שאלות לגבי השקעה בנפט הגולמי...

מצב
הנושא נעול.

MadHuGo

New member

שלום לכולם... ראשית כל פעם ראשונה שאני כותב בפורום זה אז אודה מראש לכל מגיב... ועכשיו לשאלתי... עקבתי אחרי מחירי הנפט הגולמי היורדים לאחרונה ממחירים של בסיבובות ה-80$ לחבית לרמת המחירים של 60$ בימים אלה... ידוע לכולם שאין כזה דבר מדע מדוייק אך הסברה המתקבלת היא שהמחירים כמובן יעלו בטווח הארוך... אי לכך הייתי מעוניין לסקור את האופציות העומדות בפני כמשקיע פרטי בכל כלי פיננסי הצמוד ככל האפשר למחיר של החוזים העתידיים... היות ואני "צעיר" בעסק הייתי שמח לקבל מידע והכוונה איך לעשות זאת מהמומחים בתחום בפורום... בתודה מראש, לירון.

conundrum3

New member
לגבי שאלתך

שלום לכולם... ראשית כל פעם ראשונה שאני כותב בפורום זה אז אודה מראש לכל מגיב... ועכשיו לשאלתי... עקבתי אחרי מחירי הנפט הגולמי היורדים לאחרונה ממחירים של בסיבובות ה-80$ לחבית לרמת המחירים של 60$ בימים אלה... ידוע לכולם שאין כזה דבר מדע מדוייק אך הסברה המתקבלת היא שהמחירים כמובן יעלו בטווח הארוך... אי לכך הייתי מעוניין לסקור את האופציות העומדות בפני כמשקיע פרטי בכל כלי פיננסי הצמוד ככל האפשר למחיר של החוזים העתידיים... היות ואני "צעיר" בעסק הייתי שמח לקבל מידע והכוונה איך לעשות זאת מהמומחים בתחום בפורום... בתודה מראש, לירון.
לגבי שאלתך
תריץ חיפוש מתקדם עם הערך "נפט" ותמצא את האפשרויות להשקעה. כמו כן, שאל את עצמך את השאלות הבאות: למה אתה משער שהנפט יעלה בטווח הארוך? רוב האנשים משערים ששווקי המניות, באופן מצרפי, יעלו בטווח הארוך. למה אתה לא משקיע בהם? יכולתי לפתוח את שאלתך כך: "עקבתי אחרי מחירי הנפט הגולמי שעלו בשנים האחרונות מכ-19 $ לחבית לכיוון ה-80. ידוע לכולם שאין כזה דבר מדע מדוייק אך הסברה המתקבלת היא שהמחירים יחזרו לממוצע הרב שנתי שלהם. אי לכך הייתי מעוניין לסקור את האופציות העומדות בפני", וגו'.

מצב
הנושא נעול.
למעלה