שאלות מביכות

ardata

New member
שאלות מביכות

ריח של פרובוקציה עולה בקשר לחילול האנדרטא של יצחק רבין. אני שואל כמה שאלות ואשמח אם אקבל תשובות לעינין ולא דמגוגיה זולה 1--- למה השומר הלך ועזב את משמרתו דוקא בשעות הקריטיות עם שחר. 2... איך זה שהצלמים היו נוכחים בדיוק ברגע שה אלמוני ירק על האנדרטא. 3... למה הצלמים לא עצרו את האלמוני והפעילו את זכותם למעצר אזרחי כאשר מסביב קהל רב שהיה בא לעזרא. 4.. למה לא הזעיקו מיד את המשטרה. למה לאחר שהשב"כ היהודי הפעיל סוכן פרובוקטור - את השמפניה . למה לאחר שבימו את ההשבעה המזויפת של אירגון "איל, למה שלא אאמין שכאן פרובוקציה חדשה נוסך 2003 .?

ראליסט

New member
כמובן שכשמתגלית ערוות הימין,

הוא מייד מחפש את סיפור ה"קונספירציה". תאמין לי שאתה משוגע! בסוף עוד כולנו נשתכנע שפרס היה אחראי לרצח רבין. אתם באמת רוצים מלחמת אזרחים????

יש הבדל גדול

בין להאשים את פרס, מה שבאמת נשמע כמו פסיכוזה לשמה, לבין להעלות שאלות נוקבות שהועלו בזמנו אף ע"י דליה רבין. לעם מגיעה תשובה על שורה של שאלות שלא ניתנה לו תשובה עליהן, וזכותם הלגיטימית של אזרחים להעלות שאלות כגון: -מי צעק סרק סרק ולמה? -למה אמרו ללאה רבין שהכל בסדר? -מי הצלם שצילם הכל ולאן הוא נעלם? וכו'.

Charlie

New member
ardata

הוצאת לי את המילים מהפה! גם אני חשבתי על זה לאורך כל היום אתמול. שמעתי שאיתמר בן-גביר מתנועת כך גינה את המעשה. בכל מקרה, הם המשיכו וריססו את מקומות נוספים ורבים בגוש-דן. לא יודע, לא נראה לי עבודה של הכהניסטים. דווקא מאד נראה לי שמישהו נבהל מההערכות שלא יגיעו מספיק אנשים לעצרת השמאל לזכר יצחק היקר, ודאג לעשות את הפרובוקציות הללו. ואז המארגנים יקומו ויזעקו "ראו, הימין הקיצוני מרים את הראש ועשה מעשה נבלה". אחרי אבישי רביב בחברון ועוד מקרים נוספים, אני באמת לא אתפלא אם זו פרובוקציה. ולדעתי זו היו שותפים כל חבריי איתם שוחחתי בסופ"ש האחרון. כך שאל תרגיש מוזר או שונה, אתה בחברה טובה. השמאל השמאל... מאז ארלוזורוב ועד השחתת האנדרטה הזו - הוא לא מוותר על אף הזדמנות להכפיש את אחיו מהצד השני של המתרס הפוליטי כדי לזכות בכמה נקודות פוליטיות ותו לא. ועל כך אמר הנביא:"מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו". שבוע טוב!

timorita

New member
מדוע אתה מדבר כזאת??

האם אתה באמת חפץ במלחמת אחים??

יש משהו שאני לא מבין

הבן-עוולה הזה שירק על האנדרטה. הראו את הפרצוף שלו בטלביזיה. יותר ברור מהשמש. מה הבעיה לתפוס אותו לעזאזל כבר שלושה ימים?! אם הוא כבר נתפס- נא לעדכן אותי.

aesh100

New member
פרובוקציה לא, שיתוף אינטרסים כן!

בא לא ניתפס להזיות של פרובוקציות למיניהם, יש כאן פשוט שיתוף אינטרסים בין שני גורמים שונים, הנער הנבער שמחפש את האקשן היומי ואותם האנשים שמחפשים כל פיסת הסתה כדי ללבות שוב את אותה להבת שנאה ששררה בארץ טרום הרצח הנפשע והקיטוב בין ימין ושמאל, מה שנשאר לנו לומר זה שירקדו הנערים לפנינו ואנחנו לפחות נצפה ברגיעה בהצגת האיוולת הזאת.

למעלה