שאלות דחופות

sharda

New member
שאלות דחופות../images/Emo53.gif

1.אם אני חולה זה משנה אם אני אלך למרפאה בבסיס או לחר"פ בצריפין?(החר"פ יותר קרוב לי) גם אם זה רק חום? 2.אם אפשר ללכת לחר"פ למי פונים? הרי אין לי תור לשום מקום, ואני רק צריכה לראות רופא? 3.כמה גימלים מקבלים בדרך כלל על חום (39 למשל)?

Arie020

New member
תשובות ../images/Emo92.gif

1. לא משנה 2. נכנסים לחר"פ 8282, הולכים ישר עד הסוף, נכנסים לבנין, פונים שמאלה, פונים ימינה, הולכים לחדר של החובשים, מקבלים מספר מהחובש, חובש רואה אותך ובודק לך נתונים (את יודעת, רגיל, לחץ דם וחום), הוא כותב את הנתונים במחשב, את מחכה עם אותו מספר שקבלת לרופא, ברגע שמגיע התור לרופא את נכנסת (כלומר שימי לב שיש 2 תורים - אחד לחובש ואחד לרופא, ולפני שרואים רופא חייבים לראות קודם חובש, זה הכלל) 3. תלוי להחלטת הרופא, יכול להגיע ל 3 גימלים בד"כ, לא מאמין שיותר, תלוי במצב שלך כמובן, אני לא הרופא וסתם רק שתדעי - במקרה כמו שלך, אם את גרה קרוב לחר"פ אז בכלל עדיף לך ללכת לחר"פ חר"פ זה מקום שהולכים אליו בעיקר כדי לקבל גימלים. רופא ביחידה זה כדי לקבוע לך בדיקות רפואיות ואם יש בעיות וכו', אבל חר"פ זה ה-מקום לגימלים, זה כמעט היעד היחיד שלו - להחליט אם לתת לך גימלים או לא

all about eve

New member
שכחת משהו חשוב מאוד

החר"פ פתוח רק עד 10. אחרי זה הולכים או לקריה או למיון.

dark angel4

New member
תלוי גם באיזה שעה זה ו

ואיפה הבסיס שלך נמצא...רק אחרי חמש בערב אתה יכול ללכת לחר"פ...לפני זה אתה צריך ללכת לרופא יחידה..אלא אם כן אתה בבסיס רחוק יותר מאיזה 30 ק"מ...נראה לי...לא בטוחה במספר הקילומטרים

ofir_y

New member
למה מה,

אתה במקרה מהיחידה הסודית לאבטחת מידע 782 שנמצאת בקריה ב"מגרנית", קומה 2 ?!

סופה21

New member
לא יודע מה איתך אבל..

אני סוגר שבוע שלם של גימלים על השפעת המוזרה שתקפה אותי וגרמה לחום שלי לעלות ולרדת כל 5 שעות ... יומיים (ראשון שני) ושלושה ימים (שלישי רביעי חמישי) רגילה על חשבון הצבא (בשבוע שעבר לא יצאתי..שוס לא רע)

למעלה