שאלון

שאלון ../images/Emo65.gif

בני כמה אתם ? מה תאריך היומולדת שלכם ? יודעים את העברי ? מהו ? מה היה היומולדת שלא תשכחו ? לטובה או לרעה ? מה עשיתם בו ? באיזה גיל היה היומולדת הכי טוב שלכם ? חוגגים בדרך כלל או סתם עושים דברים נחמדים ? מתכונים לחגוג את היומולדת הבא שלכם ? איך ? היה לכם יומולדת שלא נהנתם בו בכלל ? באיזה גיל ? למה לא נהנתם ? אתם בין הקטנים או הגדולים בכיתה ? באיזה כיתה אתם ?

../images/Emo110.gif

בני כמה אתם ? 13 ו4 חודשים וקצת
מה תאריך היומולדת שלכם ? 30.4 יודעים את העברי ? אמממ לוזוכרת משו בניסן
מהו ? ^ מה היה היומולדת שלא תשכחו ? חח את כל הימי הולדת אני זוכרת ממש ממש.. לטובה או לרעה ? ^ מה עשיתם בו ? ^ באיזה גיל היה היומולדת הכי טוב שלכם ? ב12..
עשו לי מסיבת הפתעה מתוסבכת כזאת.. אמרו לי שעושים לחברה שלי (שיש לה שבועיים וחצי אחריי אז עשו ביחד..) ולה אמרו שעושים לי.. ככה שהיתה התנגשות כזאת.. חח אני עד היום לא קולטת מה הלך שם
חוגגים בדרך כלל או סתם עושים דברים נחמדים ? אממממ אני אוהבת לנצל תיומולדת.. זה גם עוזר לקבל דבריםש רוצים
מתכונים לחגוג את היומולדת הבא שלכם ? חיחיחיחי יש זמן
איך ? ^ היה לכם יומולדת שלא נהנתם בו בכלל ? לא נראלי באיזה גיל ? ^ למה לא נהנתם ? ^ אתם בין הקטנים או הגדולים בכיתה ? אמממממ לוידעת האמת כי יש לנו כתה חצי חדשה
באיזה כיתה אתם ? חח אני רגילה להגיד ז'
אבל ח'

adi121

New member
נהנההה../images/Emo60.gif

בני כמה אתם ?17 וחצי מה תאריך היומולדת שלכם ?31/12 יודעים את העברי ? י' בטבת (שזה יום צום) מה היה היומולדת שלא תשכחו ?יומולדת 15 לטובה או לרעה ?לרעה מה עשיתם בו ?הזמנתי חברים וזה לא נגמר טוב באיזה גיל היה היומולדת הכי טוב שלכם ?17 חוגגים בדרך כלל או סתם עושים דברים נחמדים ?עושים דברים נחמדים.. מתכונים לחגוג את היומולדת הבא שלכם ?בטח!! יומולדת 18! איך ?ללכת לבר ולשתות חוקי! היה לכם יומולדת שלא נהנתם בו בכלל ?כן באיזה גיל ?15 למה לא נהנתם ?קרה משהו לא נעים אתם בין הקטנים או הגדולים בכיתה ?בין הגדולים באיזה כיתה אתם ?י"ב

coullette

New member
^_^

בני כמה אתם ?
21 מה תאריך היומולדת שלכם ?
15.7.84 יודעים את העברי ?
לא מהו ? מה היה היומולדת שלא תשכחו ?
יומולדת 21 לטובה או לרעה ?
לטובה
מה עשיתם בו ?
מסיבה בנטשה..היה ממש כיף
באיזה גיל היה היומולדת הכי טוב שלכם ?
21 חוגגים בדרך כלל או סתם עושים דברים נחמדים ?
חוגגים בד"כ מתכונים לחגוג את היומולדת הבא שלכם ?
כן איך ?
עו לא יודעת היה לכם יומולדת שלא נהנתם בו בכלל ?
כן כולם כמעט באיזה גיל ?
איזה לא? למה לא נהנתם ?
כי...מהרבה סיבות אתם בין הקטנים או הגדולים בכיתה ?
אני כבר גדולה.. באיזה כיתה אתם ?
או...הלוואי והייתי חוזרת להיות קטנה ללמוד בבית ספר..

../images/Emo77.gifעונהה../images/Emo28.gif

בני כמה אתם? 18 מה תאריך היומולדת שלכם ? 14.7.87 יודעים את העברי? יאפ מהו? י"ח בתמוז תשמ"ז מה היה היומולדת שלא תשכחו? 12 לטובה או לרעה? טובה מה עשיתם בו? בת מצווה באיזה גיל היה היומולדת הכי טוב שלכם? 12וגם 10 היה נחמד חוגגים בדרך כלל או סתם עושים דברים נחמדים? כשהייתי קטנה כל יומולדת היה נשף עכשיו כבר לא.. :-\ מתכונים לחגוג את היומולדת הבא שלכם? לא איך? - היה לכם יומולדת שלא נהנתם בו בכלל? לא באיזה גיל? ... למה לא נהנתם? -+- אתם בין הקטנים או הגדולים בכיתה? קטנים באיזה כיתה אתם? כבר לא
אני בצבא
בקרוב

עונה...

בני כמה אתם ? עוד מעט 15 מה תאריך היומולדת שלכם ? 23.9 יודעים את העברי ? כה מהו ?ד' בתשרי מה היה היומולדת שלא תשכחו ? אממ אני זוכרת את כולם... 8 במיוחד לטובה או לרעה ? אממ טובה מה עשיתם בו ? נסעתי עם אבא שלי כאילו לקנות משו.. התעקבנו כאילו וסתם כל המשפחה שלי עשו לי מסיבת הפתעה
באיזה גיל היה היומולדת הכי טוב שלכם ? מממ כולם היו סבבה חוגגים בדרך כלל או סתם עושים דברים נחמדים ? סתם דברים מתכונים לחגוג את היומולדת הבא שלכם ? לא נראה לי איך ? -- היה לכם יומולדת שלא נהנתם בו בכלל ? אממ לא שלא נהנתי בו בכלל אבל סתם לא היה להיט במיוחד... טיפה מבאס חח באיזה גיל ? 13 למה לא נהנתם ? כי היה יום הורים בערב... אימא שלי הלכה וכל שאר ההורים וחייב גם שהילדים יבואו... אז ננטשתי בלי חברות... אימא שלי שמה אחותי לא בבית אח בצבא אבא גם לא בבית.. קר חברה אחת שלא הלכה אז יצאנו בדד חח ויותר מאוחר נפגשנו עם עוד חברות... אתם בין הקטנים או הגדולים בכיתה ? קטנים באיזה כיתה אתם ? י'

Fairy Of Music

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo80.gif../images/Emo15.gif../images/Emo65.gif

בני כמה אתם ? בואו נגיד שזה היום האחרון שאני בת 14
מה תאריך היומולדת שלכם ? 5.9.90 יודעים את העברי ? ט"ו באלול מהו ? ^ מה היה היומולדת שלא תשכחו ? המ..הבת מצווה שלי ויומולדת 10
לטובה או לרעה ? גם וגם מה עשיתם בו ? באיזה גיל היה היומולדת הכי טוב שלכם ? לא דעתתתתת P: חוגגים בדרך כלל או סתם עושים דברים נחמדים ? לא עושה כלום X: מתכונים לחגוג את היומולדת הבא שלכם ? לא דעת
איך ?^ היה לכם יומולדת שלא נהנתם בו בכלל ? כן באיזה גיל ? וואעע..הרבה למה לא נהנתם ? ככה
אתם בין הקטנים או הגדולים בכיתה ?קטנים נראהלי באיזה כיתה אתם ? י'

עונה

בני כמה אתם ? 14!! אתמול!!! מה תאריך היומולדת שלכם ? 3.9 יודעים את העברי ? כה מהו ? כ"ד אלול מה היה היומולדת שלא תשכחו ? שנה שעברה, שעשו לי מסיבת הפתעה ו-הוא- התקשר להגיד לי מזל"ט ושהוא מצטער שלא יכל להגיע לטובה או לרעה ? לטובה בטח לטובה מה עשיתם בו ? לא עשיתי עשו לי באיזה גיל היה היומולדת הכי טוב שלכם ? לאדעת חוגגים בדרך כלל או סתם עושים דברים נחמדים ? אממ אני לא עושה בדרך כלל כלום מתכונים לחגוג את היומולדת הבא שלכם ? לאדעת יש זמן עד אז... איך ? היה לכם יומולדת שלא נהנתם בו בכלל ? לא באיזה גיל ? למה לא נהנתם ? אתם בין הקטנים או הגדולים בכיתה ? קטנים באיזה כיתה אתם ? ט'

מממ...קצר מידיייי

בני כמה אתם ?15 מה תאריך היומולדת שלכם ?ממממממממממממממ יודעים את העברי ? מהו ? מה היה היומולדת שלא תשכחו ?בת מצווה לטובה או לרעה ?חצי לרעה וחצי לטובה מה עשיתם בו ?רקדנו היה נחמד... באיזה גיל היה היומולדת הכי טוב שלכם ?אמממממממממ.......שום גיל לא היו לי ימי הולדת טובים חוגגים בדרך כלל או סתם עושים דברים נחמדים ?דברים נחמדים מתכונים לחגוג את היומולדת הבא שלכם ?כןןןןן איך ?נילך למסעדה,או לבאולינג,או לקניות או שנראה ברט אצלי עם הרבה אוכל היה לכם יומולדת שלא נהנתם בו בכלל ?לאאאאאאא באיזה גיל ? למה לא נהנתם ? אתם בין הקטנים או הגדולים בכיתה ?קטנים באיזה כיתה אתם ?

mishmash2

New member
../images/Emo175.gif עונית!../images/Emo9.gif

בני כמה אתם ? מה אכפת?
מה תאריך היומולדת שלכם ? 14.11... יודעים את העברי ? שחכתי
מה היה היומולדת שלא תשכחו ? היומולדת שלי בסופר לנד
לטובה או לרעה ? לטובהההה מה עשיתם בו ? סופרלנד
באיזה גיל היה היומולדת הכי טוב שלכם ? 10 חוגגים בדרך כלל או סתם עושים דברים נחמדים ? חוגגת ובנוסף דברים נחמדים
מתכונים לחגוג את היומולדת הבא שלכם ? כן
איך ? איכשהו היה לכם יומולדת שלא נהנתם בו בכלל ? לאא אתם בין הקטנים או הגדולים בכיתה ? הקטנים
באיזה כיתה אתם? זה באמת ישנה למישו באיזה כיתה אני? או... בת כמה אני? אני לא מבינה את זה

בלבוש1

New member
../images/Emo181.gifעונה../images/Emo3.gif

בני כמה אתם ? 11 וחצי
מה תאריך היומולדת שלכם ?
16.3
יודעים את העברי ? כן
מהו ? ה' בניסן מה היה היומולדת שלא תשכחו ? אממ.. יומולדת של כיתה ד' נראלי
לטובה או לרעה ? לטובהה
מה עשיתם בו? מסיבת פיג'מות באיזה גיל היה היומולדת הכי טוב שלכם ? ד' חוגגים בדרך כלל או סתם עושים דברים נחמדים ? חוגגת מתכונים לחגוג את היומולדת הבא שלכם ? כן איך ? אממ.. אני אחשוב על זה
היה לכם יומולדת שלא נהנתם בו בכלל ? אממ.. לא היה
באיזה גיל ? -- למה לא נהנתם ? -- אתם בין הקטנים או הגדולים בכיתה ? האמצעים
באיזה כיתה אתם ? ו'

shaya23

New member
עונה..

בני כמה אתם ? עוד 18 ימים 13 מה תאריך היומולדת שלכם ? 23.9 יודעים את העברי ? כן מהו ?כ"ה באלול.. מה היה היומולדת שלא תשכחו ? רהה 12 לטובה או לרעה ? לטובה.. מה עשיתם בו ? בת מצווה באיזה גיל היה היומולדת הכי טוב שלכם ? לא יודעת.. חוגגים בדרך כלל או סתם עושים דברים נחמדים ? סתם.. מתכונים לחגוג את היומולדת הבא שלכם ? אולי.. איך ? כמה חברות טובות.. היה לכם יומולדת שלא נהנתם בו בכלל ? לא.. באיזה גיל ? --- למה לא נהנתם ? --- אתם בין הקטנים או הגדולים בכיתה ? קטנים.. באיזה כיתה אתם ? ח'

../images/Emo176.gif עונה

בני כמה אתם ? 12 מה תאריך היומולדת שלכם ? 15.4.93 יודעים את העברי ? לא.. מהו ? מה היה היומולדת שלא תשכחו ? יומולדת 12(ז'תומרת בת מצווה
) לטובה או לרעה ? לטובהההה
מה עשיתם בו ? אירגנו לי שלוש מסיבות הפתעה וביניהן שתיים ילדים מהכיתה והביאו לי מתנות ובדיוק ביומולדת אירגנו דיסקו והיה ממש כיף
באיזה גיל היה היומולדת הכי טוב שלכם ? 12 חוגגים בדרך כלל או סתם עושים דברים נחמדים ? סתם דברים.. מתכונים לחגוג את היומולדת הבא שלכם ? אממ אולי.. איך ? לאדעת היה לכם יומולדת שלא נהנתם בו בכלל ? לא באיזה גיל ? למה לא נהנתם ? אתם בין הקטנים או הגדולים בכיתה ? גדולים באיזה כיתה אתם ? ו'

Ligeiro

New member
../images/Emo77.gif

בני כמה אתם ? 16 מה תאריך היומולדת שלכם ? 25.6 יודעים את העברי ? המ. סיון או ניסן משהו P: מהו ? :| מה היה היומולדת שלא תשכחו ? אולי 14[?] לטובה או לרעה ? לסביר D: מה עשיתם בו ? המ עם חברים באיזה גיל היה היומולדת הכי טוב שלכם ? נו מה שכתבתי ;[ חוגגים בדרך כלל או סתם עושים דברים נחמדים ? סתם דברים מתכונים לחגוג את היומולדת הבא שלכם ? אני בספק איך ? בשינה טובה היה לכם יומולדת שלא נהנתם בו בכלל ? כן באיזה גיל ? הרבה גילאים ;[ למה לא נהנתם ? כי לאדע :| אתם בין הקטנים או הגדולים בכיתה ? בדיוק באמצע שנה מה :p באיזה כיתה אתם ? י"א

עונה

בני כמה אתם ? 14 וחצי מה תאריך היומולדת שלכם ? 5.1 יודעים את העברי ? לא מהו ? מה היה היומולדת שלא תשכחו ? אמממ שנה שעברה ולפני שנתיים נראלי לטובה או לרעה ? לטובה מה עשיתם בו ? אמממ בגיל 13 הלכתי ישר אחרי ביצפר עם המשפחה למסעדה ואחר כך נסעתי לקנות בגדים.. בערב יצאתי עם חברות.. בגיל 14 היה מן מפגש כיתתי בבאולינג וחגגו לי שם. באיזה גיל היה היומולדת הכי טוב שלכם ? אמממ לאדעת חוגגים בדרך כלל או סתם עושים דברים נחמדים ? חוגגים
מתכונים לחגוג את היומולדת הבא שלכם ? בה=רור איך ? אמממ מקווה שבלי ביצים קמח מים וכו'.. קופיפה ראי הוזהרת.. ואמממ לאדעת אני לא מתכננת.. מקווה שיעשו את זה בשבילי חחחח
היה לכם יומולדת שלא נהנתם בו בכלל ? אממממ לא זוכרת באיזה גיל ? למה לא נהנתם ? אתם בין הקטנים או הגדולים בכיתה ? אני באמצע.. לא גדולה ולא קטנה באיזה כיתה אתם ? ט'

למעלה