שאלות הבוקר - בתבשילים בהם

• פותח הנושא droli
  • פורסם בתאריך

droli

New member
שאלות הבוקר - בתבשילים בהם

יש צורך בשמנת מתוקה, או קרם פרש, למה ניתן להמיר כדי שיהיה פחות משמין? ג`ינג`ר טרי - האם אפשר להקפיא? האם אפשר מיובש? במה משתמשים בגי`נגר? כמה זמן מחזיק טרי? מיכל

droli

New member
סליחה אבל לא הבנתי את התשובה.

לא הבנתי מה הקשר של אגסים ביין לבין אחסנה במקרר. מיכל

רובנס

New member
אגסים ביין המשך לבקשה הקודמת

טארט תאנים,קרפ במלית קצפת עוד משהויקירתי ;-) ;-) ;-)

droli

New member
רוצה תשובות לשמנת מתוקה ולגינגר

מה קונים, טרי או מיובש.. במה שמים, כמה שמים... ממש תרגום.. מיכל

רובנס

New member
דרולי הג`ינג`ר נמצא בדלת המקרר

נשמר חודשים אני קונה טרי ויבש את הטרי אני מחזיק בדלת המקרר עטוף בשקית נילון לא בנצמד

yaron1

New member
תשובה!

האמת שאני לא מכיר תחליף לא משמין לקם פרש או שמנת מתוקה אבל קיים היום על המדפים שמנת מתוקה של 15 אחוז שומן במקום ה38 אחוז המשמשת להכנת קצפת. לגבי ג`ינג`ר ברור שעדיף טרי ולא מיובש אבל זה מחזיק איזה שבועיים במקרר ואח``כ מתחיל להתיבש, השיטה הטובה ביותר זה לחלק לקוביות לקלוף אותו ולהקפיא. בג`ינג`ר משתמשים במגוון של מאכלים סיניים הודים וכל אסייתים למינהם והוא נפלא. לא לטעות ולהשתמש באבקת ג`ינג`ר יבשה זה לא אותו דבר בכלל. שמעתי פעם על פטנט לקחת את שורש הג`ינג`ר ולשים אותו באדנית עם אדמה ולהשקות במעט מים אחת לשבוע זה גם משמר אותו וגם הוא ממשיך לשלוח זיזים. אבל לא ניסיתי את השיטה.

באדמה, זה ברוב המקרים לא מצליח,

מנסיון של החברים בפורום אוכל באורט, אפשר לשמור במקפיא או לפרוס לפרוסות דקות ולשמור בצנצנת עם חומץ, אפשרות נוספת, לשמור את הפרוסות בצנצנת עם יין פורט. בשני המקרים הג`ינג`ר מחזיק הרבה זמן

רובנס

New member
ג`ינג`ר עטוף בשקית נילון נמצא אצלי

בחלק של דלת המקרר בו שומרים את החמאה כבר מספר חודשים והוא עדין טרי ושולח זיזים כדברייך

yaron1

New member
ולגבי קרם פרש

משתמשים לעידון והסמכה של מרקים רטבים, ניתן להשתמש באפיה על תפו``א ויש עוד לפחות עוד מיליון אפשרויות בהתאם למתכון המבוקש.

bali

New member
מנהל
את יכולה להחליף את השמנת

המתוקה או את הקרם פרש בשמנת לבישול של השף הלבן, 15% שומן. היא טובה לבישול ולהסמכת רטבים וכ``ו. לא ניסיתי להקציף אותה מעולם, אבל אולי אפשר גם לעשות ממנה קצפת לקינוחים ועוגות. ענבל.

rubin

New member
לא לנסות להקציף אותה..

בהחלט לא מקציפה (חברה שלי זרקה מספר לא מבוטל של מיכלים כאלה כי כל פעם ניסתה להקציף וחשבה שמקולקל).

אמירה

New member
droli אם יש לך אפשרות להשיג

חלב קוקוס, זה מהווה תחליף מצויין לשמנת בבישול, וגם פחות שמן.

למעלה