שאלותיים,דווקא לא מאוד אופטופיקיות.

natural kenny

New member
שאלותיים,דווקא לא מאוד אופטופיקיות.

אחת - בביקורי היום בטאוור רקורדס ראיתי אלבום [עם המלצת הצוות, שאני סומכת על טעמו המוזיקלי..] בשם the optimist LP, רק ששם הלהקה פרח מראשי, כמדומני שאלו היו טורין ברייקס. מישהו רוצה לספר לי משהו על הנ"ל? אולמיוזיק לא מוצא אף אלבום בשם הנ"ל. שתים - באמטיווי2 שיצא לי לראות כמה דקות ממנו היום רץ איזה שיר שבפזמון שלו נאמר if I don´t go crazy I´ll loose my mind או משהו מאוד דומה. עקב ראייה לקויה לא ראיתי מי המבצע, כמדומני, שוב, death in vegas. מישהו? משהו? ועניין אחרון - עדיין באותו ביקור בטאוור יצא לי לשמוע קטעים מהאלבום [האחרון?] של death in vegas וחיבבתיהם מאוד. קטעים מומלצים? וחוצמזה - להתחדש לי, שני אלבומים בשלושה ימים. אה, שלושה אלבומים, בעצם, כשאחד מהם הוא אוסף של כל מיני שירים ישראליים [עופר בייבה, יש שם את "לבן על לבן"!]. זהו. np - alice in chains - nutshell

לא יודעת בקשר לראשון

אבל השני זה בהחלט death in vegas בשיתוף פעולה עם ליאם גאלגר, אם אני לא טועה. ואמממ זהו *שוב מראה את בורותה* np- gozer- eyes www.eatgozer.com *אהם*

sceptic

New member
אכן

Death in Vegas & Liam Gallager - Scorpio Rising והתשובה לשאלה הראשונה. הם באמת טובים, השנה הם מוציאים אלבום שני, שכבר יצא לי לשמוע, ולצערי הוא פחות טוב מהאופטימיסט LP, אבל עדיין לא רע. np - The Nash - Here Come The Fireflies (מישהו מכיר? נחמדים אלה)

PORCUPINE

New member
בתור כותב ההמלצה הנ"ל...

אני ממליץ לך בחום על האלבום הזה... :) ואני גם מאלה שמחכים לאלבום השני בידיעה שאני עלול להתאכזב.

natural kenny

New member
תיארתי לעצמי שזה היית אתה.

אני כבר מזהה את כתב היד, היית מאמין? בכל מקרה, יש איזה מקום שבו אני יכולה לשמוע את האלבום בצורה חוקית? אין לי כסף יותר... לא רוצה לקנות בינתיים.

CaerBannog

New member
ומה בעצם ההבדל

בין לבן על לבן על דיסק אוסף או במחשב?.. אחד מאוספי נענע מיוזיק לא?

למעלה