שאלון?

לושהה

New member
עונה D: תודה אוריאן../images/Emo9.gif../images/Emo25.gif

אתה מאמין בכת השטן? לא. מה אתה יודע על כת השטן? המ..שהם הורגים חתולים (?) וסוגדים לשטן. אתה מאמין בשטן? לא. ובאלוהים? כע. ובפיות? כע. D: חשבת פעם להצטרף לכת השטן? לא. D: יש אצלך כת השטן בעיר? לא. מה אתה חושב על כת השטן? המ.. אתה חושב שהתאריך 6.6.06 הוא סתם אמונה תפלה? ברור. קשור גם אלינו (יהודים) או רק לנוצרים? המ..הכל יכול להיות קשור אלינו \= מה קרה לכם היום שאולי קשור לשטן? כלום. דווקא היה מעולה. D: זכרתם שהיום זה יום השטן? לא ידעתי בכלל. חברים אמרו לי בבצפר. O: ובכל זאת - איך היה היום? וואי היה מדהים. הוא כזה חמווווווד.

!!!!!

אתה מאמין בכת השטן?כן מה אתה יודע על כת השטן? אתה מאמין בשטן?לא יודעת ובאלוהים?כן ובפיות? חשבת פעם להצטרף לכת השטן?לא יש אצלך כת השטן בעיר?כן מה אתה חושב על כת השטן?רעים אתה חושב שהתאריך 6.6.06 הוא סתם אמונה תפלה?האמת שנראלי.כי הטיול השנתי שלי התחיל ביום הזה ולא קרה שומדבר רע קשור גם אלינו (יהודים) או רק לנוצרים?כן מה קרה לכם היום שאולי קשור לשטן? זכרתם שהיום זה יום השטן? כן כי כולם דיברו על זה בטיול ובכל זאת - איך היה היום?בסדר

מתוקה777

New member
עונה ../images/Emo190.gif

אתה מאמין בכת השטן?לא מה אתה יודע על כת השטן?לא הרבה ולא רוצה לדעת אתה מאמין בשטן?לא ובאלוהים?כן ובפיות?לא חשבת פעם להצטרף לכת השטן?חשבתי אבל התחרטתי.... יש אצלך כת השטן בעיר?לא יודעת אין כזה דבררר מה אתה חושב על כת השטן?לא יצא לא לחשוב על זה אתה חושב שהתאריך 6.6.06 הוא סתם אמונה תפלה?כן קשור גם אלינו (יהודים) או רק לנוצרים?לא יודעת מה קרה לכם היום שאולי קשור לשטן?כלום זכרתם שהיום זה יום השטן?לא ובכל זאת - איך היה היום?

SHAI679

New member
עונה

* כן ולא * מעט מאוד * אני מאמין באלוקים * בפיות אני לא מאמין * לא ואני לא מתכוון * מה זה כת השטן? * לא יודע * אני חושב שזה אמונה תפלה... * גם לנוצרים * הפועל י-ם הפסידה למכבי ת"א * זכרתי שזה היום והוא עבר חלק!

mami182

New member
מייייבייייייייי עונהה...לא בטוח חח

אתה מאמין בכת השטן?לא מה אתה יודע על כת השטן? כלום סתם אנשים טיפשים אתה מאמין בשטן?לא ובאלוהים?כה ובפיות?לא חשבת פעם להצטרף לכת השטן?לא יש אצלך כת השטן בעיר?לא מה אתה חושב על כת השטן?לא חושבת כלום אתה חושב שהתאריך 6.6.06 הוא סתם אמונה תפלה?כה קשור גם אלינו (יהודים) או רק לנוצרים?לאדעת מה קרה לכם היום שאולי קשור לשטן?שמישו שאני אוהבת הציע לי חברות קשור לשטן??? חח אם כה אז כה.. זכרתם שהיום זה יום השטן?ברור ובכל זאת - איך היה היום?מעולהההה..!!!..

למעלה