שאלון

amit9191

New member
שאלון../images/Emo35.gif

שלום יש לי כמה שאלות. 1. איזה סימס אתה יותר מעדיף 1 עם כל התוספות, 2 עם כל התוספות? 2. איזה עוד תוספת תרצו לסימס 2? 3. האם אתם עדיין משחקים בסימס 1? 4. יש לכם את כל התוספות של סימס 2? 5. איזה תוספת אתם יותר אוהבים בסימס 1 ובסימס 2? תודה מקרב לב אל תהשתתפותכם בשאלון תודה ולאתראות
....

yoov13

New member
עונה../images/Emo66.gif

1.סימס 2 אם כל התוספות. 2.סימס ח"ול
-טסים לכל מיני ארצות בעולם.אוחחח,סאן פראנסיסקו,איך אני מיתגעגע לעיר הזו...
3.לא 4.כה
5.אני הכי אוהב את הנייטליף בסימס 2. נ.ב-יורד כאן ברד,וברקים בקצב לא נורמאלי.גם היתה הפסקת חשמל של 10 דק' לפני כמה דק'

galb1212

New member
עונה!

1. איזה סימס אתה יותר מעדיף 1 עם כל התוספות, 2 עם כל התוספות?סימס 2 עם כל התוספות 2. איזה עוד תוספת תרצו לסימס 2?חיות 3. האם אתם עדיין משחקים בסימס 1?לא 4. יש לכם את כל התוספות של סימס 2?כן 5. איזה תוספת אתם יותר אוהבים בסימס 1 ובסימס 2?נייטלייף בסימס 2 וסופרסטאר בסימס 1

Dulce Maria13

New member
עונה

1. איזה סימס אתה יותר מעדיף 1 עם כל התוספות, 2 עם כל התוספות? 2 2. איזה עוד תוספת תרצו לסימס 2? סימס חלל 3. האם אתם עדיין משחקים בסימס 1? לא 4. יש לכם את כל התוספות של סימס 2? לא 5. איזה תוספת אתם יותר אוהבים בסימס 1 ובסימס 2?בסימס 1-סופרסטר בסימס 2-בסיס

Green SimSit

New member
עונה../images/Emo13.gif

1. איזה סימס אתה יותר מעדיף 1 עם כל התוספות, 2 עם כל התוספות? 2 עם כול התוספות 2. איזה עוד תוספת תרצו לסימס 2?חיות וחויות 3. האם אתם עדיין משחקים בסימס 1?לא..אין לי 4. יש לכם את כל התוספות של סימס 2?כן 5. איזה תוספת אתם יותר אוהבים בסימס 1 ובסימס 2?חיי לילה בסימס 2 ובסימס הראשון סופר סטאר

avia0911

New member
עונה

1.שניהם 2.סים האלהוים-אתה כותב מהם בדיוק הרצונות של האישה אתה מכתיב לה בדיוק מה להגיד ויצלמו אנשים שונים ויפים מהחיים האמיתיים והם יהיו הדמויות של הסימס 3.לא 4.לא,ניסיתי להתקין אוניברסיטה אבל לא הצליח לי,וויתרתי 5.לסימס1 חיות וחוויות ולסימס2 חיי לילה (אני לא יודע מה זה ממש אבל זה נשמע יפה)

Rey Mysterio13

New member
עונה../images/Emo3.gif

1. איזה סימס אתה יותר מעדיף 1 עם כל התוספות, 2 עם כל התוספות?אי אפשר להגיד מה יותר מועדף, עדיין לא יצאו כל התוספות לסימס 2. 2. איזה עוד תוספת תרצו לסימס 2?סימס תקופות, למשל שיהיה משנת 1960 עד 2050, כי זה לא הגיוני שיש לסימס סבא טלוויזית 47' וגם לנכד שלו יהיה
3. האם אתם עדיין משחקים בסימס 1? לא ממש 4. יש לכם את כל התוספות של סימס 2? כן 5. איזה תוספת אתם יותר אוהבים בסימס 1 ובסימס 2? סימס 1- בחופשה וחיות וחוויות, סימס 2 אי אפםשר להגיד כי יצאו בסך הכל שתי תוספות.

למעלה