שאלותשאלותשאלותאלות

*בובה*

New member
שאלותשאלותשאלותאלות

אוקיי אז ככה! מה הדיסק הכי טוב של ביגי? מה הדיסק הכי טוב של טופאק? מה הדיסק הכי טוב של NWA? מישו שמע את הוו טאנג החדש? ואיך הוא? רקע על דלהסול! מה הדיסק הכי טוב של הרווטס? איזה עוד פרוייקטים יש לההוא של הדלת לארון
(דלטרון) איך קוראים לשיר של תאמר סגול ושאנון ומה אתם חושבים עליו? מכירים את האוסף היפ הופ 101? איך הוא? איזה אוסף היפ הופ (לא מיינסטרימי) אתם הכי ממליצים עליו? ותנו לי מידע רקע המלצות וכו...על דברים חדשים\ישנים של דברים לא מיינסטרימרים שאתם אוהבים! תודדדדדדדדדה על העזרה!

BoR|S

New member
תשובות על חלק מהדברים...

בקשר לביגי אני ממש ממש מתקשה להחליט אם זה מוכן למות או חיים לאחר המוות (ready to die, life after death)... לדעתי שני האלבומים טובים מאוד... בקשר לטופאק... המממ לא יודע אני די אוהב את כל העייניים עלי... NWA: straight outta compton הדיסק החדש של וו, הייתי נותן לו 8 מתוך עשר (הביקורת המפורטת שלי בשלבי כתיבה מתקדמים). סגול_59,_טי.אן_ושאנן_סטריט_-_וועידת_פסגה.mp3 בריא על כולכם! (הבוריס עם הקו)

זה הולך ככה...

ready to die ללא שום צל של ספק!!! (של ביגי) לפי הסינגל הראשון של הוו נשמע שהדיסק ממש טוב.. בקרוב אני אקבל אותו.. The Roots - Things Fall Apart ואם כבר רוטס אז תקני\תורידי וכו: Guru - Jazzmatazz 2- The New Reality זה מה עולה לי כרגע יום טוב עדי:תמיד שמח לעזור

woodstock

New member
תשובותתשובותתשובותשובות

- רוב האנשים טוענים שready to die, אני דווקא גורס שlife after death, אבל שניהם מעולים. - האמת שאני לא מת על טופאק, אבל all eyez on me. - straight outta compton, וגם niggaz4life - רקע על דה לה סול, ותודה למומה http://www.mooma.com/Biography.asp?ArtistId=706 - הרוטס? כל הדיסקים שלהם מעולים, הפייבוריט האישי שלי הוא Do You Want More?!!!??!, אבל כולם ממש ממש טובים. -"ההוא של דלטרון"? למי את מתכוונת? דלטרון 3030 הוא פרוייקט של שלושה ענקים, Del Tha Funkee Homosapien, קיד קואלה, וDan The Automator, כמעט כל הפרוייקטים של כל אחד מאלה ענקיים, אם אהבת את דלטרון3030 תשמעי את Dr. Octagon, שדלטרון 3030 הוא בעצם מעין המשך שלו. - פאט ביטס (אם אני לא טועה זה שמו) שיצא לא מזמן אמור להיות אוסף מעולה. - "דברים לא מיינסטרימיים"? הגדרה קצת כללית הייתי אומר...

תשובה על שתיים..

הדיסק הכי טוב של טופאק all eyez on me דיסק מושלם לדעתי! של-n.w.a tright otta compton

עוNר

New member
OK... הכל כבר נאמר, אבל...

אני רק רוצה להוסיף ש... אין על READY TO DIE. אלבום היפ-הופ חובה, לדעתי מאלבומי ההיפ-הופ החשובים ביותר, ובשבילי אלבום חשוב לא פחות מציוני דרך כמו ENTER THE WU-TANG 36 CHAMBERS ו-THE SCORE של הפוג´יז. זהו ללא ספק אלבום ההיפ-הופ האהוב עלי שיצא בשנות ה-90, קלאסיקה אמיתית מכל המובנים (אם זה הפקה, מילים, הרעיונות של השירים ואפילו ההומור!) ובקשר לרוטס, אני חושב שכל האלבומים שלהם מצויינים, אבל אישית אני מאוד אוהב את Illadelph Halflife.

volatile

New member
אני לא אהבתי בהתחלה את

ביגי אבל זה אלבום אדיר... ממש אדיר, היום הוא אחד העדיפים אלי... אפרופו אי בודד... בקשר לרוטס אני אישית אוהב מאוד את כל האלבומים אני חולה על האלבום של ההופעה החייה שלהם... כמובן שמומלץ להקשיב ל - Unplugged של Jay-Z שבוא הרוטס נתנו גיבוי מוזיקלי לג´יגה... מומלץ ביותר פלג.

למעלה