שאלון מוסיקה!!

לאו14

New member
שאלון מוסיקה!!../images/Emo141.gif

זהוו..התחלתי ת'פרוייקט.. זאת הפינה לי..שאלונים וסקרים.. מקווה שתהנוו... יאללה לענותת!!
אתם מאזינים לרדיו בבית?
ובמכונית? |דסיק|איזה תחנה אתם שומעים בדר"כ?
אתם קונים דיסקים?
באיזו תדירות?
איזה דיסק קניתם אחרון?
יש לכם טייפ/סטריאו/מחשב עם רמקולים בחדר?
אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה?
אתם תקועים על אותם אמנים, או מנסים חדשים?
אתם מקשיבים להמלצות של אחרים?
אוהבים שירים ישנים?
רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים?
אוהבים לשיר?
מוכשרים בזה?
זוכרים מילים של שירים בע"פ?
מנגנים במשהו?
יש לכם להקה?

עונה../images/Emo39.gif

אתם מאזינים לרדיו בבית? לא ובמכונית? כן איזה תחנה אתם שומעים בדר"כ? רדיוס 100 אפ אמ, גלגלצ, ו- 99 אסקייפ. אתם קונים דיסקים? לעיתים רחוקות באיזו תדירות? רשום למעלה איזה דיסק קניתם אחרון? של המורדים האחרון. יש לכם טייפ/סטריאו/מחשב עם רמקולים בחדר? כן אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה? כן אתם תקועים על אותם אמנים, או מנסים חדשים? יש לי הרבה אומנים אתם מקשיבים להמלצות של אחרים? כן אוהבים שירים ישנים? לא רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים? כן אוהבים לשיר? כן מוכשרים בזה? חח.. לא זוכרים מילים של שירים בע"פ? כן מנגנים במשהו? לא יש לכם להקה? לא

לאו14

New member
גמאני עונה!!../images/Emo141.gif

אתם מאזינים לרדיו בבית?אמ..באינרטנט..100 FM ו91 FN
ובמכונית?כן!!
איזה תחנה אתם שומעים בדר"כ?100FM ו-99 אסקייפ
אתם קונים דיסקים?כן..
באיזו תדירות?אמ..פעם ב...אנ'לא חולת דיסקים..כשיש דיסק טוב אני קונה..
איזה דיסק קניתם אחרון?של אהוד מנור ז"ל..כאילו קניתי לאמא שלי ליומולדת!
יש לכם טייפ/סטריאו/מחשב עם רמקולים בחדר?כן!!
אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה?כן..אבל אנ'לא צורבת דיסקים..
אתם תקועים על אותם אמנים, או מנסים חדשים?גם וגם..
אתם מקשיבים להמלצות של אחרים?כןן!!
אוהבים שירים ישנים?כן!!
רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים?חח לא לפעמים!!תמיד!!
אוהבים לשיר?אמ..תלוי מתי..
מוכשרים בזה?לאא!!
זוכרים מילים של שירים בע"פ?כן..אם זה שיר טוב!
מנגנים במשהו?לא..[אני יודעת יונתן הקטן באורגן!]
יש לכם להקה?לא!!

Skaat13

New member
עונההה...

אתם מאזינים לרדיו בבית? בהמחשב רק. ובמכונית? כן..
איזה תחנה אתם שומעים בדר"כ? אממ.. 100 FM או גלגל"צ .. אתם קונים דיסקים? כן. באיזו תדירות? אממ.. מתי שיוצא דיסק שאני רוצה. איזה דיסק קניתם אחרון? קלי קלארקסון. יש לכם טייפ/סטריאו/מחשב עם רמקולים בחדר? מחשב. . אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה? לא.. אתם תקועים על אותם אמנים, או מנסים חדשים? מסה חדשיםם
אתם מקשיבים להמלצות של אחרים? כן.. תלויי מיי.. אוהבים שירים ישנים? כןן,תולי איזה .. רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים? כן. אוהבים לשיר? כן. מוכשרים בזה?בערך זוכרים מילים של שירים בע"פ? כל שיר שאני שומעת בערך פעמיים. מנגנים במשהו? לא יש לכם להקה?לא

עונה../images/Emo142.gif

אתם מאזינים לרדיו בבית?יאפ ובמכונית?לפעמים.. איזה תחנה אתם שומעים בדר"כ?רדיוס,גלגל"צ,ולפעמים רדיו לב המדינה אתם קונים דיסקים?לא באיזו תדירות?בקושי איזה דיסק קניתם אחרון?כוכב נולד 2 יש לכם טייפ/סטריאו/מחשב עם רמקולים בחדר?יאפ אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה?לא אתם תקועים על אותם אמנים, או מנסים חדשים?גם וגם אני שומעת למשל גם בריטני ספירס וגם אומנים די חדשים.. אתם מקשיבים להמלצות של אחרים?כן אוהבים שירים ישנים?ככה ככה רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים?יאפפ אוהבים לשיר?לא מוכשרים בזה?חח לא זוכרים מילים של שירים בע"פ?יאפ מנגנים במשהו?לא יש לכם להקה?לא

shahar s

New member
עונה.. ../images/Emo150.gif

אתם מאזינים לרדיו בבית?בטח ובמכונית?כן איזה תחנה אתם שומעים בדר"כ?99 אפ אם.. אתם קונים דיסקים?לא באיזו תדירות? של הראל אני אקנה איזה דיסק קניתם אחרון?אני לא בקטע יש לכם טייפ/סטריאו/מחשב עם רמקולים בחדר?סטריאו אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה?כן אתם תקועים על אותם אמנים, או מנסים חדשים? בטח חדשים אתם מקשיבים להמלצות של אחרים?כן רונה קנין למשל לא ידעתי מיזו עד שחברה שלי סיפרה לי עליה. אוהבים שירים ישנים?מאוד. רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים?רק לפעמים.? אוהבים לשיר?לא טובה אבל אוהבת. מוכשרים בזה?חח.. זוכרים מילים של שירים בע"פ? תלוי איזה. מנגנים במשהו?פעם אורגנית. יש לכם להקה? בתיאוריה.

skaatushonet

New member
עונההה

אתם מאזינים לרדיו בבית?כן תמיד ובמכונית?גם איזה תחנה אתם שומעים בדר"כ?גלגלצצצצ אתם קונים דיסקים?לא תמיד באיזו תדירות?רק אם זה זמר/ת שאני אוהבת ומעריכה איזה דיסק קניתם אחרון?של שירי=] יש לכם טייפ/סטריאו/מחשב עם רמקולים בחדר?סטיראו אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה?לא יש לי MP3
אתם תקועים על אותם אמנים, או מנסים חדשים?גם וגם אתם מקשיבים להמלצות של אחרים?כן אוהבים שירים ישנים?תלוי איזה רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים?חחחח כן
אוהבים לשיר?כה מוכשרים בזה?לא=/ זוכרים מילים של שירים בע"פ?כה מנגנים במשהו?לא יש לכם להקה?לא אחלה שאלון!!!!!!!!!! בהצלחה בפינה מאמי=]

skaatit 1

New member
עונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo42.gif

כל הכבוד ליאורו'ש
השאלון מגניבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבבב אתם מאזינים לרדיו בבית? כן...תמיד
ובמכונית?גם...
איזה תחנה אתם שומעים בדר"כ?גלגל"צ
אתם קונים דיסקים?כן...
באיזו תדירות? רק מי שמעניין אותי...פעמיים בשנה...
איזה דיסק קניתם אחרון? של שירי מימון המלכה
יש לכם טייפ/סטריאו/מחשב עם רמקולים בחדר? כן ברור
אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה? לפעמים...
אתם תקועים על אותם אמנים, או מנסים חדשים?גם וגם...
אתם מקשיבים להמלצות של אחרים? אם יש לממליצים אותו טעם כמו שלי...
אוהבים שירים ישנים? כן...
רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים? כןןןןןןןןןןןןן אוהבים לשיר? מאוד מאוד מאוד...
מוכשרים בזה? עוד לא החוו עלי דעת...ואני מקווה שזה יקרה בקרוב...
זוכרים מילים של שירים בע"פ?כן...המונים...
מנגנים במשהו? לא יש לכם להקה? לא ליאור...השאלון ממש מגנוב...

לאו14

New member
תודה נסיכת הנילוס!!../images/Emo6.gif../images/Emo141.gif

אל תשאלי מאיפה הבאתי את זה!!!

skaatit 1

New member
חיחיחיחיחי../images/Emo6.gif../images/Emo42.gif

קרועה....
אם את רוצה תסבירי...

i love skat

New member
עעוונההה../images/Emo187.gif

אתם מאזינים לרדיו בבית?בטח
ובמכונית?בארור|רדיו| איזה תחנה אתם שומעים בדר"כ?גלגל"צ אתם קונים דיסקים?לפעמיים.. באיזו תדירות?פעם בשנה איזה דיסק קניתם אחרון?חח משהו של תרומה יש לכם טייפ/סטריאו/מחשב עם רמקולים בחדר?כן
אתם צורבים דיסקים עם מוסיקה?יאפ
אתם תקועים על אותם אמנים, או מנסים חדשים?מנסים
אתם מקשיבים להמלצות של אחרים?לפעמיים אוהבים שירים ישנים?כככןןןן
רוקדים בבית עם מוסיקה פול ווליום לפעמים?חחחח רק לפעמיים?
אוהבים לשיר?ממאאווד מוכשרים בזה?לא נראלי זוכרים מילים של שירים בע"פ?בטטחח מנגנים במשהו?על העצבים יש לכם להקה?לא

לאו14

New member
חח אהבתיי!!../images/Emo141.gif

עלק.. מנגנים על משהו:על העצבים!! יפהה!!

למעלה