שאלונת

iceviper

New member
שאלונת

היי ושלום. יש לי שאלה בקשר ללימודים: למען הגילוי הנאות אציין שאני מעוניין ללמוד בכלל ביולוגיה-אבל זה יהיה אפשרי רק באוקטובר הבא (יען כי פספסתי את תאריך הרישום). בינתיים החלטתי ללמוד מקצוע מבוקש בשוק-והבחירה הטבעית בשבילי היתה בשוק המחשבים-יש לי נסיון רב בתחום,וגם תעודת MCSA. אז רציתי לשאול אם יש לכם המלצה מסויימת? ללמוד גרפיקה,שפות תכנות,או שמא מסדי נתונים? תודה על העזרה, ICE (דרך אגב,אני לא מעוניין להמשיך ל-MCSE אז ניתן לוותר מראש על הצעות כאלה).

א ו ר ח ת

New member
בפרוש בסיסי נתונים

אני למדתי את כל מה שאתה מציין(גרפיקה,תכנות,בסיסי נתונים) , ואני אומרת לך בסיסי נתונים אם אנחנו הולכים "לנדרש" תמיד ידרש תחשוב כל דבר היום עוסק בנתונים , אנחנו היינו בתקופה שנקראת "עולם תעשייתי" ואנחנו כרגע נמצאים בתקופה של "ידע ומידע" אנחנו לא בהתחלה אבל אנחנו גם לא הגענו לשיא אז בהחלט בסיסי נתונים . (תסתכל בביקושים של עבודה ) אבל יש לי עוד משהו להגיד לך יש הבדל גדול בין ביולוגיה למחשבים קצב התקדמות בשני המקצועות שונה לגמרי אם אתה נכנס לתחום המחשבים כעבודה אז כמו שמישהו אמר פה בעבר "זה לא עבודה זו דרך חיים" כי אתה חייב תמיד להמשיך ללמוד ולהתקדם דברים משתנים ואתה חייב להיות בעניינים תמיד . (בביולגיה הקצב הוא בכלל לא כזה) בכל אופן שיהיה לך בהצלחה לכל תחום שתבחר....

iceviper

New member
תודה רבה

בעניין ביולוגיה-זה ממש לא משהו שהייתי רוצה ללמוד,אבל מה לעשות ומכריחים אותי.

iceviper

New member
מה לעשות...

אשמח לתת לך את הכתובת של בית הספר לוטרינריה כדי שתשכנעי אותם ש-ICEVIPER החביב יכול להיכנס ללימודים גם בלי תואר בביולוגיה...

א ו ר ח ת

New member
הבנתי ../images/Emo6.gif

אתה יכול ללמוד בחול (שמעתי שיש אפשרויות ) ואוו איזה שינוי קיצוני בין וטרינריה ומחשבים
לפעמים אני אומרת שהדבר היחיד שגרוע בלעבוד במחשבים זה שלפעמים צריך לפגוש אנשים
ותאמין לי גם פה אנחנו פוגשים חיות
(סתם אוהבת אנשים וחיות אבל לא שהם לקוחות
סתם סתם )

iceviper

New member
../images/Emo108.gif../images/Emo107.gif../images/Emo105.gif ../images/Emo13.gif

טוב,כל אחד והסטיות שלו.... אה ועוד משהו....

iceviper

New member
....ומשהו אחרון

אז מה את ממליצה? ללכת על קורס של ORACLE 9i
או משהו אחר שאני לא מכיר? (ואני בהחלט לא מכיר).

א ו ר ח ת

New member
מממ.... את זה תצטרך לשאול את החכמים

פה מה יותר כדאי ללמוד אורקל או sql server (אני לא חזרה בתחום ופה יש אנשים ממש מעולים בזה ) מצד אחד שמעתי שאורקל הוא כלי יותר חזק וראיתי הרבה מודעות עבודה לתחום הזה. מצד שני רוב בתי העסק שאני מכירה עובדים אם sql server , פתח שרשור חדש ותשאל אורקל או sql server זה יביא לדיון מעניין לפי דעתי . בהצלחה!

למעלה