שאלון קצרצר לי אליכם

elians

New member
שאלון קצרצר לי אליכם

שנוגע לגבי יום כיפור הקרוב. אשמח אם תענו - המטרה : עניין של סטטיסטיקה מה גילך? מיקומך? חי לבד / הורים? כמה פעמים צמת האם צמת אי פעם בכלל? במידה ואתה צם, אתה ממשיך לגלוש באינטרנט? האם אתה בעל משפחה דתית? אם לא איזה סוג קהילה אתה חי בה? האם אתה בכלל מאמין במנהגי יום כיפור? האם ביקשת סליחה? השאלון מכוון לשני המינים למרות שנכתב מטעמי נוחות בצורת לשון זכר.

למה לי סטטיסטיקה עכשיו?

מה גילך? 18. מיקומך? אריאל סיטי.
חי לבד / הורים? הורים חבוב. כמה פעמים צמת? 7 פעמים. האם צמת אי פעם בכלל? ^ במידה ואתה צם, אתה ממשיך לגלוש באינטרנט? לא, אחרת זה לא נחשב לצום. האם אתה בעל משפחה דתית? לא. אם לא איזה סוג קהילה אתה חי בה? חילונית. האם אתה בכלל מאמין במנהגי יום כיפור? כן. האם ביקשת סליחה? ממי? אני לא מאמינה בבקשת סליחה רק ביום כיפור, זה נראה לי שגוי. לטעמי כל אחד צריך להתנצל מתי שהוא מרגיש מוכן להתנצל. אלוהים מוחל, אם ראוי למחול, גם ביום חול. וזה נראה לי ממש קלישאי כזה "להתנצל ביום כיפור"
.

elians

New member
למה סטטיסטיקה ?

כי את נערה חמודה , טובה, ... תודה על השיתוף פעולה.

|:

מה גילך?15 וחצי מיקומך?אריאל? חי לבד / הורים? הורים.. כמה פעמים צמת:3-4 אולי.. האם צמת אי פעם בכלל? נו, כן. במידה ואתה צם, אתה ממשיך לגלוש באינטרנט? אם אני צמה אז לא. האם אתה בעל משפחה דתית? לא.. אם לא איזה סוג קהילה אתה חי בה? הממ...חילונים? האם אתה בכלל מאמין במנהגי יום כיפור? לא ממש. האם ביקשת סליחה?מתי?...הממ..נראה לי שלא.

זה די מבאס השאלון הזה...

מה גילך?15 מיקומך?אריאל עיר פשע רשע חי לבד / הורים?הורים.... כמה פעמים צמתנראה לי רק 1 האם צמת אי פעם בכלל?אמממ כן..יש מצב... במידה ואתה צם, אתה ממשיך לגלוש באינטרנט?לא יודעת... האם אתה בעל משפחה דתית?נייט אם לא איזה סוג קהילה אתה חי בה?חילונית האם אתה בכלל מאמין במנהגי יום כיפור?בדרך כלל אני מכבדת אותם... האם ביקשת סליחה?אמממ..כן..ביסודי כי הרבצתי למורה שלי... =/

elians

New member
חחחח וולקם טו דה קלאב

ומה םעם סלולרי באמצע שכונת חב"ד ? אני צריך להכין את דף הקשר שלי ליום כיפור...

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אופס.. חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

DredLox

New member
שיהיה : )

מה גילך? 19 וחצי מיקומך? אריאל חי לבד / הורים? חי עם ההורים באריאל לבד בחיפה. כמה פעמים צמת? אההה...פעמיים לפי מה שזכור לי. האם צמת אי פעם בכלל? אם צמתי פעמיים, אז זה אומר שצמתי אי פעם? נו באמת : ) במידה ואתה צם, אתה ממשיך לגלוש באינטרנט? בפעמיים שצמתי, לא. האם אתה בעל משפחה דתית? רחוק מזה. אם לא איזה סוג קהילה אתה חי בה? חילונית. האם אתה בכלל מאמין במנהגי יום כיפור? אני מאמין שיום כיפור צריך להיות יום של חשבון נפש, ושה"מנהגים" של יום כיפור מפריעים לזה. כשמישהו חושב רק על איך להעיבר את הזמן בלי לשחק במחשב ובלי לאכול, הוא לא באמת חושב על המעשים הטובים והרעים שלו, ולכן בימי הכיפור האחרונים ויתרתי על ה"מנהגים" לטובת חשבון הנפש. האם ביקשת סליחה? כן, הרבה פעמים.

שאלון קצרצר

מה גילך?17 מיקומך?צפון חי לבד / הורים?הורים כמה פעמים צמת?5 האם צמת אי פעם בכלל?כן במידה ואתה צם, אתה ממשיך לגלוש באינטרנט?לא האם אתה בעל משפחה דתית?לאאא אם לא איזה סוג קהילה אתה חי בה?חילונית האם אתה בכלל מאמין במנהגי יום כיפור?כן האם ביקשת סליחה? אני לא חושבת שצריך לבקש סליחה רק ביום כיפור כל אחד צריך לדעת מתי לבקש סליחה לא חושבת שיש משהו מיוחד שמבקשים סליחה דווקא ביום כיפור לפי דעתי בכל פעם שנבקש סליחה זה יתקבל...

מ ו ר א ל

New member
מה סטטיסטיקה מהההה...

מה גילך? 15.11 [אההההמ, כן!]. מיקומך? כפר שיתופי, ברקן. חי לבד / הורים? הורים. כמה פעמים צמת את הכל? 3 פעמים. האם צמת אי פעם בכלל? כן. במידה ואתה צם, אתה ממשיך לגלוש באינטרנט? לאאאאאאאאאאא!!!! האם אתה בעל משפחה דתית? לא. אם לא איזה סוג קהילה אתה חי בה? חילונית?! האם אתה בכלל מאמין במנהגי יום כיפור? כן. האם ביקשת סליחה? לא זכור לי.

Blue F a i r y

New member
נו טוב =]

מה גילך? 15 מיקומך? חי לבד / הורים? עם ההורים.... [??] כמה פעמים צמת? אהא האם צמת אי פעם בכלל? ... במידה ואתה צם, אתה ממשיך לגלוש באינטרנט? לא...=\ האם אתה בעל משפחה דתית? ניאט. בדיוק ההפך אם לא איזה סוג קהילה אתה חי בה? חילונית האם אתה בכלל מאמין במנהגי יום כיפור? אני מאמינה ומכבדת אותם...=] האם ביקשת סליחה? תמיד.

אממ אוקיי.

מה גילך? עוד לושה חודשים 15.[: מיקומך?אריאל? חי לבד / הורים?הורים. כמה פעמים צמת?0 האם צמת אי פעם בכלל?
במידה ואתה צם, אתה ממשיך לגלוש באינטרנט?
האם אתה בעל משפחה דתית?
אם לא איזה סוג קהילה אתה חי בה?חילוני אבל מסורתי כזה. האם אתה בכלל מאמין במנהגי יום כיפור?
האם ביקשת סליחה?

אממ אוקיי.

מה גילך? עוד לושה חודשים 15.[: מיקומך?אריאל? חי לבד / הורים?הורים. כמה פעמים צמת?0 האם צמת אי פעם בכלל?
במידה ואתה צם, אתה ממשיך לגלוש באינטרנט?
האם אתה בעל משפחה דתית?
אם לא איזה סוג קהילה אתה חי בה?חילוני אבל מסורתי כזה. האם אתה בכלל מאמין במנהגי יום כיפור?
האם ביקשת סליחה?

או יההההההההההה../images/Emo45.gif

מה גילך?15 וחצי מיקומך?אריאל חי לבד / הורים?הורים כמה פעמים צמת חחח האם צמת אי פעם בכלל?לא במידה ואתה צם, אתה ממשיך לגלוש באינטרנט?כן האם אתה בעל משפחה דתית?לא אם לא איזה סוג קהילה אתה חי בה?פארקיסטית האם אתה בכלל מאמין במנהגי יום כיפור?____ האם ביקשת סליחה?כן

SickWarrior

New member
מה נסגר איתך !?

יא שקרן! עליתי עליך עכשיו אתה שואל גיל וזה.. ואז אתה מחפש את הכי קטינה ולראות איפה היא גרה להתחבב להורים שלה ואז אתה אומר להם אני אקח אותה לבית כנסת ואז אתה חוטף אותה למכללה ואונס אותה!!!!! יו איך עליתי על זה@!!!!!!!!!!!!!!! אהההה רק טעמתי זה פיסטוקה!

למעלה