שאלות ובקשות

APCHIII

New member
המלצות על וטרינר!

אני מאכיל ומטפל בהרבה מאוד חתולים.לאחד מחתולי אני מזריק עירוי יומי של תמיסת הרטמן(כשל כליות).הוטרינר שאצלו אני מטפל בחתולי מזה שנים גבה ממני 100 שקלים עבור שקית עירוי(בידיעה שאצטרך לרכוש תמיסה זו משך שבועות ולא מן הנמנע גם חודשים).בבדיקה תמימה שערכתי בבתי מרקחת הופתעתי לגלות שאותה התמיסה עולה שם 12 שקלים.ככל שאני מנסה להדחיק את הענין,שכן בסך הכל זכיתי עד כה לשרות הוגן, האמון שלי בהגינותו של הוטרינר נפגם. האם יש בנמצא וטרינר שיהיה בו שילוב של מקצוענות ומקצועיות בד בבד עם הגינות.אני ממש מבין שוטרינר לא יכול לשמש כמוסד לגמילות חסדים,אבל היכן הגבול,היכן הפרופורציות ולמה סליחה,לעזאזל אני היום מתחיל לפקפק בכל מה שקרוי "המחירון של הסתדרות הוטרינרים"

תרופות

שלום, רציתי לדעת אילו מוצרים מנוסים על בעלי חיים, בעיקר תרופות. הנה תרופות שאני/חברות שלי/אחותי/הורים משתמשים בקביעות. אשמח לדעת מה מהם נוסה על בעלי חיים(למרות שאני חושבת שכולם
)על מנת לעשות משהו בנידון
-אדוויל -אקנה מיצין -אקמול -דקסמול...(סינוס, קיד...) ומה לגבי שמפו? מה מנוסה על בעל"ח? וסבונים למיניהם? דאודורנטים... אשמח לתשובה במהירות

אם אתה לקוח קבוע הרוב מתחשבים

ולא לוקחים כל פעם לפי המחירון. הם גם לא לוקחים אותו מחיר לכל לקוח. הווטרינר שלי אומר לי שהוא לוקח לי מחיר מיוחד כי אני מטפלת בהרבה חתולים והוא לא אמר אבל הוא גם התכוון שהוא יודע שאין לי כסף. ראיתי שהוא מבקש את מחיר המחירון ממישהי אחרת שגרה בסביבה אבל בבית פרטי עם חצר לכלבים. אתה בטוח שזאת אותה שקית? באיזה אזור אתה גר? חתולה עצובה

WTR

New member
כל התרופות נוסו על בע"ח

אם את רוצה תרופה שלא נוסתה (לא בטוח, אבל נדמה לי שלא) תפני להומאופתיה. גם יותר בריא מכל הכימיקלים שבתרופות.. שמפו, סבונים ודאודורנטים גם מנוסים בכלליות. יש לך את מוצרי ד"ר פישר הנפלאים, שאף אחד מהם לא נוסה על בע"ח. את יכולה לרכוש בחינם את מדריך הצרכנים של האגודה נגד ניסויים בבעלי חיים, ולקרוא על ניסויים בבעלי חיים באתר שלהם. יש להם בצד ימין באדום את מדריך הקוסמטיקה, אם תשימי לב. שם יש לך מה כן נוסה ומה לא. אל תסתמכי על הארנבון (הסבר על כך יש בטאגליינס) אלא אך ורק על האתר של האגודה נגד ניסויים. כל הכבוד על האיכפתיות
כן ירבו אנשים כמוך...

APCHIII

New member
המלצה על וטרינר

מודה לך על ההתענינות חתולה עצובה,אבל לא הייתי מבלבל לאף אחד את הראש אלמלא היו העובדות בדיוק כפי שמסרתי אותן.ולפיכך-השקית אותה שקית ואם היית בעניינים היית יודעת שלא קיימים סוגים.אני מתגורר בבני ברק. מטופל אצל וטרינר קבוע-שיינר-מזה כ-10 שנים.לא אין לי עודף כסף ושום דבר בהתנהגותי,למעט חוש ההומניות המאוד מפותח בי,לא גורם לחשוב שאני מלא בכסף.וגם אם היה לי הרבה מאוד כסף,אין זה הופך את העניין ללגיטימי! יש מחירון לעשירים ומחירון ולכאלה שאינם כאלה?? האומנם אלה האומדנים להגינות בעינייך הרי לא מדובר כאן באיזה מחיר למכור קוויאר הסוגיה היא מתן סיוע לחיות באשר הן.האומנם לגיטימי על פי תפיסתך שאם מעניק הסיוע עשיר אזאי הוא צריך לשלם יותר,האם ההומניות שבו שווה שיעשו עליה יותר כסף?

הממ..אני לא מכירה את התמיסה

שאלוהים יעזור ואף חתול שלי לא יחלה כי אני לא יודעת להזריק. אני מכירה את ד"ר שיינר והוא ווטרינר טוב מאוד. כשיש לי בעיה פשוטה מאוד אני לא תמיד הולכת אליו אבל כשצריך משהו מסובך הייתי אצלו. הבעיה אצלם שהכל מסודר ואת מחירי התרופות לוקחת המזכירות שלו והן לוקחות לפי המחירון. אני לא יודעת מה הוגן ומה לא אבל כשאין כסף החתול יכול למות כי אין כסף. היו לי חתולי רחוב שעמדו למות ולא היה לי כסף. לקחתי אותם לווטרינרים ושאלתי כמה יעלה לי והם ידעו שאין לי כסף. אם הם היו מבקשים את מחיר המחירון החתול היה מת. אף אחד מהם לא ביקש. אני לא רוצה לנצל את אותו ווטרינר אפילו אם הוא אומר לי לחזור ושהוא יטפל שוב רק במחיר התרופות. ד"ר שיינר ריחם על חתול רחוב שלי שעמד למות ולא לקח ממני את מחיר המחירון. אתה חושב שהוא היה צריך לתת לחתול למות כי אין לי כסף? חתולה עצובה

APCHIII

New member
גם אני לא הכרתי..עד עכשיו

תשמעי חתולה עצובה.אני לא רוצה לעשות לך יותר עצוב אבל,כשל כליות זוהי מחלה נפוצה עד כדי שכיחה בקרב קהילת החתולים.וחוץ מזה זה בדיוק העניין ד"ר שיינר היה רופא שנתתי בו אמון גם בנוגע לתשלומים שאכן היו הוגנים. הוא זה שנקב בסכום לפני והיות ואני מאוד סומך עליו,הייתי מאוד מופתע/ מאוכזב/נבגד(באמון). והיות ואמוני נתערער,שכן איזו סיבה מוצדקת יכולה להיות לו לגבות באופן מודע רווח שכזה מלקוח כמוני שנחשב לדעתי לאחד הלקוחות היותר טובים שלהם,אני מחפש וטרינר מה שנקרא עם המלצות יושר.

כשהמזכירות לוקחות תשלום הן תמיד

לוקחות לפי המחירון. גם ממני הן לקחו לפי המחירון כשהד"ר שיינר אמר לי לקנות תרופה או אוכל רפואי. אני קונה אצלם תרופות רק כשאין במקומות אחרים יותר זולים אבל יש אצלם כמה תרופות חדישות שאין בכל האזור שלנו. למשל כדורים בטעמי בשר שאתה לא צריך ללכת למיון אחרי שאתה מנסה לתת לחתול כדור. אני חושבת שלא כדאי לעזוב אותו לגמרי אבל תקנה את התמיסה בבית המרקחת. יש כמה ווטרינרים אחרים באזור שלנו שלוקחים מחירים זולים מאוד אבל הווטרינר השני שאני הולכת אליו יותר יקר מד"ר שיינר. הוא מטפל בחתולי הרחוב שלי בחינם ולוקח רק מחירי תרופות לפי מה שהן עולות לו. הוא אומר לפקידות שלו שהחתולים שלי הם המצווה שלו. אני משתדלת לא לבוא אליו הרבה כדי לא לנצל את המצווה אפילו שהוא ביקש אותי לבוא ואמר שהוא מרגיש שעשה משהו בשביל הנשמה והוא עושה את הכל בשביל עצמו ולא בשבילי. ד"ר שיינר נחשב אחד המומלצים מאוד. אני יכולה לתת שמות של ווטרינרים זולים שחברות שלי הלכו אליהם וממליצות עליהם. הם ווטרינרים "ביתיים" ויש להם מרפאות קטנות יותר. חברות שלי מרוצות. למשל ד"ר קובי יפעת מרמת גן. ד"ר אלי ברקאי מגבעתיים. יש עוד הרבה ואפילו יותר זולים. לנסות לברר שמות? חתולה עצובה

mikmika

New member
וטרינר מומלץ../images/Emo91.gif

הי, אני כבר כמה שנים מטפלת במיקה אצל שני וטרינרים : ד"ר תומר בן ארי וד"ר אלכס גולובנוב (שעובדים במשותף בקליניקה) . הם מצוינים, מאד נחמדים וגם העלויות אצלהם נורמליות (ואפילו די זולות),יחסית לוטרינרים אחרים אצלהם ביקרנו. אמנם מיקה היא כלבה
אבל אני יודעת שהם מטפלים גם בחתולים רבים- אם כי אין לי מושג לגבי התעריפים לחתולים. שווה לטלפן
. הם נמצאים בר"ג (מרום נווה) ואני מגיעה אליהם במיוחד מתל אביב. (לצערי נתקלתי כבר בכמה וטרינרים ש"מעגלים למעלה" את התעריפים- למשל וטרינר שקרוב למקום מגורי שדי עשק אותי במקרה "חירום" אליו נקלענו והתאכזבתי ממנו מאד, אצל תומר ואלכס לא נתקלתי בכזו התנהגות). הטלפון שלהם בקליניקה: 03-6742829 בהצלחה. נעה

pie and cactus

New member
אל תיקח את זה קשה

תקנה את העירויים בבית המרקחת ואין צורך שתזכיר את זה מול הוט'. אם הוא שואל, תגיד לו שאתה מעדיף לקנות את זה בבית המרקחת, הוא כבר יבין למה. אלא אם הוט' הוא יקרן ולא תומך בך באופן כללי, לא הייתי עוזבת אותו.

APCHIII

New member
../images/Emo9.gif

תודה על התגובות. אכן בסופו של יום נותרתי עם קבלת החלטה אחת משתיים: אחת-לא לקחת קשה,לרכוש תמיסות בבית מרקחת ולהמשיך עם אותו ווטרינר. השניה-לחפש ווטרינר אחר.

enbalush

New member
אם אתה רוכש אותן לבדך...

אז תמשיך איתו ורק תעדכן אותו שאתה קונה אותן בבית המרקחת.

למעלה