../images/Emo53.gifבבקשה תעזרו לי...../images/Emo92.gif
יש לי 2 שאלות: 1) בימים האחרונים כשאני פותחת את המחשב ישר עולה הודעה "חיבור לאינטרנט אינו זמין כעת" והאפשרויות זה נסה שנית או סיים (אם אינני טועה). 2) לא יודעת מה הסיבה, אבל מהיום הראשון שלי באינטרנט (לפני כחודשיים) הורדתי את הNETEX שזו תוכנה מעולה שלא צריך להקליד את כל הדבליו אלא פשוט רושמים בשורת הכתובת מילה בעברית או באנגלית וזה ישר מוצא את האתר, ואם לא, יש קישור לגוגל. בקיצור, ביומיים שלושה האחרונים אני מקלידה מילה אבל זה ישר עובר לי לאתר שנקרא LYCOS שאני לא יודעת מאיפה הוא צץ וזה נהפך להיות הקישור שלי ואני לא רוצה אותו בכלל! אני רוצה להחזיר את הנטקס! ניסיתי להסיר את הנטקס ולהתקין מחדש, אבל הקישור עדיין מוביל ללייקוס. קצת פרטים: יש לי מערכת הפעלה וינדוז XP HOME, פנטיום 4, 2.8 משהו, 80GB מה שזה לא אומר, ואתמול התוכנה של אד - אוור מצאה אצלי תהליכים ברג'יסרטרי ומפתחות ברג'יסטרי. אני כל יום מנקה את המחשב עם התוכנה הזאת לפני שאני מכבה. אה, כן, המודם שלי ADSL של בזק, לא כבלים, והספק בזק בינלאומי. מישהו יכול בבקשה לעזור לי?? עוד תוספת קטנה - היום כשהדלקתי את המחשב, הוא נדלק נורא לאט ואחרי המסך הכחול של "ברוך הבא" היה לי את הדסקטופ ורצה כאילו התוכנה של אד אוור, אבל הפעולות נכתבו בצד ימין ולא בצד שמאל, והמחשב לא היה מחובר כמובן לאינטרנט, וגם לא נתתי פקודה לאד אוור שירוץ, אז לא סימנתי "אישור" כי פחדתי שזה וירוס, ובמקום זה סגרתי את המחשב ידנית והדלקתי וזה לא חזר על עצמו. בבקשה תעזרו לי, אני מיואשת... ורק תענו לי שאני אבין, אני לא טכנאית מחשבים כמו ששמתם לב... תודה מכל הלב, בוזי