שאלות לבוגדים היקרים

שאלות לבוגדים היקרים

מצטערת מראש אולי כבר חרשתם את זה מלפני שנתיים.. 1.פעם בוגד, תמיד בוגד? 2.האם לבגוד במחשבות זה שום דבר או שזה תחילת הדרך לבגידה ממש? 3.האם אם אתם אוהבים אתם לא בוגדים? ז"א אם מסוגלים לבגוד במישהו משמע הוא לא הבן אדם הנכון בכלל? 4.אם כבר בוגדים, לספר לבן הזוג ולהתוודות או לשמור לעצמך? 5. לא הרגשתם שזה דופק לכם את היחסים/ הזוגיות הנישואין בסופו של דבר? 6. האם אתם פשוט חושבים שבגידה נובעת מכך שבן אדם הוא יצוא לא מונוגמי בכלל, ולכן לכאורה, כל הרעש סביב בגידות הוא תוצאה של המוסר החברתי שנכפה ונבנה ע"י הדת וכו'? ואם כך אין מה להרגיש רגשות מצפון על כך וגם לא לספר לבן הזוג - זה סתם חלק מחייכם שלא אמור לעניין אותו? 7. ברר.. לא עולה לי עוד..טוב האם בגידה זה משהו מתוכנן, ז"א מתבשל לכם בראש זמן מה לפני כן או שאתם פשוט זורמים ברגע שיש הזדמנות? טוב זה מתייחס גם לבוגדות היקרות כמובן, סתם משעמם לי, מקווה שתענו:)

שאלה אחרונה ..

8. האם בגדו בכם? ואם כן איך זה הרגיש? 9. יכול להיות שבכלל נפגעתם אתם מבגידה של מישהו וכל החיים אתם "מחזירים" ו"מתנקמים"? אמ..אני מודעת לכך שהשאלות די מפגרות.

יו עוד לא התעוררתי.

לא יודע לגבי התמיד. זה מאוד תלוי, רוב האנשים יחזרו לבגידה.
כולנו בוגדים במחשבות לכולנו יש פנטזיות זה שלנו ואין שום רע בזה
בדרך כלל אין קשר אהבה לבגידה זה יכול להיות סתם בגלל סקס גרוע.
אסור בחיים להתוודות על בגידה.
זה לא הורס זה תורם לחיים. (בזמנים הטובים)
לא יודעת ממה זה נובע זה כיף וזהו.

trainspotter

New member
הם ברובם אוהבים את בני זוגם

אבל מסגרת הנישואין השיגרה המשכנתא הילדים וחוסר התקשורת בבית הסקס שלעיתים קשה להוציא בבית זה הרבה מניע לבגודץשאותו מאהב /מאהבת באותו מצב משלהם ונותן כתף חמה שקשה לקבל מבן הזוגי החוקי/חוקית הם מתחילים להכירו "ולהתאהב בו"

call it whatever you want

כל אחד ודעותיו. לא לעניין להגיד שזה טמטום זאת הדעה שלי. ולך יש את הדעות שלך. העולם הוא חופשי ואנחנו אנשים שונים.

trainspotter

New member
טמטום לא וגם תירוץ לא ישנו ספר

נפלא בשם רודף העפיפונים שאם קראת שבחברה מסוימת ישנה הצורך בזה .

trainspotter

New member
אז לוטוס כן תמיד בוגד במרבית המקרים

קשה לי נורא להאמין בשיקום הכל עניין זמן שהבוגד יחזור לסורו.יש פחות או יותר קשר לאהבה זה חוסר תקשורת וגם חוסר סקס בן בני הזוג .להתוודות אסור אבל מי שמוכן לקחת סיכונים לזה שידע שלפעמים המשחק נגמר.יש שיראו שזה תורם לחייהם בצורה ישירה לבוגד עצמו .נובע לא רק מכיף וריגושים גםיכולת למצוא תקשורת וחלק אמפטיה שאין בבית אצל אנשים זרים

תגידי לי סודות יקרה למה ???

כמה פעמים בשבוע באים ושואלים את אותם השאלות הללו אולי זה נדוש אבל כל כניסה חדשה באים עם אותם השאלות ושוב ושוב עונים להם באותן התשובות כמו במערכון של הגשש מעגל קסמים של סקרנים שבאים לבחון את הנושא בפורום

ת המילה בגידה המציאו בני האדם.

בגידה זה חמור זה כואב וזה נעשה כל יום מכל מיני סיבות יש כאלה שנזהרים לא לפגוע ואז מסתירים ויש כאלה שרוצים שיתפשו אותם כן בגידות זו מחלה של העולם הזה .אנחנו מוצאים כל מיני תירוצים יפים לבגידות בגדול לכל אחד יש את הפוטנציאל לבגוד.ובגידה זה תמיד מסבך את העניינים.

לוטוס התבלבלת בפורום../images/Emo4.gif

כאן זה הפורום של תוכנית הטלויזיה שהייתה "הבוגדים"

למעלה