אני לא יודע מי חברי הכנסת שעם עבאס, אבל עבאס עצמו, לדעתו טוב יותר מגולקנופף.בנט כבר הוכיח עצמו שהוא יושב עם עבאס וחבריו.
אייזנקוט מוכן להשען על קולות הערבים כאשר יקים ממשלה.
1. אתם מודעים לזה שהצבעה למפלגות הללו זה הצבעה לעבאס?
2. אתם בכל זאת תצביעו להם.
יותר טוב מגולדקנופף?אני לא יודע מי חברי הכנסת שעם עבאס, אבל עבאס עצמו, לדעתו טוב יותר מגולקנופף.
רק רגע, לא מגיע לו דיעה משלו?יותר טוב מגולדקנופף?
זה אומר שתגייסו את הילדים שלו עם/במקום הנכדים של גולדקנופף?אני לא יודע מי חברי הכנסת שעם עבאס, אבל עבאס עצמו, לדעתו טוב יותר מגולקנופף.
בין ממשלה של סמוטריץ וגולדקנופף לממשלה עם איזנקוט ועבאס, אין ספק שהאחרונה טובה יותר ותשרת את המדינה טוב יותר.בנט כבר הוכיח עצמו שהוא יושב עם עבאס וחבריו.
אין שום ספק, השמאלנים ועבאס. מצא מין את מינו,הלך זרזיר אצל עורבבין ממשלה של סמוטריץ וגולדקנופף לממשלה עם איזנקוט ועבאס, אין ספק שהאחרונה טובה יותר ותשרת את המדינה טוב יותר.
לי מפריע יותר החזון הגזעני של סמוטריץ שגם מיישם אותו ככל יכולתו.אין שום ספק, השמאלנים ועבאס. מצא מין את מינו,הלך זרזיר אצל עורב
לא, הצבעה לאיזנקוט, ליאיר גולן, או לבנט/לפיד אינה הצבעה למנסור עבאס (יש לו את הבוחרים שלו), אלא הבעת אי-אמון בבוזזי קופת-צבור, במחוללי-כאוס, משסעים, ומשסים.בנט כבר הוכיח עצמו שהוא יושב עם עבאס וחבריו.
מחנה הרל"ב דוגל בסילוק נתניהו בכל מחיר. המחיר הזה כולל נכונות לישיבה עם עבאס, כך ששאלתך לא לגמרי ברורה. המצב ברור וידוע מראש והוא אכן כולל את הנכונות הזאת אצל רוב ככל האופוזיציונרים מהמחנה הזה.בנט כבר הוכיח עצמו שהוא יושב עם עבאס וחבריו.
מסתבר שגם נתניהו מוכן לשבת עם עבאס כדי לשמור על כסאו .מחנה הרל"ב דוגל בסילוק נתניהו בכל מחיר. המחיר הזה כולל נכונות לישיבה עם עבאס, כך ששאלתך לא לגמרי ברורה. המצב ברור וידוע מראש והוא אכן כולל את הנכונות הזאת אצל רוב ככל האופוזיציונרים מהמחנה הזה.
גם לי אין בעיה מיוחדת עם זה. בכל אופן בקואליציה. בממשלה כמובן שצריך להגביל תפקידים וכו' (האמת שגם בקואליציה, אבל פחות). אלא שדעתי האישית לא משנה את הדרישה מהפוליטיקאים לומר את האמת גם לפני הבחירות בנושא הזה ולא רק להבטיח הבטחות סרק כשהם בעצמם יודעים שיזרקו אותן דקה לאחר הבחירות אם יעלה לכך הצורך (הפוליטי שלהם).מסתבר שגם נתניהו מוכן לשבת עם עבאס כדי לשמור על כסאו .
אני אישית לא חושב שיש בעיה בהשתתפות של עבאס בממשלה.
אז במציאות שלך לא הייתה פניה של נתניהו לעבאס.גם לי אין בעיה מיוחדת עם זה. בכל אופן בקואליציה. בממשלה כמובן שצריך להגביל תפקידים וכו' (האמת שגם בקואליציה, אבל פחות). אלא שדעתי האישית לא משנה את הדרישה מהפוליטיקאים לומר את האמת גם לפני הבחירות בנושא הזה ולא רק להבטיח הבטחות סרק כשהם בעצמם יודעים שיזרקו אותן דקה לאחר הבחירות אם יעלה לכך הצורך (הפוליטי שלהם).
מה "מסתבר" אצלך אינני יודע ולא לוקח על זה אחריות כמובן. יודע מה היה במציאות. די לי בכך.
במציאות 'שלי':אז במציאות שלך לא הייתה פניה של נתניהו לעבאס.
סמוטריץ' אמר שלא רק שהוא מנע ממשלה עם עבאס, אלא שכל המגלים והריקלנים לחצו עליו להסכים לממשלה עם עבאס ובאו אליו בטענות על כך שלא נותן אמון בנתניהו. וזה תואם גם את הגרסה של איילת שקד שלפני הקמת ממשלת שינוי היה תיאום בינה לבין ינון מגל ללחוץ בכל הכוח על סמוטריץ' שיאפשר ממשלת ימין בהישענות על רע"מ. אז עם כל הכבוד האם מגל היה לוחץ על סמוטריץ' אם ביבי לא היה בעסק וזאת הייתה רק ספקולציה והוא לא היה יודע בוודאות שביבי רוצה ממשלה כזו?במציאות 'שלי':
- בסוגיית הפניה יש דיווחים שונים. אני הקטן, בניגוד אליך, לא מכהן כזבוב על קירות שאין לי גישה אליהם ואין לי מושג מה נכון ומה לא בענין הזה.
- עובדתית היה צד שישב עם עבאס והיה צד שלא.
פשוט לאללה ומאומה מהנ"ל כמובן לא שייך למציאות מדומיינת "שלי" כלשהי דווקא. אלא זאת פשוט המציאות העובדתית האחת והיחידה שהתקיימה בעולם.
אז פתאום פוליטיקאים כן דוברי אמת אצלך? כי באיזה שרשור/פוסט שקראתי מפיך אך לפני כדקותיים כמעט התפוצצת מצחוק לשמע הרעיון המוזר הזה.סמוטריץ' אמר שלא רק שהוא מנע ממשלה עם עבאס, אלא שכל המגלים והריקלנים לחצו עליו להסכים לממשלה עם עבאס ובאו אליו בטענות על כך שלא נותן אמון בנתניהו. וזה תואם גם את הגרסה של איילת שקד שלפני הקמת ממשלת שינוי היה תיאום בינה לבין ינון מגל ללחוץ בכל הכוח על סמוטריץ' שיאפשר ממשלת ימין בהישענות על רע"מ. אז עם כל הכבוד האם מגל היה לוחץ על סמוטריץ' אם ביבי לא היה בעסק וזאת הייתה רק ספקולציה והוא לא היה יודע בוודאות שביבי רוצה ממשלה כזו?
זה עניין של הסתברויות או סבירות והסיכוי שחב"ד צודקים והרב מלובביץ' באמת היה המשיח גבוהה בערך פי עשרה מהסיכוי שביבי לא ניסה להקים ממשלה עם מנסור עבאס.אז פתאום פוליטיקאים כן דוברי אמת אצלך? כי באיזה שרשור/פוסט שקראתי מפיך אך לפני כדקותיים כמעט התפוצצת מצחוק לשמע הרעיון המוזר הזה.
כאמור מעלה, דיווחים שונים יש למכביר. מה האמת ומה נכון? אשריך שגם אתה מכהן כזבוב לצד ספי על הקירות המדוברים. אני לא שם, מה לעשות. תכל'ס בס"ה תיארתי למעלה את המציאות כפי שהיא עובדתית. זה שגולש אחד מנסה לשכנע אותי (מתוך חולשתו להציג טיעונים ענייניים) שקיימת מציאות חלופית, בדיחה. אתה לפחות מנסה לשכנע לוגית, אבל מדלג על הקטע שכתבתי כבר למעלה שאני מודע לכך שיש דיווחים שונים בענין. כל שאמרתי הוא שאינני יכול לדעת בוודאות מוחלטת מה מכל הגרסאות נכון. אגלה לך סוד קטן, גם אתה לא יכול. אתה יכול לחשוב, אתה יכול להעריך, הכל לגיטימי. לדעת בוודאות מוחלטת מה לעשות, רק בעלי הענין יכולים וכמובן שאני יכול לטעות בקטע הזה, אבל כמדומני לא אתה ולא אני משתייכים לקבוצה קטנה זו.
כל שנותר לי לקוות או לאחל זה שכחבורת זבובים לא תימשכו גם אל מה שזבובים בדרך כלל נמשכים אליו יחדיו... אבל זה כבר ביניכם ואם זה מה שעושה לכם את זה, תהנו.
דרישה מהפוליטיקאים לומר אמת? האם באיזשהו מדינה יש לאזרח זכות לתבוע פוליטיקאי על שרימה אותו?גם לי אין בעיה מיוחדת עם זה. בכל אופן בקואליציה. בממשלה כמובן שצריך להגביל תפקידים וכו' (האמת שגם בקואליציה, אבל פחות). אלא שדעתי האישית לא משנה את הדרישה מהפוליטיקאים לומר את האמת גם לפני הבחירות בנושא הזה ולא רק להבטיח הבטחות סרק כשהם בעצמם יודעים שיזרקו אותן דקה לאחר הבחירות אם יעלה לכך הצורך (הפוליטי שלהם).
מה "מסתבר" אצלך אינני יודע ולא לוקח על זה אחריות כמובן. יודע מה היה במציאות. די לי בכך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.