שאלון

roni baby

New member
שאלון../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif

תאריך לידה: מזל: מין: סמים? סיגריות? צבע אהוב? חיות אהובות? סימני לידה? מי החברים הכי טובים שלך? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? באינטרנט הרבה? מתקלח?: שונא ביצפר? יש לך חיים? היית רוצה לגור במקום אחר? אתה מפונק? יש כלב? שתייה מועדפת? שותה מים? באיזו משחת שיניים אתה משתמש? יש לך פלאפון? מה הצילצול בפלאפון? אתה מודל לחיקוי? מה אתה לובש הכי הרבה? אוהב להצטלם? קעקוע? אתה חצוף? אתה נהנה להתלכך? איך השיער שלך נראה עכשיו? תוכל להיות צמחוני? כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון? שחית פעם בעירום? מתי? בוכה הרבה? באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון? מתי הפעם האחרונה שהקאת? החבר הכי טוב שלך בתול? מה הצבע תחתונים שלך עכשיו? צבע החדר שלך? איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? מה המצב שלך כרגע באייסיקיו? ובמסנג'ר? עם מה אתה ישן? האם הפיצו עלייך שמועה? במה אתה נוהג? אתה ילדה של אבא או אמא? מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר? מה עשית היום? קור או חום? לישון או לקום? חוף או הרים? קרמבו או שוקו? בן-אדם של לילה או יום? על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? חטיף אהוב? ממתק אהוב? מכונית? שיעור אהוב? תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב?

PennyLaneM

New member
"עומד בצד ומסתכל..."

תאריך לידה: 13/6 מזל: תאומים. מין: נקבה. סמים? מה איתם? סיגריות? לא,תודה. צבע אהוב? וורוד,סגול,שחור.. חיות אהובות? לא עושה סלקציה. סימני לידה? בכל ברך. מי החברים הכי טובים שלך? יש כאלה? עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? החבר. באינטרנט הרבה? כן. מתקלח?: בוודאי ש..לא. שונא ביצפר? לא. יש לך חיים? מה זה,תזכירו לי? היית רוצה לגור במקום אחר? כרגע לא. אתה מפונק? מאוד. בדיוק היום החבר אמר לי שאני מפונקת. יש כלב? אני עצמי ואנוכי נחשב? לא,אין. שתייה מועדפת? קולה. שותה מים? כן. באיזו משחת שיניים אתה משתמש? קולגייט. יש לך פלאפון? יאפ. מה הצילצול בפלאפון? רינגטון של דני שובבני. אתה מודל לחיקוי? אני חושבת שכן. מה אתה לובש הכי הרבה? בגדים. אוהב להצטלם? בהחלט. קעקוע? אין. אתה חצוף? כלכך. אתה נהנה להתלכך? כן. איך השיער שלך נראה עכשיו? פזור,מתולתל,נחמד. תוכל להיות צמחוני? כן. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון? עד שאני מספיקה לענות. בדרך כלל אני עונה על השניה,כי הפלא תמיד לידי. שחית פעם בעירום? כן. מתי? לא זוכרת. בוכה הרבה? כן. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון? "הלו? מה המצב?" מתי הפעם האחרונה שהקאת? שהייתי בת שנתיים. החבר הכי טוב שלך בתול? למהלמהלמה להמשיך לשאול שאלות על החבר הטוב,למי אכפת בכלל?! מה הצבע תחתונים שלך עכשיו? שחור. צבע החדר שלך? וורוד. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? אז ככה: -10 צמידים מברזל כאלה שמרשרשים,צמידים צבעוניים וטעימים,4 שרשראות עץ [התאמתי!],טבעות. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? פי מזמן! מה המצב שלך כרגע באייסיקיו? אוואי. ובמסנג'ר? הוא סגור. עם מה אתה ישן? מיטה. האם הפיצו עלייך שמועה? כן. במה אתה נוהג? באוטו של המורה לנהיגה,אחרכך בסוזוקי. אתה ילדה של אבא או אמא? שניהם. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר? מזמן. מה עשית היום? הייתי בבית ספר,עשיתי מבחן,הלכתי עם אבא לאכול. קור או חום? קור. לישון או לקום? לישון. חוף או הרים? חוף. קרמבו או שוקו? איכ. בן-אדם של לילה או יום? לילה. על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? עליו. המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב? תות. חטיף אהוב? ממתק אהוב? מכונית? שיעור אהוב? תוכנית אהובה בטלויזיה? מילה אהובה? דיסק אהוב?

e l u l a

New member
יאא בא לי=]../images/Emo153.gif

תאריך לידה:19.10.90 (היום בדיוק אני בת 15 וחודשיים!חח) מזל:מאזניים מין: נקבה סמים?לא סיגריות?לא צבע אהוב?תכלת חיות אהובות?שרקנים,חתולים,דולפינים,סנאים
סימני לידה?אמ כתם לידה באגן(?) שמאל מי החברים הכי טובים שלך?יש כמה.. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?ירדן או חן.. אבל גם איתן לא הרבה.. אני לא מדברת הרבה בטלפון באינטרנט הרבה?יותר מדי מתקלח?:נההה
סתם נו כן שונא ביצפר?לא את כל השיעורים.. יש לך חיים?אני חושבת היית רוצה לגור במקום אחר?לא אתה מפונק?קצת יש כלב?לא שתייה מועדפת?שוקו,ספרייט,קולה,איסקפה.. אבל בעיקר שוקו שותה מים?כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?קולגייט נראה לי יש לך פלאפון?כן מה הצילצול בפלאפון?רטט כזה אתה מודל לחיקוי?לא חושבת
מה אתה לובש הכי הרבה?סווטשירטים ומכנסיים מתרחבים אוהב להצטלם?סתם כזה שבא לא שצריך להצטלם לפספורט וכאלה קעקוע?אין אתה חצוף?לא אתה נהנה להתלכך?כן איך השיער שלך נראה עכשיו?פזור,נפוח ומגעיל תוכל להיות צמחוני?אין מצב בעולםם כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?אני ישר עונה.. אבל עד שאני מגיעה לטלפון לוקח הרבה זמן בדר"כ
שחית פעם בעירום?לא מתי?סתם נו שהייתי ילדה קטנה בוכה הרבה?לא באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?הלו? מתי הפעם האחרונה שהקאת?אמ אחרי מסיבה ששתיתי בה.. זה היה בספטמבר החבר הכי טוב שלך בתול?כן מה הצבע תחתונים שלך עכשיו?ורוד עם ירוק וכחול ונקודות צבע החדר שלך?סגול בהיר שנראה כמו לבן איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?שתי שרשראות-אחת עם אבן ירוקה ואחת סתם חרוזים, צמידים רגילים, אין טבעות וזהו..! מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?ביום שישי של שבוע שעבר.. מסיבה של הצופים בשבט עמית מה המצב שלך כרגע באייסיקיו?אונליין ובמסנג'ר?אני לא מחוברת עם מה אתה ישן?מכנס בית מחמם כזה,גרביים,וסווטשירט האם הפיצו עלייך שמועה?יש מצב במה אתה נוהג?יש עוד זמן.. אתה ילדה של אבא או אמא?אפחד מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?שנה שעברה שסיפרו לי שילדה מהשכבה התאבדה מה עשית היום?ביצפר קור או חום?חום.. אני לא יכולה לסבול קור לישון או לקום?ברור שלישון:] חוף או הרים?חוף..(אבל של ים
) קרמבו או שוקו?אעע התלבטות קשה;[[ בן-אדם של לילה או יום?גם על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?כל פעם משהו אחר המקום האהוב לחופשה?אילת נראה לי..זה כייף:] טעם גלידה אהוב?וניל-נוגט.. אכלתי פעם בד"ר לק(הילה-;)) וזה אלוהי:] ויש גם וניל עם פצפוצים שאני כל הזמן אוכלת חטיף אהוב?במבה? ממתק אהוב?סוכריות כחולות,גומי.. מכונית?אין שיעור אהוב?שחורסיני זה יפה תוכנית אהובה בטלויזיה?לא יודעת מילה אהובה?ממ דיסק אהוב? שאלון מעפןןן תגידו אם קראתן

עונה=]

תאריך לידה:29.4.94 מזל:שור
מין: אני בפורום בנות..אז אולי כי אני בת? סמים?לא סיגריות?לא צבע אהוב?ורוד,כתום,תכלת,חום חיות אהובות?כלב
סימני לידה?כתם קטן מתחת לעין מי החברים הכי טובים שלך?אירנה[אתם לא מכירים שמות><] עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?^^ באינטרנט הרבה?יאפ
מתקלח?:לא אני לא מתקלחת..ברור שאני מתקלחת! שונא ביצפר?בערך יש לך חיים?כן.:| היית רוצה לגור במקום אחר?יאפ אתה מפונק?לא יש כלב?לא
שתייה מועדפת?מיץ ענבים או תפוחים
שותה מים?כן:) באיזו משחת שיניים אתה משתמש?colgate יש לך פלאפון?יס מה הצילצול בפלאפון?all about us-t.a.t.u אתה מודל לחיקוי?אולי.. מה אתה לובש הכי הרבה?הכל.. אוהב להצטלם?לא ממש קעקוע?אין אתה חצוף?לפעמיםXD אתה נהנה להתלכך?בכלל לא! איך השיער שלך נראה עכשיו?בקליפס תוכל להיות צמחוני?כן=] כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?2 שחית פעם בעירום?לא מתי?^^ בוכה הרבה?כן=/ באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?הלו
מתי הפעם האחרונה שהקאת?בקיץ החבר הכי טוב שלך בתול?נחשו. מה הצבע תחתונים שלך עכשיו?ירוק-לבןXD צבע החדר שלך?כתום אפרסק איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?צמידים מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?לפני שבועיים ככה.. מה המצב שלך כרגע באייסיקיו?לא מחוברת ובמסנג'ר?מחוברת עם מה אתה ישן?כרית:| האם הפיצו עלייך שמועה?לא במה אתה נוהג?אופנייםXP אבל זה לא נקרא לנהוג
אתה ילדה של אבא או אמא?אבא
מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?לפני שבוע מה עשית היום?חזרתי מבצפר קור או חום?קור לישון או לקום?לישון חוף או הרים?חוף קרמבו או שוקו?שוקו בן-אדם של לילה או יום?יום על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?על מי שאני מאוהבת בו
המקום האהוב לחופשה?אילת
או חו"ל
טעם גלידה אהוב?תות חטיף אהוב?צ'יטוסXD ממתק אהוב?לאדעת מכונית?מי מבין במכוניותXP שיעור אהוב?אומנות כי לא עושים כלוםXD תוכנית אהובה בטלויזיה?היכל התרבות מילה אהובה?לאדעת
דיסק אהוב?הדיסק החדש של בלק אייד פיז
הודגש באמצעות מדגישומטיק

יש../images/Emo26.gif

תאריך לידה: 11.06 מזל: תאומים מין: נקבה
סמים?
סיגריות?
צבע אהוב? הכל
חיות אהובות? כלבים כלבים ועוד קצת כלבים. סימני לידה? אין מי החברים הכי טובים שלך? עמית, הגר, מאיה ומיכל. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? מיכל באינטרנט הרבה? עמית מתקלח?: הא? שונא ביצפר? לא
יש לך חיים? אה, כן היית רוצה לגור במקום אחר? לא אתה מפונק? קצת יש כלב? לא, אבל בקרוב יהיה שתייה מועדפת? אייסקפה של ארומה שותה מים? כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש? crest יש לך פלאפון? כן מה הצילצול בפלאפון? sunday morning אתה מודל לחיקוי? אולי לאחותי מה אתה לובש הכי הרבה? ג'ינס מסויים אוהב להצטלם? לא קעקוע? אין אתה חצוף? לא, באופן כללי אתה נהנה להתלכך? רק בציור, פיסול וכאלה איך השיער שלך נראה עכשיו? אסוף בקוקו תוכל להיות צמחוני? הייתי כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון? כמה שפחות? שחית פעם בעירום? לא מתי? בוכה הרבה? כן, בזמן האחרון באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון? לוידעת מתי הפעם האחרונה שהקאת? כשהייתי חולה לפני כמה חודשים החבר הכי טוב שלך בתול? כן מה הצבע תחתונים שלך עכשיו? *בודקת* אפור צבע החדר שלך? הקירות בשמנת, אם לזה הכוונה. אם לא, אני מעדיפה לא להגיד, זה מכוער. אבל אנחנו משפצים אז בקרוב זה יראה יותר טוב. איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? כלום מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לפני כמה שבועות מה המצב שלך כרגע באייסיקיו? אוואי ובמסנג'ר? לא מחובר עם מה אתה ישן? פיג'מה ומעליה סווטשירט האם הפיצו עלייך שמועה? כן במה אתה נוהג? לא נוהגת אתה ילדה של אבא או אמא? אבא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר? כשהייתי ממש קטנה מה עשית היום? הייתי במחוננס קור או חום? חום לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? שוקו בן-אדם של לילה או יום? יום על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? לא זוכרת המקום האהוב לחופשה? ניו יורק טעם גלידה אהוב? שוקולד ופיסטוק חטיף אהוב? לא אוהבת חטיפים ממתק אהוב? שוקולד מכונית? מיני קופר שיעור אהוב? לא יודעת תוכנית אהובה בטלויזיה? א"נה, SNL, מכושפות, וויל וגרייס. מילה אהובה? לא יודעת דיסק אהוב? כרגע? החדש של רובי וויליאמס, כי קיבלתי אותו אתמול

אופס../images/Emo122.gif

בשאלה "באינטרנט הרבה?" חשבתי שהכוונה לעם מי אני מדברת הכי הרבה במחשב. אז הנה-באינטרנט הרבה? כן, הרבה יותר מדי.

naama1989

New member
אני :]

תאריך לידה:16.12 י"ח כסליו! [היוםםםם
] מזל:קשת מין: נקבה סמים?לא סיגריות?לא צבע אהוב?הרבה חיות אהובות?כלב סימני לידה?לא מי החברים הכי טובים שלך?יש הרבה
עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?חן ואביטל באינטרנט הרבה?אממ..אביה מתקלח?:כן:p שונא ביצפר?לא כ"כ יש לך חיים?רוב הזמן :p כרגע שאני חולה אז לא:| היית רוצה לגור במקום אחר?לא אתה מפונק?מאוד יש כלב?
כן שתייה מועדפת?קולה/מים/מיצתפוזים/מיצלימון שותה מים?כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?לא יודעת! בחיי! אפשר לא הסתכלתי
יש לך פלאפון?אכן מה הצילצול בפלאפון?התקווה
אתה מודל לחיקוי?אולי מה אתה לובש הכי הרבה?הכל בערך:p אוהב להצטלם?לא קעקוע?לא אתה חצוף?לא אתה נהנה להתלכך?לא איך השיער שלך נראה עכשיו?
תוכל להיות צמחוני?לא כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?לא מחכה שחית פעם בעירום?לא מתי?לא בוכה הרבה?די הרבה באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?"היי...מה קורה?!" מתי הפעם האחרונה שהקאת?לפני חודש החבר הכי טוב שלך בתול?כן:D מה הצבע תחתונים שלך עכשיו?כתום זוהר
צבע החדר שלך?צכלצ איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?שעון בלבד מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?אממ..היום! מסיבת יומולדת שלי! נחשב?
מה המצב שלך כרגע באייסיקיו?אווי תמידי ובמסנג'ר?נמצא עם מה אתה ישן?פיג'מהמהמההה האם הפיצו עלייך שמועה?אולי בעבר במה אתה נוהג?לא נוהגת :/ אתה ילדה של אבא או אמא?שניהם מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?ממזמןןןןן מה עשית היום?חגגתי:] קור או חום?קור לישון או לקום?תלוי מתי חוף או הרים?תלוי קרמבו או שוקו?שוקו..שונאת קרמבו! בן-אדם של לילה או יום?יום על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?הרבה דברים..:] המקום האהוב לחופשה?אילת/ארה"ב טעם גלידה אהוב?לא אוהבת גלידה! חטיף אהוב?צ'יטוס כמדומני ממתק אהוב?מסטיק מכונית?לעדת טובה בזה..:p שיעור אהוב?ספורט תוכנית אהובה בטלויזיה?ממ..אפקט הפחד
מילה אהובה? דיסק אהוב? קראת? -->

©big smile©

New member
../images/Emo25.gif

איך אני אוהבת אפקט הפחד, יואו. ;[ [אבל אין לי הוט, אז אני לא יכולה לראות] מזל טוב!!!!111

naama1989

New member
|../images/Emo25.gifחזרה|

אני מאוהבת פשוט באפקט הפחד! בתקופה שהיה בAXN הייתי רואה 2 פרקים ביום
[מכורה] תנקיווו
שמח לייי! ווהווו!

משעמם לי...

תאריך לידה: 19.11.1991 {אני מאגניבה
} מזל: עקרב
סמים? לא סיגריות? לא צבע אהוב? אדום, כחול {כל גווני הכחול} חיות אהובות?
סימני לידה? אין
מי החברים הכי טובים שלך? ת'אמת, שאין לי חברים ה-כ-י טובים עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון? עם גלושש
באינטרנט הרבה? די הרבה מתקלח? ברור
שונא ביצפר? כן, אבל במידה יש לך חיים? לא יודעת
היית רוצה לגור במקום אחר? כן אתה מפונק? קצת יש כלב? כןןן
{ראו תמונה} שתייה מועדפת? קולה שותה מים? כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש? אקוואפרש מנטה עדין יש לך פלאפון? כן מה הצילצול בפלאפון? You're Beautiful אתה מודל לחיקוי? ממש לא מה אתה לובש הכי הרבה? ג'ינסים
אוהב להצטלם? מאוד. קעקוע? אין אתה חצוף? לא אתה נהנה להתלכך? לא איך השיער שלך נראה עכשיו? נורמלי...חח פזור. הסתפרתי אתמול ואני ממש אוהבת את האורך שיש לו עכשיו. תוכל להיות צמחוני? לא יודעת...ניסיתי, היה לי קשה כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון? לא מחכה, מתי שאני שומעת אני עונה שחית פעם בעירום? לא שידוע לי מתי? בוכה הרבה? לא ממש באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון? די!!!! מתי הפעם האחרונה שהקאת? לפני כמה חודשים... החבר הכי טוב שלך בתול? כן, לפחות לפי מה שאני יודעת מה הצבע תחתונים שלך עכשיו? תכול צבע החדר שלך? תכול
איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו? שרשרת שחורה עם תליון לב מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? לפני יותר מדי זמן...אבל תהיה אחת ביום שישי
מה המצב שלך כרגע באייסיקיו? לא נמצא ובמסנג'ר? אני לא מחוברת עם מה אתה ישן? פיג'מה האם הפיצו עלייך שמועה? לא במה אתה נוהג? בכלום
אתה ילדה של אבא או אמא? אמא, בהחלט מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר? אממ...אם זכור לי נכון, שנה שעברה, שהייתה תלויה במסדרון כתבה על מישהי מהבית ספר שנרצחה מה עשית היום? כלום
הייתי בביצפר...ואני צריכה לסדר חדר...אני כבר עושה את זה=] קור או חום? חום לישון או לקום? לישון חוף או הרים? חוף קרמבו או שוקו? קרמבו בן-אדם של לילה או יום? לילה על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון? כלום המקום האהוב לחופשה? חו"ל. או אילת. טעם גלידה אהוב? שוקו חטיף אהוב? במבה ממתק אהוב? פסק זמן מכונית? אין...חח שיעור אהוב? אין
תוכנית אהובה בטלויזיה? אין מילה אהובה? אין {אין
} דיסק אהוב? לא משהו ספציפי

©big smile©

New member
אני עייפה ;[.

תאריך לידה:5.11.89 מזל:עקרב מין:נקבה :| סמים?ממש לא
סיגריות?
[10 ימים בלי סיגריות, אעע!] צבע אהוב?כתום חיות אהובות?ניק
סימני לידה?אין מי החברים הכי טובים שלך?לי, חן, מור וגיל. עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?חן ולי. באינטרנט הרבה?יותר מדי. מתקלח?מן הסתם? :| שונא ביצפר?לא יש לך חיים?לאחרונה ממש קצת היית רוצה לגור במקום אחר?כן אתה מפונק?מאד יש כלב?ניק
שתייה מועדפת?מיץ מנגו שותה מים?כן באיזו משחת שיניים אתה משתמש?אינלימושג Oo יש לך פלאפון?כן מה הצילצול בפלאפון?פעם בחיים, של אפרת גוש. אתה מודל לחיקוי?לא. איכ. מה אתה לובש הכי הרבה?בגדים שיסתירו את השומן. אוהב להצטלם?לא קעקוע?אין אתה חצוף?לפעמים אתה נהנה להתלכך?לא איך השיער שלך נראה עכשיו?אסוף בקוקו עגבניה רופף. תוכל להיות צמחוני?אני צמחונית:]. כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?תלוי מתי אני מגיעה אליו:p שחית פעם בעירום?לא מתי? בוכה הרבה?לא, לצערי. באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?זה תלוי עם מי אני מדברת. לאיודעת. מתי הפעם האחרונה שהקאת?בגדנ"ע :\. [איכ, לא רציתי להיזכר בזה] החבר הכי טוב שלך בתול?כן מה הצבע תחתונים שלך עכשיו?ורוד עם פו הדב :]]]] צבע החדר שלך?לבן:\ איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?"צמיד" על יד שמאל - חוט שחור עם צדף קטנה [יש לזה משמעות]. מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה?בחופש הגדול, אני חושבת מה המצב שלך כרגע באייסיקיו?לא מחוברת ובמסנג'ר?לא מחוברת עם מה אתה ישן?מכנס טרנינג של אמא, וחולצה ארוכה גדולה ועבה של אחי הגדול. האם הפיצו עלייך שמועה?לא שאני יודעת או זוכרת. במה אתה נוהג?אין רישיון ;[ אתה ילדה של אבא או אמא?אמא, אבל בקושי. מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?7.12 [נו בגלל הסיגריות] מה עשית היום?חייכתי המון
קור או חום?קור לישון או לקום?לישון [אבל תלוי מתי] חוף או הרים?הרים קרמבו או שוקו?קרמבו בן-אדם של לילה או יום?לילה [תלוי מתי] על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?מה יש מחר, בעיקר. המקום האהוב לחופשה?ארה"ב טעם גלידה אהוב?בננה חטיף אהוב?דוריטוס ממתק אהוב?שוקולד לבן מכונית? שיעור אהוב?לשון, אבל כבר אין. פסיכולוגיה, אולי תוכנית אהובה בטלויזיה?השיר שלנו
מילה אהובה?"כאילו" דיסק אהוב?כרגע, "מדפים" של בית הבובות. קראת? שיהיה לך יום טוב

../images/Emo9.gif

תאריך לידה:4.12 מזל:קשת מין: חח כשיוצאD: סמים?לא סיגריות?לא צבע אהוב?כתומ חיות אהובות?פרפר סימני לידה? מי החברים הכי טובים שלך?רותמ עם מי אתה מדבר הכי הרבה בטלפון?אנלא מדברת בטלפון באינטרנט הרבה?ככה מתקלח?:כע שונא ביצפר?באמצע יש לך חיים?כע היית רוצה לגור במקום אחר?לא אתה מפונק?לפעמים יש כלב?לא שתייה מועדפת?שוקו..?]: שותה מים?כע באיזו משחת שיניים אתה משתמש?אורביט יש לך פלאפון?כן מה הצילצול בפלאפון?וידאו קילד דה רדיו סטאר אתה מודל לחיקוי?לא מה אתה לובש הכי הרבה?בגדימ אוהב להצטלם?ככה קעקוע?כן.(מה שמזכיר לי שבשלושה שיעורים שונים היום דיברנו על קעקועים וזה מוזר שזה מגיע בדיוק לאחר שעשיתי קעקוע משלי>:) אתה חצוף?לפעמים אתה נהנה להתלכך?
איך השיער שלך נראה עכשיו?בעגבניה תוכל להיות צמחוני?נה כמה צלצולים אתה מחכה לפני שאתה עונה לטלפון?לא עונה שחית פעם בעירום? מתי? בוכה הרבה?לא באיזה משפט אתה משתמש הכי הרבה בטלפון?"טוב ביי" מתי הפעם האחרונה שהקאת?בתחילת החופש הגדול החבר הכי טוב שלך בתול?מממ מה הצבע תחתונים שלך עכשיו?שאחור צבע החדר שלך?כתמתם בהיר איזה תכשיטים יש עלייך עכשיו?שרשרת עם שבלולון מתי הייתה הפעם האחרונה שהיית במסיבה? מה המצב שלך כרגע באייסיקיו?אווי ובמסנג'ר?לא נמצאת עם מה אתה ישן?עם שמיכה וכרית האם הפיצו עלייך שמועה?לא חושבת במה אתה נוהג?בנעליים אתה ילדה של אבא או אמא?אימא מתי בפעם האחרונה בכית בביצפר?תחילתהשנה מה עשית היום?ממ.. מועד ב' במת' קור או חום?קור לישון או לקום?לישון חוף או הרים?חוף קרמבו או שוקו?שקוו בן-אדם של לילה או יום?לאדעת על מה אתה חושב לפני שאתה הולך לישון?העתיד המקום האהוב לחופשה? טעם גלידה אהוב?לימון חטיף אהוב?ביסלי במבה ממתק אהוב?שוקולד לבן מכונית?אני רוצה טו טו אני רוצה מכונית שיעור אהוב?ציור ורישום, איי גס. למרות שתקעו לנו את זה עד 4 תוכנית אהובה בטלויזיה?CSI, חברים וכאלה מילה אהובה?"שייטה" דיסק אהוב?מהמהצה

למעלה