שאלון פלייליסטטטטט

S h A y K i

New member
שאלון פלייליסטטטטט../images/Emo47.gif

חעחע מצאתי אותו באיזה פורום וגנבתי לא יודעת מה איתכם אני מכורה לשאלון הזה
אז מי שלא יודע איך עונים -- איטס ליק דיס -- פתחו ת'מדיה פלייר או ווינמאפ או כל שטות אחרת, שימו על suffel או רנדום או וואטבאבר וכל פעם שיש שאלה תכתבו בתשובה ת'שיר שאתם שומעים עכשיו הבנתם?! אחלההההההבחלהבחלהבחלה
- החברים שלי קוראים לי: - אנשים חושבים עליי שאני: - אני נראה כמו : - תמיד חלמתי ש: - המחמאה האחרונה שקיבלתי הייתה: - כשאהיה גדול אהיה: - כדי להפיג שיעמום אני: - בשעות הפנאי אני : - אם המורה שלי תצעק עליי היא תגיד לי: - מה אני הולך לעשות אחריי השאלון הזה:

kombinaizer

New member
יאללה בלאגן בגן! :X

- החברים שלי קוראים לי: משפחת תאקט (סקיט) - חף מפשע - אנשים חושבים עליי שאני: סוליקו - פתאום באנו - אני נראה כמו : דרה וסנופ דוג - nothing but a G Thang
- תמיד חלמתי ש: יהיה פיצוץ (שבק ס') - המחמאה האחרונה שקיבלתי הייתה: תני לי מקום
(מומי לוי ורוי) - כשאהיה גדול אהיה: הקלטת הלוהטת
(שחר סוויסה) - כדי להפיג שיעמום אני:Ridin Overseas (chamillionaire feat akon) - בשעות הפנאי אני : בויאקה - מסיבויאקה - אם המורה שלי תצעק עליי היא תגיד לי: אם אפגוש את אלוהים
- מה אני הולך לעשות אחריי השאלון הזה: Fight Rebel Sun יצאו לי כמה ממש מצחיקים
אני גנגנסטטטטטטטא! (אבל בר יותר)

שאקית

New member
אני נראת סוףףףףףףףףףף=]

- החברים שלי קוראים לי: חלום חיי (שירי בזוקה ושיט..) - אנשים חושבים עליי שאני: ישראל (כלא .) - אני נראה כמו : סוף עונה (השבט..) - תמיד חלמתי ש: נילס אולגרסון (כלא) - המחמאה האחרונה שקיבלתי הייתה: תגיד לי למה (חחחחחח טוב הפליילסט אוהב את הכלא היום..) - כשאהיה גדול אהיה: ביוטיפוווווווולללל -] (כריסטינה) - כדי להפיג שיעמום אני: חי מיום ליום
(סאב) - בשעות הפנאי אני : הדוגמניות (עסק :( ) - אם המורה שלי תצעק עליי היא תגיד לי: מביט גבוה (51%%%%%%%%%%%) - מה אני הולך לעשות אחריי השאלון הזה: talkin to me (המקסטייפ של שי)

S h A y K i

New member
מיוזיק מייקס מי לוז קונטרולללללל

- החברים שלי קוראים לי: Liberate -- Disturbed - אנשים חושבים עליי שאני: Fuck It -- seether - אני נראה כמו: Early Sunsets Over Monroeville -- MY CHEMICAL ROMANCE - תמיד חלמתי ש: Kiss Kiss -- Chris Brown ft. T-Pain שיר החרישות שלי השבוע חחח - המחמאה האחרונה שקיבלתי הייתה: Sweet Child O' Mine -- Guns n Roses - כשאהיה גדול אהיה: Drinkage -- Useless ID - כדי להפיג שיעמום אני: Thriller -- Fall Out Boy - בשעות הפנאי אני: אזרחות זרה -- אמסטפ - אם המורה שלי תצעק עליי היא תגיד לי: Ich Brech Aus -- tokio hotel הלוואייייי שאחת המורות שלי תצעק עליי בגרמנית - מה אני הולך לעשות אחריי השאלון הזה: Never Too Late -- 3 days grace אוף יצא לי שאלון גרוע הפעם חחחח

למעלה