תראי...
כל קייטרינג והשגעונות שלו בענין מה הוא מכיל. במפרט של הקייטרינג צריך להיות כתוב איזה מנות הם מציעים לך וכמה מתוך כמה את בחורת. מה שחשוב באופן כללי זה לסכם מחירי מנות על מינימום משתתפים, לסכם מחירים למנות מער למינימום, לסבדוק נושא של מנות מיוחדות (ילדית קטנים, צמחונים), כמה מלצרים וכמה משלמים להם, כמה אנשים יושבים ליד כל שולחן. אם הקייטרינג גם אחראי לעיצוב - מה הם נותנים בדיוקץ. אם הקייטרינג גם אחריאי על הבר - מה אתם מקבלים (חוץ? ארץ?), כמה ברמנים ומחירם, כאלה דברים. מבחינת תוכן - לכל קייטרינג יש משהו אחר, אז לחברה שלך יש בר לחמים ולך יש בר משקאות טרופיים - זה לא ממש משנה, אלא אם יש לה משהו שגם את רוצה, ואז אולי אפשר לדבר עם הקייטרינג באופן ספציפי על הדבר הזה.