכל קניה למעט מוצרים בודדים. אז שיהיה
עם הרבה הנאה וחדוות יצירה, ונשמח לראות כאן את העבודות שלך, ואם את צריכה
אנחנו כאן
לשירותך תמיד.

אה, ועוד משהו....

אם את מתכוונת רק לשזור ולסרוג אז אחלה אבל אם יש בתוכנית עוד דברים כגון תכשיטי כיפופי מתכות וכו אז כדאי גם מעגלת גדולה ונוחה. ופינים גמישים לכיפוף.

למעלה