שאלות לפורומים אחרים

באילו פורומים אפשר לשאול בקשר ל....

באילו פורומים של תפוז אפשר לשאול שאלות בנושאים הבאים? 1. ארכיולוגיה ועתיקות. 2. כלי רכב, מכניקה/חשמל רכב, ושאלות לגבי אמצעיי אכיפה שהמישטרה מפעילה בכבישים. תודה מראש.

ironman

New member
היי לכולם , שאלה לגבי קורסים מהלשכה

צהריים טובים לכולם !!! אז ככה , אני כבר שנה וחצי עובד בהיי טק אבל אני די חוזר על עצמי בעבודה אז חשבתי לקחת קורס בתקשורת מחשבים למשל ... או תכנות. הבנתי שהדרך היחידה לקבל קורס מלשכת התעסוקה היא להיות מפוטר... העניין הוא שממש לא בא לי להתחיל לאחר בכוונה לעבודה ע"מ שיפטרו אותי . אני בן 24 וסיימתי לפני שנתיים שירות ליאומי , אולי מגיע לי קורס מהמדינה בכל זאת? ( אולי מההכוונה לחיילים משוחררים ... או משהו ..)

בוזיקית

New member
../images/Emo53.gifבבקשה תעזרו לי...../images/Emo92.gif

יש לי 2 שאלות: 1) בימים האחרונים כשאני פותחת את המחשב ישר עולה הודעה "חיבור לאינטרנט אינו זמין כעת" והאפשרויות זה נסה שנית או סיים (אם אינני טועה). 2) לא יודעת מה הסיבה, אבל מהיום הראשון שלי באינטרנט (לפני כחודשיים) הורדתי את הNETEX שזו תוכנה מעולה שלא צריך להקליד את כל הדבליו אלא פשוט רושמים בשורת הכתובת מילה בעברית או באנגלית וזה ישר מוצא את האתר, ואם לא, יש קישור לגוגל. בקיצור, ביומיים שלושה האחרונים אני מקלידה מילה אבל זה ישר עובר לי לאתר שנקרא LYCOS שאני לא יודעת מאיפה הוא צץ וזה נהפך להיות הקישור שלי ואני לא רוצה אותו בכלל! אני רוצה להחזיר את הנטקס! ניסיתי להסיר את הנטקס ולהתקין מחדש, אבל הקישור עדיין מוביל ללייקוס. קצת פרטים: יש לי מערכת הפעלה וינדוז XP HOME, פנטיום 4, 2.8 משהו, 80GB מה שזה לא אומר, ואתמול התוכנה של אד - אוור מצאה אצלי תהליכים ברג'יסרטרי ומפתחות ברג'יסטרי. אני כל יום מנקה את המחשב עם התוכנה הזאת לפני שאני מכבה. אה, כן, המודם שלי ADSL של בזק, לא כבלים, והספק בזק בינלאומי. מישהו יכול בבקשה לעזור לי?? עוד תוספת קטנה - היום כשהדלקתי את המחשב, הוא נדלק נורא לאט ואחרי המסך הכחול של "ברוך הבא" היה לי את הדסקטופ ורצה כאילו התוכנה של אד אוור, אבל הפעולות נכתבו בצד ימין ולא בצד שמאל, והמחשב לא היה מחובר כמובן לאינטרנט, וגם לא נתתי פקודה לאד אוור שירוץ, אז לא סימנתי "אישור" כי פחדתי שזה וירוס, ובמקום זה סגרתי את המחשב ידנית והדלקתי וזה לא חזר על עצמו. בבקשה תעזרו לי, אני מיואשת... ורק תענו לי שאני אבין, אני לא טכנאית מחשבים כמו ששמתם לב... תודה מכל הלב, בוזי

יורו: איזו קבוצה מבין שתיים תעלה

במקרה של שוויון ביניהן, הן במספר הנקודות והן ביחס השערים? למשל: אם המשחק הקרוב בין שוודיה לדנמרק יסתיים בתיקו 1:1, ובמשחק המקביל תגבר איטליה על בולגריה 0:2 - לדנמרק ולאיטליה (לכל אחת מהן) יהיו חמש נקודות, שלושה שערי זכות ושער חובה אחד (והמשחק שנערך כבר בין השתיים הסתיים בתיקו) - אז איך יקבעו מי משתיהן תעלה לרבע הגמר? נ"ב: כבר שאלתי גם בפורום "כדורגל" (35).

Reznik

New member
פורום תמיכה טכנית

יותר מתאים לסוג השאלה הזו תמיכה טכנית (71)

Reznik

New member
אולי בפורום יורו

ידעו יותר??? נראה לי שכדאי להשאיר את השאלה גם שם פורום יורו 2004 (1041)

mr meth

New member
אם זה גם אותו יחס אז זה מי שכבש יות

ר למשל 4-2 3-1 מי שכבש 4 יעלה אני כמעט בטוח שזה כך

הבאתי בחשבון את כל המשתנים האלה

ובמקרה שתיארתי שתי הקבוצות זהות בכולם. אבל בינתיים זכיתי לקבל תשובה מפרשני הטלוויזיה בערוץ 1, זאב זלצר ודני דבורין, שהעלו בדיוק את האפשרות שהצעתי בשיחה שלאחר המשחק (האדיר) הערב בין צ'כיה להולנד. ובכן, התשובה לדבריהם היא, שבמקרה כאמור משקללים גם את תוצאות המשחקים בתחרויות המוקדמות (שקדמו לשלב הבתים) וכן את הגינות המשחק של כל אחת מהקבוצות. ובמקרה הנדון, הנתונים המוקדמים הללו מקנים יתרון לאיטליה על פני דנמרק (כלומר: תיקו 1:1 בין שוודיה לדנמרק, וניצחון 0:2 של איטליה על בולגריה, מעלים לשלב הבא את שוודיה ואיטליה). תודה לכל המשיבים.

singular

New member
אתה מוזמן לפתוח

זאת כמובן אם אתה מתמחה בנושא או לכאורה להציע למישהו שמתמחה בזה ומעוניין

be_roo

New member
לגבי אמצעי אכיפה

פנה לשני האתרים הבאים המתמחים בעניין: www.topspped.co.il www.speedtraps.co.il

למעלה