שאלון?

McflyRule

New member
שאלון? ../images/Emo3.gif

אתה מאמין בכת השטן? מה אתה יודע על כת השטן? אתה מאמין בשטן? ובאלוהים? ובפיות? חשבת פעם להצטרף לכת השטן? יש אצלך כת השטן בעיר? מה אתה חושב על כת השטן? אתה חושב שהתאריך 6.6.06 הוא סתם אמונה תפלה? קשור גם אלינו (יהודים) או רק לנוצרים? מה קרה לכם היום שאולי קשור לשטן? זכרתם שהיום זה יום השטן? ובכל זאת - איך היה היום? תהנו

קרני44

New member
../images/Emo109.gif עונה.

אתה מאמין בכת השטן? לא
מה אתה יודע על כת השטן? ש-666 זה המספר שלה
אתה מאמין בשטן? לא
ובאלוהים? לפעמים
ובפיות? לא
חשבת פעם להצטרף לכת השטן? לא
יש אצלך כת השטן בעיר? לא..
מה אתה חושב על כת השטן? לא
אתה חושב שהתאריך 6.6.06 הוא סתם אמונה תפלה? כן
קשור גם אלינו (יהודים) או רק לנוצרים? מאיפה לי?
מה קרה לכם היום שאולי קשור לשטן? לא יודעת
זכרתם שהיום זה יום השטן? כה
ובכל זאת - איך היה היום? יום רגיל

IשטןI עונה IשטןI

אתה מאמין בכת השטן?לא מה אתה יודע על כת השטן?כן אתה מאמין בשטן?לא ובאלוהים?כן ובפיות?לא חשבת פעם להצטרף לכת השטן?לא יש אצלך כת השטן בעיר?כן מה אתה חושב על כת השטן?כלום אתה חושב שהתאריך 6.6.06 הוא סתם אמונה תפלה?כן קשור גם אלינו (יהודים) או רק לנוצרים?ליודעת מה קרה לכם היום שאולי קשור לשטן?לא קרה כלום זכרתם שהיום זה יום השטן?לא ובכל זאת - איך היה היום?מעולה..ישנתי כמעט כל היום..היה אלוף!

polbblop

New member
../images/Emo175.gif

אתה מאמין בכת השטן? כן.
מה אתה יודע על כת השטן? שהם חמודים.
אתה מאמין בשטן? לא.
ובאלוהים? גם לא.
ובפיות? גם.
חשבת פעם להצטרף לכת השטן? לא...
יש אצלך כת השטן בעיר? נדמה לי שכן.
מה אתה חושב על כת השטן? שהם נחמשים מאוד.
אתה חושב שהתאריך 6.6.06 הוא סתם אמונה תפלה? אכן. אפילו פחות מזה..
קשור גם אלינו (יהודים) או רק לנוצרים? לא קשור לאפאחד.
מה קרה לכם היום שאולי קשור לשטן? ראיתי את המורה למתמטיקה.
זכרתם שהיום זה יום השטן? כן.
ובכל זאת - איך היה היום? דווקא היה מעולה.

green rebel

New member
XD...

"מה קרה לכם היום שאולי קשור לשטן? ראיתי את המורה למתמטיקה." קרעת אותי!

No NiCk15

New member
../images/Emo210.gifזה היה אתמול אבל לא נורא../images/Emo3.gif

אתה מאמין בכת השטן?זה לא הקטע להאמין.. זה פשוט לחשוב אם יש כזה דבר או אין.. בכל מקרה אני חושבת שיש. מה אתה יודע על כת השטן?שהם הורגים חתולים?
אתה מאמין בשטן?לא ובאלוהים?כן ובפיות?לא חשבת פעם להצטרף לכת השטן?לא יש אצלך כת השטן בעיר?אמ מאיפה לי
מה אתה חושב על כת השטן?אנשים מוזרים קודם כל
אתה חושב שהתאריך 6.6.06 הוא סתם אמונה תפלה?כן. עובדה-לא קרה אתמול שום דבר ממה שניבאו(לפי מה שאני יודעת). קשור גם אלינו (יהודים) או רק לנוצרים?לכולם אני חושבת מה קרה לכם היום שאולי קשור לשטן?כלום=] זכרתם שהיום זה יום השטן?*אתמול*. וכן ובכל זאת - איך היה היום?*אתמול* בסדר דווקא

עונה../images/Emo132.gif../images/Emo163.gif

אתה מאמין בכת השטן? כן מה אתה יודע על כת השטן? לא הרבה... אתה מאמין בשטן? כן ובאלוהים? כן ובפיות? לא חשבת פעם להצטרף לכת השטן? ממש לא יש אצלך כת השטן בעיר? לא יודעת.. מה אתה חושב על כת השטן? שזה חברות ילדים שצריך לקחת אותם לטיפול ושתמישהו צריך לתת להם בית אוהב! אתה חושב שהתאריך 6.6.06 הוא סתם אמונה תפלה? כן קשור גם אלינו (יהודים) או רק לנוצרים? לכולם..כמו שהשטן קשור לכולם מה קרה לכם היום שאולי קשור לשטן? כלום..הייתי במסיבת סוף שנה בבית ספר שלי =) זכרתם שהיום זה יום השטן? האמת שלא..אבל ילדים אמרו לי.. ובכל זאת - איך היה היום? היה מגניב..נהנתי במסיבה..

^^

אתה מאמין בכת השטן? אין כאן במה לא להאמין, זאת בסך-הכל כת שסוגדת לשטן =/. מה אתה יודע על כת השטן? שהיא כת דיי גדולה, שהם עושים טקסים מוזרים ושאין את הכת הזו בארץ [לפי מה שהבנתי]. אתה מאמין בשטן? אני לא יודעת... ובאלוהים? לפעמים ובפיות? כיף להאמין בהן XD אבל אני יודעת שהן לא קיימות. חשבת פעם להצטרף לכת השטן? לא ממש. יש אצלך כת השטן בעיר? אין כת השטן בישראל [לפי מה שהבנתי] יכול להיות שיש כתות אחרות, אבל לא כת השטן. מה אתה חושב על כת השטן? לא חושבת עלייהם. שכל אחד יעשה מה שבראש שלו. אתה חושב שהתאריך 6.6.06 הוא סתם אמונה תפלה? ווה, זה תאריך מגניב ^^ קשור גם אלינו (יהודים) או רק לנוצרים? לא ממש איכפת לי ^_^ מה קרה לכם היום שאולי קשור לשטן? הכלב שלי רדף אחריי וקפץ עליי כי אכלתי פרוסה. זכרתם שהיום זה יום השטן? לא, האמת שלא זכרתי שזה היה אתמול. ובכל זאת - איך היה היום? P: לא רע.

Rock My SoX

New member
חחחח תאריך מגניב אכן!

אה כן ורציתי להגיד לך שיש כת השטן בישראל... או לפחות וואנבי כת השטן.. פעם הייתה כתבה על איזה אחד שהוא היה בכת השטן אבל הוא רצה לצאת מזה אחרי שהוא ראה מה הם עושים שם.. ד"א הכתבה הייתה במעריב לנוער...

אה, נו...

ודאי שיש "וונאבי כת השטן" בארץ אבל זה לא שייך [לפי מה שהבנתי מחוקר תרבויות ששאלתי] לכת השטן הענקית שיש בחו"ל. אלא זאת כת עמצאית שקוראת לעצמה גם "כת השטן".

Rock My SoX

New member
עונה

אתה מאמין בכת השטן? אממ מסתומרת? אני מאמינה שיש ילדים שבאמת ב- "כת השטן" ילדים חסרי חיים צומיים. מה אתה יודע על כת השטן? שהם מגעילים כי הם רוצחים חתולים אתה מאמין בשטן? האמת..? שכן ובאלוהים? כן
ובפיות?חחח זה כבר שנוי במחלוקות חשבת פעם להצטרף לכת השטן? אמממ ממש ממש ממש ממש ממש ממש לא. יש אצלך כת השטן בעיר? חחח כה... ואני עוד גרה בישוב.. אוח אוח מה אתה חושב על כת השטן? שהם מעצבנים.. ורוצים להיות פריקים בכוח... אתה חושב שהתאריך 6.6.06 הוא סתם אמונה תפלה? ממש לא.. אני מאמינה בו בכל מאודי קשור גם אלינו (יהודים) או רק לנוצרים?גם ליהודים.. ברור השטן הוא אוניברסלי
מה קרה לכם היום שאולי קשור לשטן? אממ זה היה אתמול אבל עדיין לא קרה לי שום דבר מיוחד אתמול זכרתם שהיום זה יום השטן? חח ברורררר אני חיכיתו לו כבר איזה חודש! ובכל זאת - איך היה היום?

Hellena

New member
ME.

אתה מאמין בכת השטן? יש כת השטן. עובדה. מה יש להאמין?
מה אתה יודע על כת השטן? חבורת אנשים שמקדישים את החיים שלהם לשטן.[כלומר בכתות האמיתיות, ולא הכתות של הטינאייג'רים המתוסכלים שאוכלים חתולות].
אתה מאמין בשטן? למה לא.
ובאלוהים? יש משהו.
ובפיות? בהחלט! איך אפשר לא להאמין בהן? תעשו טובה, תנסעו לסקוטלנד.
חשבת פעם להצטרף לכת השטן? לא. משעמם תחת
יש אצלך כת השטן בעיר? לא.
מה אתה חושב על כת השטן? ראה "מה אתה יודע על כת השטן".
אתה חושב שהתאריך 6.6.06 הוא סתם אמונה תפלה? בהחלט. אנשים עשו סיפור ממספר שהוא גם בטח לא נכון. [616].
קשור גם אלינו (יהודים) או רק לנוצרים? לנוצרים, רבותיי. בברית החדשה קישקשו על השטן והמספר שלו, שעדיין לא בטוחים אם זה 666, או טעות, 616.
מה קרה לכם היום שאולי קשור לשטן? כלום.
זכרתם שהיום זה יום השטן? איך אפשר שלא? כולם התרגשו כמו לא יודעת מה.
ובכל זאת - איך היה היום? רגיל לחלוטין. למרות שקיוויתי קצת שיהיו אסונות טבע ואחרית הימים. קצת

מ א מ י2

New member
עעונה עונה! ../images/Emo219.gif

אתה מאמין בכת השטן?בערך מה אתה יודע על כת השטן?רוצחי חתולים מגעילים,עובדים בשביל השטן אתה מאמין בשטן?לפעמים ובאלוהים?ברור ובפיות?לא חשבת פעם להצטרף לכת השטן?חס וחלילה לא יש אצלך כת השטן בעיר?לא יודעת מה אתה חושב על כת השטן?שהוא מנ מנאייק אתה חושב שהתאריך 6.6.06 הוא סתם אמונה תפלה?לא ממש קשור גם אלינו (יהודים) או רק לנוצרים?תלוי מה קרה לכם היום שאולי קשור לשטן?היו הרבה מכות,ילד אחד שבר את היד :p והלך לבי"ח. זכרתם שהיום זה יום השטן?כן ובכל זאת - איך היה היום?כרגיל

My self and i

New member
הוו כמה זמן לא הייתי פה !../images/Emo110.gif

אתה מאמין בכת השטן? כן. מה אתה יודע על כת השטן? שהם אנשים מוזרים. אתה מאמין בשטן? כן. ובאלוהים? מאוד. ובפיות? אממ, לא ממש. חשבת פעם להצטרף לכת השטן? חסה וחליל. יש אצלך כת השטן בעיר? כה, גם בבצפר. מה אתה חושב על כת השטן? נמ, אנשים סתומים. אתה חושב שהתאריך 6.6.06 הוא סתם אמונה תפלה? יש מצב. קשור גם אלינו (יהודים) או רק לנוצרים? לא יודעת. מה קרה לכם היום שאולי קשור לשטן? אתמול[?] כלום. זכרתם שהיום זה יום השטן? אתמול.. כן. כל החברות שלי טרחו להזכיר לי
ובכל זאת - איך היה היום? היה יום אחלה אתמול.

תשובות

אתה מאמין בכת השטן? לא מה אתה יודע על כת השטן? אממ הרבה דברים כי קראתי על זה באינטרנט וגם דיברתי עם אנשים אתה מאמין בשטן? לא ובאלוהים? אמממ ככה ככה ובפיות? אמממ לפעמים חשבת פעם להצטרף לכת השטן? לא זה סתם שטויות יש אצלך כת השטן בעיר? וואלה אין לי מושג מה אתה חושב על כת השטן? זה סתם, הם נראה לי עושים את זה בשביל הפוזה אתה חושב שהתאריך 6.6.06 הוא סתם אמונה תפלה? כן קשור גם אלינו (יהודים) או רק לנוצרים? גם וגם מה קרה לכם היום שאולי קשור לשטן? כלום דווקא יום נחמד זכרתם שהיום זה יום השטן? כן, שיגעו לי תמוח עם היום הזה ובכל זאת - איך היה היום? נחמד לאללה, לא שטן ולא נעליים

Ligeiro

New member
../images/Emo3.gif

אתה מאמין בכת השטן? פחח לא מה אתה יודע על כת השטן? שום דבר מיוחד אתה מאמין בשטן? לא ובאלוהים? נגיד ובפיות? לא יודע חשבת פעם להצטרף לכת השטן? לא יש אצלך כת השטן בעיר? אין לי מושג מה אתה חושב על כת השטן? שום דבר אתה חושב שהתאריך 6.6.06 הוא סתם אמונה תפלה? אני חושב שזה משעשע קשור גם אלינו (יהודים) או רק לנוצרים? למי אכפת מה קרה לכם היום שאולי קשור לשטן? יצאו לי קרניים וצמח לי זנב זכרתם שהיום זה יום השטן? לא ובכל זאת - איך היה היום? אחלה, תודה

../images/Emo190.gifמוחעחעחעחעחע../images/Emo46.gif

אתה מאמין בכת השטן?לא.
מה אתה יודע על כת השטן?שזו כת, והיא נועדה לעשות רשע.
אתה מאמין בשטן?לא.
ובאלוהים?ב-75%.
ובפיות?לא.
חשבת פעם להצטרף לכת השטן?יאפ.
יש אצלך כת השטן בעיר?לא כ"כ.
מה אתה חושב על כת השטן?מגניבה.
אתה חושב שהתאריך 6.6.06 הוא סתם אמונה תפלה?עובדה שהיוונים מאמינים שתאריך בואו של השטן הוא ה-6 לינואר 2006.
קשור גם אלינו (יהודים) או רק לנוצרים?לכולם.
מה קרה לכם היום שאולי קשור לשטן?דברים קטנים, מאלו שקורים כל יום.
זכרתם שהיום זה יום השטן?אה-הא.
ובכל זאת - איך היה היום?רגיל לחלוטין.

B a r r B e e

New member
6-6-6 ../images/Emo190.gif

אתה מאמין בכת השטן? לא. מה אתה יודע על כת השטן? שהם מתאכזרים לחתולים שחורים כדאי להקריב קורבן לשטן
אתה מאמין בשטן? לא יודעת. ובאלוהים? כן. ובפיות? לא. חשבת פעם להצטרף לכת השטן? לא. יש אצלך כת השטן בעיר? אני גרה במושב (ליד אשדוד, באשדוד יש!) מה אתה חושב על כת השטן? אנשים שהסתובב להם קצת המוח
אתה חושב שהתאריך 6.6.06 הוא סתם אמונה תפלה? אממ זה די קשור לנצרות התאריך- אז קשה לי להחליט. קשור גם אלינו (יהודים) או רק לנוצרים? לנוצרים הרבה יותר, אם ליהודים זה קשור בכלל.. מה קרה לכם היום שאולי קשור לשטן? כלום. זכרתם שהיום זה יום השטן? (אתמול?) לא ממש הפרסומות של הסרטים בטלויזיה הזכירו לי. ובכל זאת - איך היה היום? (אתמול?) סבבה!

למעלה