שאלונת

מצב
הנושא נעול.

nunquam

New member
שאלונת

שאלונת
שלום, עד חודש דצמבר עבדתי ברשת מזון מהיר בתור קופאית. במהלך עבודתי לא אכלתי אף פעם מהארוחות שהרשת מציעה עבור סכום מסויים. למרות זאת בחודש דצמבר הורידו לי מהמשכורת סכום של 6 ארוחות כאלו. וכשציינתי זאת למעסיק שלי הוא ענה שישלם לי במשכורת הבאה. למרות שאני לא עובדת שם יותר האם זה נקרא הלנת שכר מסוג כלשהו ?

שיר ורד

New member
באופן עקרוני כן

שאלונת
שלום, עד חודש דצמבר עבדתי ברשת מזון מהיר בתור קופאית. במהלך עבודתי לא אכלתי אף פעם מהארוחות שהרשת מציעה עבור סכום מסויים. למרות זאת בחודש דצמבר הורידו לי מהמשכורת סכום של 6 ארוחות כאלו. וכשציינתי זאת למעסיק שלי הוא ענה שישלם לי במשכורת הבאה. למרות שאני לא עובדת שם יותר האם זה נקרא הלנת שכר מסוג כלשהו ?
באופן עקרוני כן
אבל מדובר כנראה בטעות, ואני חושב שאף בית לא יתיחס ברצינות לתביעה על כך.

זוהי הלנת שכר

שאלונת
זוהי הלנת שכר
גם אם נעשתה בטעות יש לתקנה. אם תתבעי את הניכוי הבלתי מוצדק, לאחר שפנית ודרשת לתקן את הטעות ולא עשו כן, בית הדין יתייחס ברצינות לתביעה גם אם הסכום נמוך יחסית.

מצב
הנושא נעול.
למעלה