שאלון

Sem14

New member
שאלון

שאלות אישיות: בן\ת כמה את\ה? מאיפה את\ה? אישיות: את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 1) ממשיך ללכת כאילו שום דבר לא קרה. 2) מעיר לו על התנהגותו וממשיך ללכת. 3) דוחף אותו בחזרה. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 1) לא תגיד\י כלום. 2) אעיר למורה שאת\ה לא רוצה את התפקיד אבל אם הוא יתנגד את\ה תיכנע\י. 3) תציק\י למורה עד שהוא יכנע ויתן לך תפקיד אחר. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 1) תלך\י להסתכל טלוויזיה. 2) תצא החוצה לשחק עם חברים. 3) תלך לבריכה\לים ולא תצא עד הערב. חלומות: מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה? מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה? מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה?

hilonet14

New member
עונה :)

שאלות אישיות: בן\ת כמה את\ה? 15 מאיפה את\ה?באר שבע אישיות: את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 1) ממשיך ללכת כאילו שום דבר לא קרה. 2) מעיר לו על התנהגותו וממשיך ללכת.
3) דוחף אותו בחזרה. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 1) לא תגיד\י כלום. 2) אעיר למורה שאת\ה לא רוצה את התפקיד אבל אם הוא יתנגד את\ה תיכנע\י. 3) תציק\י למורה עד שהוא יכנע ויתן לך תפקיד אחר.
את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 1) תלך\י להסתכל טלוויזיה.
2) תצא החוצה לשחק עם חברים. 3) תלך לבריכה\לים ולא תצא עד הערב. חלומות: מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה?חלום ארוך אין מקום לספר... חחחח אבל היה לי בו כלב... (ואין לי כלב במציאות) וקראו לו "מוקה" והוא היה כלב גדול וחום עם פרווה גדולה נראה לי שהוא היה כלב זאב.. והוא שמר עליי מפני ערבי שאיים להיכנס לבית שלי... ונבח עליו... היו שם עוד ילדים מהכיתה שלי.. אני לא זוכרת בדיוק מי... אבל גם אור הופיעה שם.... קיצור הוא היה כלב חמוד
מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה? לא זוכרת אחד ספציפי מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה?הסיוט הראשון שלי... אני זוכרת אותו.. ישבתי בבית והייתה מוזיקה מפחידה... וכל פעם פריט אחד מהבית נעלם...עד שלא נותר כלום... זה היה כשהייתי ממש תינוקת... ועוד חלום שאמא שלי לקחה אותי באוטו והיא התאבדה וגם אני מתתי.... ובדיוק ששמעתי את הבום של ההתרסקות, התעוררתי....

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה D:

שאלות אישיות: בן\ת כמה את\ה?14 עוד שבועיים מאיפה את\ה?הרצליה אישיות: את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 1) ממשיך ללכת כאילו שום דבר לא קרה. 2) מעיר לו על התנהגותו וממשיך ללכת.
3) דוחף אותו בחזרה. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 1) לא תגיד\י כלום. 2) אעיר למורה שאת\ה לא רוצה את התפקיד אבל אם הוא יתנגד את\ה תיכנע\י. 3) תציק\י למורה עד שהוא יכנע ויתן לך תפקיד אחר.
2) תצא החוצה לשחק עם חברים. 3) תלך לבריכה\לים ולא תצא עד הערב. חלומות: מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה?שאביב גפן בא להופיע בבצפר שלי מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה?שהפיה של סינדרלה הופכת את אחותי לסרטן XD מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה?היו הרבה..

עונה../images/Emo219.gif

שאלות אישיות: בן\ת כמה את\ה?12 מאיפה את\ה?יבנה אישיות: את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 1) ממשיך ללכת כאילו שום דבר לא קרה. 2) מעיר לו על התנהגותו וממשיך ללכת.
3) דוחף אותו בחזרה. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 1) לא תגיד\י כלום. 2) אעיר למורה שאת\ה לא רוצה את התפקיד אבל אם הוא יתנגד את\ה תיכנע\י.
3) תציק\י למורה עד שהוא יכנע ויתן לך תפקיד אחר. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 1) תלך\י להסתכל טלוויזיה.
2) תצא החוצה לשחק עם חברים. 3) תלך לבריכה\לים ולא תצא עד הערב. חלומות: מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה?על אייסקפה ארומה מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה?על שניצלים ומורות מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה?כנ"ל P:

כיחי

שאלות אישיות: בן\ת כמה את\ה? 15.10 מאיפה את\ה? י-ם אישיות: את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- אומר "אאוץ'" כדי שיבין, ואמשיך ללכת... אני לא אתחיל לריב איתו אם אני גם ככה לא אשיג מזה כלום, ויכול להיות שזה בכלל לא היה בכוונה. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 3) תציק\י למורה עד שהוא יכנע ויתן לך תפקיד אחר. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 1) תלך\י להסתכל טלוויזיה. 2) תצא החוצה לשחק עם חברים. 3) תלך לבריכה\לים ולא תצא עד הערב. אחת מהאפשרויות P: תלוי. לרוב אני יוצאת עם חברים. חלומות: מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה? שנופלת לי ציפורן מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה? מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה? על סבא שלי. חלמתי שהוא נוסע בטרקטור ליד תהום, ואיזה טורנדו כחול כזה עומד לבלוע אותו.

../images/Emo204.gif

שאלות אישיות: בן\ת כמה את\ה?15 מאיפה את\ה?צפון אישיות: את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה-זה תלוי..:p 1) ממשיך ללכת כאילו שום דבר לא קרה. 2) מעיר לו על התנהגותו וממשיך ללכת. 3) דוחף אותו בחזרה. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 1) לא תגיד\י כלום. 2) אעיר למורה שאת\ה לא רוצה את התפקיד אבל אם הוא יתנגד את\ה תיכנע\י. 3) תציק\י למורה עד שהוא יכנע ויתן לך תפקיד אחר.
2) תצא החוצה לשחק עם חברים. 3) תלך לבריכה\לים ולא תצא עד הערב.
חלומות: מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה?וואי בלילה לפני המתכונת במתמטיקה,חלמתי שאני באמצע מתכונת מנסה לפתור תרגילים XD מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה?יש כמה נראלי מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה?וואי כשהייתי קטנה נראלי זה החלום הראשון שאני זוכרת..חח

עונהה..\!

שאלות אישיות: בן\ת כמה את\ה? 14 מאיפה את\ה? מהצפון... אישיות: את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 1) ממשיך ללכת כאילו שום דבר לא קרה. 2) מעיר לו על התנהגותו וממשיך ללכת. 3) דוחף אותו בחזרה.
את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 1) לא תגיד\י כלום. 2) אעיר למורה שאת\ה לא רוצה את התפקיד אבל אם הוא יתנגד את\ה תיכנע\י.
3) תציק\י למורה עד שהוא יכנע ויתן לך תפקיד אחר. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 1) תלך\י להסתכל טלוויזיה.
2) תצא החוצה לשחק עם חברים. 3) תלך לבריכה\לים ולא תצא עד הערב. חלומות: מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה? הראשון?!! לא זוכרת =\ מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה? שהייתי בלונה פארק ואיזה ילד הציע לי חברות ופתאום איך שהוא הגענו לסוריה..והייתה אזעקה...קיצר חלום מפחידד והזוי ביותרר!! מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה? נ"ל! מה שסיפרתי..

../images/Emo110.gif

שאלות אישיות: בן\ת כמה את\ה? בקרוב 14. מאיפה את\ה? ירושלים. אישיות: את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 1) ממשיך ללכת כאילו שום דבר לא קרה. 2) מעיר לו על התנהגותו וממשיך ללכת.
2) תצא החוצה לשחק עם חברים. 3) תלך לבריכה\לים ולא תצא עד הערב. חלומות: מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה? מה שהיה שלשום, ואין לי כוח לספר. מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה? לא יודעת... מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה? הוא ממש ארוך! אבל יש כל מיני, למשל שאנשים מתים, שאני נשארת לבד, ועוד כל מיני..

צ ש ט ש

New member
עונה D::

שאלות אישיות: בן\ת כמה את\ה? אני בת 13 עוד 5 ימים מאיפה את\ה? מרכז אישיות: את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 1) ממשיך ללכת כאילו שום דבר לא קרה. 2) מעיר לו על התנהגותו וממשיך ללכת. 3) דוחף אותו בחזרה. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 1) לא תגיד\י כלום. 2) אעיר למורה שאת\ה לא רוצה את התפקיד אבל אם הוא יתנגד את\ה תיכנע\י. 3) תציק\י למורה עד שהוא יכנע ויתן לך תפקיד אחר. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 1) תלך\י להסתכל טלוויזיה. 2) תצא החוצה לשחק עם חברים. 3) תלך לבריכה\לים ולא תצא עד הערב. חלומות: מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה? חלמתי שחברה ממש טובה שלי הייתה כלבה אמיתית ואז ביום אחרי בבצפר לא דיברתי איתה כי חשבתי שזה היה אמיתי. בסוף היום הבנתי שזה היה חלום |: מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה?וואו אוקיי, לילה אחד חלמתי חלום רגיל (משהו על הבצפר). בלילה שאחרי חלמתי שהייתי בבצפר וסיפרתי למורה שלי על החלום של הלילה הקודם. מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה? שהגנב של סימס1 חטף אותי |: (אני חייבת להפסיק לשחק בזה ><")

../images/Emo42.gifעונה ^^

שאלות אישיות: בן\ת כמה את\ה? 15 מאיפה את\ה? אשדוד אישיות: את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 1) ממשיך ללכת כאילו שום דבר לא קרה. 2) מעיר לו על התנהגותו וממשיך ללכת. 3|) דוחף אותו בחזרה. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 1) לא תגיד\י כלום. 2) אעיר למורה שאת\ה לא רוצה את התפקיד אבל אם הוא יתנגד את\ה תיכנע\י. 3) תציק\י למורה עד שהוא יכנע ויתן לך תפקיד אחר. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 1) תלך\י להסתכל טלוויזיה. 2) תצא החוצה לשחק עם חברים. 3) תלך לבריכה\לים ולא תצא עד הערב. חלומות: מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה? סתם על חברים שלי וכאלה. מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה? שהייתה מלחמה, ויומיים אחרי התחילה מלחמת לבנון השנייה, באמת! מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה? שאני בשואה, זה היה חלום ארוך וממש מפחיד, הוא היה ממש אמיתי כזה.

אספיר85

New member
עונה../images/Emo54.gif

שאלות אישיות: בן\ת כמה את\ה? 14 מאיפה את\ה? זהחשוב? אישיות: את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 2) מעיר לו על התנהגותו וממשיך ללכת. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 1) לא תגיד\י כלום. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 2) תצא החוצה לשחק עם חברים. חלומות: מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה? על המסיבת סיום, עזבו>< מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה? אותו חלום מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה? חלמתי שמנסים לאנוס אותי. פעמיים...

coullette

New member
טן טן טן

שאלות אישיות: בן\ת כמה את\ה? 23 מאיפה את\ה? ראשון לציון אישיות: את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 1) ממשיך ללכת כאילו שום דבר לא קרה. 2) מעיר לו על התנהגותו וממשיך ללכת.
3) דוחף אותו בחזרה. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 1) לא תגיד\י כלום. 2) אעיר למורה שאת\ה לא רוצה את התפקיד אבל אם הוא יתנגד את\ה תיכנע\י.
3) תציק\י למורה עד שהוא יכנע ויתן לך תפקיד אחר. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 1) תלך\י להסתכל טלוויזיה. 2) תצא החוצה לשחק עם חברים.
3) תלך לבריכה\לים ולא תצא עד הערב. חלומות: מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה? משהו מוזר ומפחיד מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה? לא זוכרת מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה? יש הרבה. משהו על השואה

דנטל

New member
אישיות

שאלות אישיות: בן\ת כמה את\ה? 34 מאיפה את\ה? ת"א אישיות: את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 3) דוחף אותו בחזרה. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 3) תציק\י למורה עד שהוא יכנע ויתן לך תפקיד אחר. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 1) תלך\י להסתכל טלוויזיה. חלומות: מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה? אני לא זוכרת חלומות, אוף, זה היה משהו עם חבר או חברה שלי, לא זוכרת מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה? אוף, נו, גם את זה אני לא זוכרת, זה היה מלא דברים שממש לא קשורים אחד לשני, לא זוכרת מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה? הייתי חולמת כשהייתי קטנה שאני הולכת ברחוב ורודף אחריי תנין, אבל יש עוד כל מיני מפחידים

נושבו

New member
עונה

שאלות אישיות: בן\ת כמה את\ה
16 וחצי עוד מעט מאיפה את\ה
רחובות אישיות: את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- מעיר לו על התנהגותו וממשיך ללכת. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- אעיר למורה שאת\ה לא רוצה את התפקיד אבל אם הוא יתנגד את\ה תיכנע\י. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- תלך\י להסתכל טלוויזיה. חלומות: מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה
אממ משהו שאמרתי לאמא שלי על בית מלון חח מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה
אממ אין לי כח לכתוב מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה
מה שעולה לי עכשיו זה שהייתי קטנה וחלמתי שמישהו נכנס הביתה ורוצה לירות בי או לחטוף אותי

קצר../images/Emo3.gif

שאלות אישיות: בן\ת כמה את\ה? 16 וחצי מאיפה את\ה? רמת גן אישיות: את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 1) ממשיך ללכת כאילו שום דבר לא קרה. 2) מעיר לו על התנהגותו וממשיך ללכת.
יותר בכיוון של מה אתה דפוק?! <אם זה מישו שאני לא מכירה> אבל אם אני מכירה אותו אז אני לוקחת הכול בצחוק
3) דוחף אותו בחזרה. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 1) לא תגיד\י כלום. 2) אעיר למורה שאת\ה לא רוצה את התפקיד אבל אם הוא יתנגד את\ה תיכנע\י. 3) תציק\י למורה עד שהוא יכנע ויתן לך תפקיד אחר. אף אחד מהם .. אם אני לא ירצה תתפקיד אני יגיד להם או שאתם לוקחים אותי לתפקיד אחר או שאני לא משתתפת בהצגה או מה שזה לא יהיה את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 1) תלך\י להסתכל טלוויזיה.
2) תצא החוצה לשחק עם חברים. 3) תלך לבריכה\לים ולא תצא עד הערב. חלומות: מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה? לא זוכרת מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה? מלא .. כמו נשיקות עם מפורסמים וכאלה
מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה? הרבה .. אני לא זוכרת פשוט ..

fluppster

New member
יצאתי פארשית!

שאלות אישיות: בן\ת כמה את\ה? 21.5 מאיפה את\ה? קיבוץ במרכז אישיות: את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 2) מעיר לו על התנהגותו וממשיך ללכת. אני יכולה גם סתם לסנן משהו מבלי שהוא אפילו ישמע..... את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 2) אעיר למורה שאת\ה לא רוצה את התפקיד אבל אם הוא יתנגד את\ה תיכנע\י. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 1) תלך\י להסתכל טלוויזיה. חלומות: מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת? הבוקר, לא זוכרת בדיוק מה היה שם, אבל זה היה משהו עם ההורים שלי. מה החלום הכי הזוי שחלמת? פעם מזמן חברה שלי ישנה אצלי, וכדי להעיר אותי (בצורה מעצבנת) היא לחצה עם האצבע שלה על הפנים שלי בכמה מקומות. אז חלמתי שאני טלפון.... מה החלום הכי מפחיד שחלמת? לא מזמן חלמתי שאני והחבר שלי נהרגים בפיגוע.... זה היה מפחיד ומזעזע...... אגב, חלמת בזכר, זה עדיין חלמת, ולא חלמתה.....

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif

שאלות אישיות: בן\ת כמה את\ה?15.6 מאיפה את\ה?מרכז אישיות: את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 3) דוחף אותו בחזרה. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 3) תציק\י למורה עד שהוא יכנע ויתן לך תפקיד אחר. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 1) תלך\י להסתכל טלוויזיה. חלומות: מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה? מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה?אויש,משהו שעדיין לא יוצא לי מהראש מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה?^^

נוגעע

New member
חביב

שאלות אישיות: בן\ת כמה את\ה? 14 מאיפה את\ה? ת"א אישיות: את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 1) ממשיך ללכת כאילו שום דבר לא קרה. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 3) תציק\י למורה עד שהוא יכנע ויתן לך תפקיד אחר. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 2) תצא החוצה לשחק עם חברים. חלומות: מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה? לא זוכרת מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה? לא זוכרת מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה? נהממ... לא זוכרת ><

Retama

New member
......

שאלות אישיות: בן\ת כמה את\ה? 15 מאיפה את\ה? איזור המרכז אישיות: את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 1) ממשיך ללכת כאילו שום דבר לא קרה. את\ה נבחרת במסיבת הסיום לתפקיד שאת\ה לא רוצה. את\ה- 2) אעיר למורה שאת\ה לא רוצה את התפקיד אבל אם הוא יתנגד את\ה תיכנע\י. את\ה לבד בבית ומשעמם לך. את\ה- 1) תלך\י להסתכל טלוויזיה. 2) תצא החוצה לשחק עם חברים. 3) תלך לבריכה\לים ולא תצא עד הערב. כל פעם משהו אחר.... חלומות: מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה? חלמתי מה יהיה מחר, זה תמיד קורה שאני לחוצה מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה? הכל הזוי מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה? היו לי כמה חלומות על מוות

דנדוושש

New member
עונה :]

שאלות אישיות: בן\ת כמה את\ה? 17 מאיפה את\ה? שרון אישיות: את\ה הולך ברחוב, לפתע מישהו דוחף אותך. אתה- 1) ממשיך ללכת כאילו שום דבר לא קרה. 2) מעיר לו על התנהגותו וממשיך ללכת.
2) תצא החוצה לשחק עם חברים. 3) תלך לבריכה\לים ולא תצא עד הערב. חלומות: מה החלום האחרון שאת\ה זוכר שחלמת\ה? בלילה האחרון.. חלמתי שהייתה כבר הבגרות במתמטיקה וקיבלתי 80 ב003 ו60 ומשהו ב005 והייתי ממש מאוכזבת :| (כמה שהבגרות הזאת משפיעה עלי....) מה החלום הכי הזוי שחלמת\ה? לא זוכרת כרגע :) מה החלום הכי מפחיד שחלמת\ה? אממ משהו עם אמא.. זה היה כשהייתי ממש קטנה ואני עדיין זוכרת את זה כאילו זה היה אתמול |:

למעלה