שאלון מוזיקה!

שאלון מוזיקה! ../images/Emo79.gif../images/Emo163.gif

נגנב מפורום MTV2 (שאגב אני מנהלת גם אותו עכשיו... עד יום שבת. 1710), שגנב מפורום HIM/MCR/אוונסנס וכו'. הוראות:אתם שמים את כל השירים שלכם במחשב בנגן שלכם ועושים על "אקראי" או shuffle" או משהו כזה ואז עונים על השאלות, עם השם של השיר שיוצא לכם. FUN! תתפרעו חברייה. ואל תעבירו שירים רק כי זה נשמע לא קשוח/מטופש/לא קשור!!! זה כל הקטע!! איך העולם רואה אותי? האם יהיו לי חיים מאושרים? מה אנשים באמת חושבים עליי? האם אנשים חושקים בי בסתר? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? מה אני צריך לעשות עם חיי? עצה טובה בשבילי: מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? איזה סוג גבר אני אוהב? איך יהיה לי מחר? למה אני כאן? בתור מה אנשים יזכרו אותי? איזה שיר יתקע לי בראש מחר? האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? איך תהיה השנה הזו?

דוגמא מפורום MTV2: ../images/Emo163.gif

איך העולם רואה אותי?How To Save A Life-The Fray האם יהיו לי חיים מאושרים? Old Timer-Brutal Assault מה אנשים באמת חושבים עליי? אין מלאכים בגן עדן-אביב גפן האם אנשים חושקים בי בסתר? Look What You've Done-Jet איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? A Public Dis-service Announcement from Shell-Propahgandi מה אני צריך לעשות עם חיי? London-Lost On Purpose (הו כן בריטניה) עצה טובה בשבילי: Heart Shaped Box-Nirvana מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Cool To Be You-Descendents מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? I Don't Mind-Buzzcocks איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? I Was a Pre-teen Mccarthyist-Propahgandi ובהלוויה שלי? I Will Walk 500 Miles-Pretenders איזה סוג גבר אני אוהב? Razorblade Kiss-HIM איך יהיה לי מחר? Hidden Track-FFTL (אה, אז ככה קוראים בימינו לתגבור בהיסטוריה?) למה אני כאן? Loudmouth-Ramones בתור מה אנשים יזכרו אותי? גשם חזק-מוניקה שקס איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Vera-Pink Floyd האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Goodbye Blue Sky-Pink Floyd איך תהיה השנה הזו? The World Is Not Enough-Garbege [במקריות רבה השאלון הזה הוא שלי...
]

אוי עשיתי את זה כבר

נגנב בכלל מפורום מעצדים וביקורת מוזיקה. איך העולם רואה אותי? הלילה-שירי מימון האם יהיו לי חיים מאושרים? מישהו-יהודית רביץ מה אנשים באמת חושבים עליי? היא כ"כ יפה-כוורת (
יאיי) האם אנשים חושקים בי בסתר? Outrageous (של בריטני אאל"ט) איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Church on Sunday-Green Day
(אוהבת את השיר) מה אני צריך לעשות עם חיי? I want to be on TV-Green Day XD עצה טובה בשבילי: מחכים למשיח-ברי סחרוף מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Castaway-Green Day (יש לי הרבה שירים שלהם ע המחשב..) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? עד סוף העולם-שירלי לילו (WTF?!) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? I don't care-Rocky Martin (WTFF?!) ובהלוויה שלי? חושב עליה-עידן יניב (אני דווקא חשבתי יותר בסגנון Good Riddance או משהו יותר מגניב- Ha Ha! You're Dead!) איזה סוג גבר אני אוהב? Where'd you go-Fort Minor איך יהיה לי מחר? רק אתמול-סשה גרישקוב (למה לחשוב על מחר!?) למה אני כאן? Private Ale-Green Day חחח בתור מה אנשים יזכרו אותי? סיטיס פרום פייוצ'ר-אינפקטד מאשרום איזה שיר יתקע לי בראש מחר? No Promises-Shayne Ward הוא כבר נתקע בעבר! האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Word I Might Have Ate-Green Day איך תהיה השנה הזו? The One That I Want-Green Day שתבינו,שמתוך 645 שירים שסה"כ יש לי על המחשב,104 של גרין דיי,ופה יש לי 6 שלהם! :-O

דניתיי16

New member
ממ מעניין לעשות את זה :]

איך העולם רואה אותי?tre cool- DUI [חחחח] האם יהיו לי חיים מאושרים?green day- minority מה אנשים באמת חושבים עליי?abba-dancing queen וואי לא ידעתי שיש לי את זה על המחשב האם אנשים חושקים בי בסתר?joey ramone-wondeful world איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?good charlotte- we bebalive מה אני צריך לעשות עם חיי?green day- one of my lies עצה טובה בשבילי:eek:asis-lyla מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?green day- waiting מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?ramnes-chinese rocks איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?muse-falling away with you ובהלוויה שלי?modern talking-words dont come easy איזה סוג גבר אני אוהב?lenny kravitz-lady [חחח אני בשק!] איך יהיה לי מחר?justin timberlae- nothin' else [אל תצחקו עליי שיש לי את ג'סטין במחשב.. זו בושה גם בשבילי] למה אני כאן?korn-break some off בתור מה אנשים יזכרו אותי?chilli pepers- smells like teen spirit איזה שיר יתקע לי בראש מחר?white stripes-seven nation army האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?jet-look what you'v done איך תהיה השנה הזו?sex pistols- my way

דניתיי16

New member
נכון..

רק עכשיו קלטתי.. כנראה התבלבלתי.. כי היה מעל Smells Like Teen Spirit שיר של צ'ילי פפרס אז... אוף עכשיו אני לא יודעת מה מבינהים זה לתשובה שלי.. חח נעשה את זה עוד פעם בתור מה אנשים יזכרו אותי ? aerosmith- hole in my sole

בושה בשבילך?

לי יש את בריטני ספירס!שירלי לילו!ריקי מרטין! די! אני חייבת להפסיק לתת לאחותי להעביר לי שירים!

coullette

New member
נו שיהיה

איך העולם רואה אותי? Blink182-dont האם יהיו לי חיים מאושרים? Ramones-Needles and peens אאוץ'... מה אנשים באמת חושבים עליי? Cristina aguilera-Hurt האם אנשים חושקים בי בסתר? Good clean fun-Last night i dreamet an emo kid loved me הממ..אוקיי.. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? NOFX-pump up the volume מה אני צריך לעשות עם חיי? ACDC-up to my neck with you עצה טובה בשבילי: municipal waste-executioner מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? the donnas-you make me hot מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Tsunami Bomb-dawn of a funeral day איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? DHT-Listen to your heart יו איזה קטע,באמת שיר שהייתי מוכנה להשמיע בחתונה שלי ובהלוויה שלי? Whitney Huston-saving all my love for you איזה סוג גבר אני אוהב? The srawberry jam-popcicles and icicles איך יהיה לי מחר? strike anywhere-in the fingernailes למה אני כאן? כאפה לפנים של לימור לבנת-מסע של פיטורים בתור מה אנשים יזכרו אותי? descendents-i dont want איזה שיר יתקע לי בראש מחר? agent orange-interview 1981 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Ace of base-wheel of fortune איך תהיה השנה הזו? Bad religion-Social suicide

GD ROCKS

New member
מגניב O:

איך העולם רואה אותי? The Fall Of Troy- Laces Out, Dan! האם יהיו לי חיים מאושרים? Black Flag- Nervous Breakdown מה אנשים באמת חושבים עליי? Papa Roach- Last Resort האם אנשים חושקים בי בסתר? מופע הארנבות של ד"ר קספר- בואי דינה [?] איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Blindside- Pitiful מה אני צריך לעשות עם חיי? From First To Last- Kiss Me, Im Contagious עצה טובה בשבילי: New Found Glory- Failure's Not Flattering [היי לא נחמד P:] מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Yellowcard- How I Go [כן בדיוק..] מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Pantera- Walk [חחחחחחחחחחח. מעניין.] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? The Verve- Come On ובהלוויה שלי? Weezer- The Other Way איזה סוג גבר אני אוהב? Blink 182- When You Fucked Grandpa [חחחחחחחחחחחחחחח] איך יהיה לי מחר? My Chemical Romance- Bury My In Black למה אני כאן? OK GO- Here It Goes Again [חחח מה השיר הזה עושה על המחשב שלי?] בתור מה אנשים יזכרו אותי? The Exploited- I Never Changed איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Evanescence- Bring Me To Life האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Breaking Benjamin- Rain איך תהיה השנה הזו? Pink Floyd- Goodbye Blue Sky [בוהו.] קיצור יצא סתם לא מעניין

Green for a Day

New member
../images/Emo102.gif../images/Emo170.gif

איך העולם רואה אותי? Riot girl- Good charlotte פחח האם יהיו לי חיים מאושרים? Armatage Shanks-Green day מה אנשים באמת חושבים עליי? Who knows- Avril lavigne האם אנשים חושקים בי בסתר? Boring- Blink 182 איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Reckles Abandon- Blink 182 מה אני צריך לעשות עם חיי? No brains- Sum 41 עצה טובה בשבילי: Are you in- Incubus מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Movin' on- Good charlotte מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Do Da Da- Green day איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Meet my maker- Good charlotte לא נראה לי.. ובהלוויה שלי? Little things- Good charlotte איזה סוג גבר אני אוהב? Glamorous Indie Rock & Roll- The killers איך יהיה לי מחר? Church on sunday- Green day למה אני כאן? Idiot box- Incubus בתור מה אנשים יזכרו אותי? I feel so- Boxcar racer איזה שיר יתקע לי בראש מחר? There's no solution- Sum 41 האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? It's alright- Useless ID איך תהיה השנה הזו? Heres your letter- Blink 182

IפותI

New member
ובתקווה רבה שזה לא יצא עקום...

איך העולם רואה אותי? Tell me baby-RHCP האם יהיו לי חיים מאושרים?help!-the beatles מה אנשים באמת חושבים עליי?The kids- Eminem האם אנשים חושקים בי בסתר?Heartbreaker- Led Zeppelin איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Fall to pieces- Avril Lavigne (תהרגו אותי) מה אני צריך לעשות עם חיי?Love in vain- Robert Johnson עצה טובה בשבילי:Danny California- RHCP מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Snow(Hey ho)-RHCP מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?זה רק הלב שכואב לך- אביב גפן. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?complicated- Avril Lavigne ובהלוויה שלי?Let it be- the beatles איזה סוג גבר אני אוהב?Houses Of The Holy - Led zeppelin איך יהיה לי מחר?Girlfriend- Avril Lavigne למה אני כאן?Allstar- Smashmouth בתור מה אנשים יזכרו אותי?Skater Boy- Avril lavigne איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Love me do- the beatles האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Cocaine- Eric clapton איך תהיה השנה הזו?Stairway to Heaven- Led Zeppelin

../images/Emo169.gif../images/Emo170.gif../images/Emo181.gif../images/Emo79.gif

איך העולם רואה אותי? Nickelback - How you remind me האם יהיו לי חיים מאושרים? Kelly Clarkson - Breakaway מה אנשים באמת חושבים עליי? מישהו שומע אותי- איפה הילד
האם אנשים חושקים בי בסתר? ג'קו אייזנברג- אני מאבד אותך. הממ..? איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Avril Lavigne - Don tell me. מה אני צריך לעשות עם חיי? משל- אביב גפן. [אני לא מכירה תשיר..
] עצה טובה בשבילי: שמעון השכן- קרן פלס
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?אינפקציה- אציטון. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? הממ פה יצא לי את השיר שלנו-פרק1 עונה 2 [נוו מה אני יעשה.. לא בחרתי שירים.. סתם סימנתי מה שיש
] איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Red Hot Chili Pepers - By The Way
שיר מדהים! ובהלוויה שלי? אני רוצה להיו מנחה בערוץ הילדים- שייגעצ
תחגגו כשאני ימות.. אה? איזה סוג גבר אני אוהב? שייגעצ- קשה לי לחשוב. איך יהיה לי מחר? חלומות מתגשמים- הראל מויאל סעת ועדי כהן
~מתבייש~ פעם אהבתי את מויאל
למה אני כאן? אחלום לנצח- מופע הארנבות של דר קספר *-* בתור מה אנשים יזכרו אותי? Nirvana - Smells Like Teen Spirit איזה שיר יתקע לי בראש מחר? Green Day - American Idiot =]]]] יאיי! האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? כשאת איצי- רן דנקר. [פאאק בשאלון הזה יצאו לי את כל השירים שאני לא שומעת
] איך תהיה השנה הזו? אביב גפן אבל שוכבת עם כולם XDXDXD

galush29

New member
../images/Emo6.gif

אפרת?! השנה הזאת תשכבי עם כולםXDD זה ממש הצחיק אותי. חוץ מזה שקוראים לשיר אל תדאג
ויש לך את את משל?:-O אני מגלה עלייך דברים חדשים

גם אותי זה קרע../images/Emo6.gif

אולי זה סימן או משהו
טווב בא לך להיות הכורבן הראשון שלי?! ^^

l i o r a n g e

New member
XD

שיר הנושא שלך זה אציטון? כדאי שתבדקי מה לא בסדר פה.. |שורק בתמימות|

היי../images/Emo46.gif

מה לא בסדר איתי?! *עיניים ירוקות מנצנצות* "אני אמרתי כן זה נכון- שמתי בקפה אציטון"

mogili

New member
נמ.

איך העולם רואה אותי? longview - greenday האם יהיו לי חיים מאושרים? she - greenday מה אנשים באמת חושבים עליי? lisa and louise - bad religion האם אנשים חושקים בי בסתר? beatles - lucy in the sky with diamonds איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? El lay - nofx מה אני צריך לעשות עם חיי? i wanna be me - sex pistols עצה טובה בשבילי: love buzz - nirvana מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? jesus of suburbia - greenday מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? drop the world - nofx איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? smoke on the water - deep purple ובהלוויה שלי? hello i love you - the doors איזה סוג גבר אני אוהב? basket case - greenday איך יהיה לי מחר? heaven knows - rise against למה אני כאן? try - janis joplin בתור מה אנשים יזכרו אותי? she's a sensation - the ramones איזה שיר יתקע לי בראש מחר? dig - nofx האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? who said you could touch me? - AFI איך תהיה השנה הזו? silver and cold - AFI ממ..יצא מוזר Oם

למעלה