שאלון קצר... על תחילת שביזות השבוע.......

benpual

New member
שאלון קצר... על תחילת שביזות השבוע.......

החלטתי גם אני ../images/Emo3.gif להיות חלק מהאנשים ששואלים את השאלון היומי או השבועי איך שאתם קוראים לזה....... אז ככה......... איך התחיל השבוע שלכם אחרי שביזות יום א'? מה הדבר הכי כיפי שאתם הולכים לעשות במשך השבוע הקרוב שלכם? אם הייתה לכם אפשרות לבחור בכמה גימלים שתקבלו , כמה הייתם בוחרים בין 1 ל- 356 יום? האם צביקה פיק צריך כבר לפרוש?!

Miss Tomato

New member
../images/Emo122.gif

1) לא היתה שביזות כי אני בבסיס בלחץ רק יום וחצי השבוע. 2) כבר יש לי תלונה. 3) חופש עד יום ראשון. 4) לודעת. לא עוקבת אחריו.

gilad86

New member
...

איך התחיל השבוע שלכם אחרי שביזות יום א'? דווקא יום א' לא הייתה שביזות, לא הייתה הרבה עבודה והייתי קצת זמן בבסיס, אבל היום המפקד שלי החזיר אותי לבסיס אחרי שכבר הייתי על האוטובוס בשביל משהו מפגר שיכולתי לעשות גם מחר (להביא וואצ'רים מקצין העיר) ושיא ההתעצבנתי, וגם מחר אולי יהיה לי משפט, קיצור שבוע רקוב מזל שיש ימית 2000 ביום רביעי:) מה הדבר הכי כיפי שאתם הולכים לעשות במשך השבוע הקרוב שלכם? ימית 2000 ובלי נדר ים מחר ובכל הסופ"ש. אם הייתה לכם אפשרות לבחור בכמה גימלים שתקבלו , כמה הייתם בוחרים בין 1 ל- 356 יום? 361, עד השחרור. האם צביקה פיק צריך כבר לפרוש?! בוודאי:)

יאללה נו...

איך התחיל השבוע שלכם אחרי שביזות יום א'? לא הייתה שביזות יום א' למה חזרתי במוצ"ש למשמרת לילה וחזרתי ביום ראשון בבוקר. מה הדבר הכי כיפי שאתם הולכים לעשות במשך השבוע הקרוב שלכם? לא יודע מחר אני בחופש ויום רביעי אני בחופש גם ובא רק ביום חמישי (משמרות ליגה!), נברר כמה חברים בבית אולי נבקר ידידה שמשתחררת בקרוב במקום האחרון שהייתי בו... אם הייתה לכם אפשרות לבחור בכמה גימלים שתקבלו , כמה הייתם בוחרים בין 1 ל- 356 יום? 0, כי בתפקיד החדש שלי אני דופק את כל העולם אם אני מוציא גימלים. עד לפני חודש הייתי בוחר ב-300 ככה. האם צביקה פיק צריך כבר לפרוש?! הוא ובנותיו... בעצם שהבנות ישארו...

../images/Emo19.gif

איך התחיל השבוע שלכם אחרי שביזות יום א'? הייתי היום בד' ,אז אני מניחה שסבבה מה הדבר הכי כיפי שאתם הולכים לעשות במשך השבוע הקרוב שלכם? לקבל קצינה חדשה, לא בטוחה כמה כיפי זה אם הייתה לכם אפשרות לבחור בכמה גימלים שתקבלו , כמה הייתם בוחרים בין 1 ל- 356 יום? אני לא אתנגד לחודשיים שלושה, בתנאי שלא יהיה לי באמת משהו רציני האם צביקה פיק צריך כבר לפרוש?! למי אכפת מצביקה?

PopPy

New member
שואהשואהשואה

איזה שבוע, אלוהים ישמור. והוא עוד לא התחיל. איך התחיל השבוע שלכם אחרי שביזות יום א'? על הפנים.. אתמול חצי מהאנשים לא היו, היום פשוט נשארתי לבד מ-12. לא שלפני זה עזר לי שהיה שם מישהו.. חצי בגימלים, קצינה בחופש ועוד אחת אחרי שמירה, והעבודה פשוט לא נגמרת.../images/Emo10.gif מה הדבר הכי כיפי שאתם הולכים לעשות במשך השבוע הקרוב שלכם? לישון, אני חוששת. אם הייתה לכם אפשרות לבחור בכמה גימלים שתקבלו , כמה הייתם בוחרים בין 1 ל- 356 יום? היה בא לי בטוב עכשיו שבוע-שבועיים. האם צביקה פיק צריך כבר לפרוש?! מה זה קשור. *הוא* לא סובל ממקרה קשה של שביזות.

ashk1a

New member
.........

איך התחיל השבוע שלכם אחרי שביזות יום א'? אין לי מה הדבר הכי כיפי שאתם הולכים לעשות במשך השבוע הקרוב שלכם? לישון אההה ולהשתחרר מ רמ2 אם הייתה לכם אפשרות לבחור בכמה גימלים שתקבלו , כמה הייתם בוחרים בין 1 ל- 356 יום? 365x3 האם צביקה פיק צריך כבר לפרוש?! מיזה?

דוזן

New member
היישר מהשמירה...

אממ אז אני בשמירה כרגע... זה הדבר הכי משביז שקיים... הדבר הכי נחמד השבוע זה היומולדת שלי! בת 19 צעירה לנצח... ביום שישי. ולכבוד המאורע אני הולכת להופעה של כנסיית השכל!! ובקשר לצביקי... הוא מצחיק, שישאר.

Krishi

New member
יאלה

איך התחיל השבוע שלכם אחרי שביזות יום א'? איזה שביזות? אני בבית לשבוע ../images/Emo6.gif מה הדבר הכי כיפי שאתם הולכים לעשות במשך השבוע הקרוב שלכם? אילת עם החברה! אם הייתה לכם אפשרות לבחור בכמה גימלים שתקבלו , כמה הייתם בוחרים בין 1 ל- 356 יום? 0, אני אשמור על המוניטין שלי - בלי אף גימל כל השירות (עוד 3 וחצי חודשים לשחרור!!). המה גם שאני נהנה בשירות שלי וגימלים סתם ידפקו מישהו אז אין צורך האם צביקה פיק צריך כבר לפרוש?! ממש לא. הוא מצחיק ../images/Emo6.gif הודגש באמצעות מדגישומטיק ../images/Emo13.gif

אז ככה:

לא הייתה שביזות כי לא הלכנו לבסיס=] האחראית עלי החליטה שבכלל שאין לה מה לעשות איתי אין טעם להביא אותי לבסיס.... הדבר הכי כיף בשבוע הקרוב..להיות הרבה בבית...כבר יום שלישי ועוד לא הלכנו לצבא =] כרגע לא צריך....גם ככה אנחנו בבית.... בהחלט.

למעלה