שאלון לקראת 2008!! קדימה כולם!!

שאלון לקראת 2008!! קדימה כולם!!../images/Emo13.gif../images/Emo204.gif

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? מי פגע בי השנה? במי פגעתי השנה? על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? איך תסכם את השנה במילה אחת? האם חל בך שינוי השנה? איך חגגת את תחילת השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה? ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו? איזה אדם 'גילית מחדש' השנה? איזה אירוע היית מוחק מהשנה? באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? איזה אירוע עשה לך טוב השנה? מה השיר שמסמל מבחינתך את 2007? מי איש השנה של 2007? מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? אירוע שאיכזב אותך? איזה חוכמות לקחת משנת 2007? מה תשנו ב-2008? מה אתם מאחלים לעצמכם ב-2008? 2008- דף חדש/ המשך למה שהיה? *הבהרה: אני ממש ממש לא חוגגת... אבל, זה תמיד טוב לסכם לרגע מה עשינו ואיך ממשיכים..

brain damage2

New member
עונה..

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ?מממ...כלום=\ הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ?ה"פרידה" מהחברה "הכי טובה" מי פגע בי השנה? החברה. במי פגעתי השנה? כנראה שגם אני בה. על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה?שהמשכתי לריב איתה ולא הבנתי שהפעם זה רציני,יכלתי למנוע את זה אולי. על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה?שהמשכתי לחיות אחרי שזה קרה. מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?שהיא תחזור,ואי יחזור לחיות. איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?אני לא מעריכה את עצמי בגרוש. איך תסכם את השנה במילה אחת?חרא ענקקקקקקקקקקקקקק האם חל בך שינוי השנה? לרעה מאוד! איך חגגת את תחילת השנה? הולכת לישון.. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה? לכלום אני כבר לא מצפה. ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו? להמשיך לחיות. איזה אדם 'גילית מחדש' השנה?אני חושבת את 2 החברות שנותרו לי. איזה אירוע היית מוחק מהשנה? את ה"פרידה" באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?גם ב"פרידה/ריב" שכמעט האבדתי ולצערי לא עשיתי את זה. איזה אירוע עשה לך טוב השנה?כלוםםםםםם מה השיר שמסמל מבחינתך את 2007?מממ..."אם ביום מין הימים" מי איש השנה של 2007?אפחד.. מקום בו הכי נהנת? בצימר:) אירוע שהכי השפיע עליך?מוות של חברה של 2 חברות. אירוע שאיכזב אותך?הרבההה איזה חוכמות לקחת משנת 2007? לא להיות פטתית ולהראות לכולם. מה תשנו ב-2008?לא יראה לכולם עד כמה שאני דוחה ופטתית,למרות שאני כרגע עושה את זה אבל פה מותר לי.:p מה אתם מאחלים לעצמכם ב-2008?לחיות פשוט לחיות באמת בלי פחדים בלי כלום בלי עצב תמידי. 2008- דף חדש/ המשך למה שהיה?זה ברור שזה המשך..

../images/Emo1.gif../images/Emo29.gif

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ? נולד לי אחיין הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ? אני ממשיכה לחיות.. מי פגע בי השנה? הרבה.. במי פגעתי השנה? גם הרבה.. נראה לי.. לצערי.. על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה? על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה? מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה? שקט.. איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך? בקשתי עזרה והתמדתי בטיפול, סיפרתי למשפחה על דברים שקרו, הגשתי תלונה במשטרה.. איך תסכם את השנה במילה אחת? מתיש האם חל בך שינוי השנה? כן.. נהייתי יותר בטוחה בעצמי, והרבה יותר מודעת לכמה שאני שרוטה... איך חגגת את תחילת השנה? לא חגגתי.. ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה? למות ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו? להמשיך לחיות עוד ועוד ועוד ועוד.. :/ איזה אדם 'גילית מחדש' השנה? אחותי איזה אירוע היית מוחק מהשנה? את היום שהוא בא לבית והאשים אותי בדברים שלא אני אשמה בהם.. באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה? באותו היום... איזה אירוע עשה לך טוב השנה? אחיין שלי שנולד.. מה השיר שמסמל מבחינתך את 2007? "קרב אגרוף" (אפרת גוש) מי איש השנה של 2007? האחיינים שלי.. שגורמים לי להסתובב עם חיוך מרוח.. מקום בו הכי נהנת? אירוע שהכי השפיע עליך? פולין אירוע שאיכזב אותך? התלונה במשטרה איזה חוכמות לקחת משנת 2007? שלבני אדם יש כוח השרדות עצום... אין דבר כזה לא יכול... וזה באמת נכון... מה תשנו ב-2008? בע"ה את הרצון למות (אמן, אמן ואמן!) מה אתם מאחלים לעצמכם ב-2008? שקט.. 2008- דף חדש/ המשך למה שהיה? דף חדש בע"ה...

ShimiChan

New member
עונה 3:

הדבר הכי שמח שקרה לי השנה ?דיי הרבה דברים לשמחתי הדבר הכי עצוב שקרה לי השנה ?זרקו אותי מי פגע בי השנה?האקס במי פגעתי השנה?בחבר טוב שלי על מה אני מתחרטת שעשיתי השנה?שנתתי את עצמי פעמיים למרות כל שלטי האזהרה על מה אני מתחרטת שלא עשיתי השנה?אני מתחרט שלא יצאתי עם חברים יותר מה הכי הייתי רוצה שיהיה בשנה הבאה?שמחה ואושר איזה דבר עשית השנה שגרם לך להעריך את עצמך?חד"כ איך תסכם את השנה במילה אחת?מערבולת האם חל בך שינוי השנה?כן איך חגגת את תחילת השנה?בצחוקים ציינ/י דבר אחד שאת/ה הכי מצפה לו השנה?...לא יודע ציינ/י דבר אחד שאת/ה חושש מפניו?צבא איזה אדם 'גילית מחדש' השנה?האקס איזה אירוע היית מוחק מהשנה?אף אחד באיזה רגע בשנה הרגשת שבירה?בניתוח של אמא איזה אירוע עשה לך טוב השנה?אחרי שאמא יצאה מהניתוח מה השיר שמסמל מבחינתך את 2007?Nelly furtado-All good things מי איש השנה של 2007?אני ממש לא יודע מקום בו הכי נהנת?בבית של החבר הכי טוב שלי ובבית של החברה הכי טובה שלי!D: אירוע שהכי השפיע עליך?יותר מדי כאלה אירוע שאיכזב אותך?לא זוכר איזה חוכמות לקחת משנת 2007?אל תהיה אדיוט ותלמד לחתוך כשצריך מה תשנו ב-2008?ראיה יותר אופטימית מה אתם מאחלים לעצמכם ב-2008?שמחה ואהבה אנשים, שתהיה לכם שנה אזרחית נפלאה ומלאת אושר ואהבה!

למעלה