שאלון חדשדש

שאלון חדשדש

לקראת הגמר של כוכב נולד 3! ולשאלון: 1. רואים כוכב נולד
2. רואים כוכב נולד בקביעות
3. ראיתם כוכב נולד בעונות הקודמות
4. מי רציתם שיזכה בעונה הראשונה
5. ובעונה השנייה
6. ובעונה הנוכחית
7. היה לכם פייבוריט בעונה ה-1 שנשר בשלבים האחרונים או הראשונים
8. ובעונה השנייה
9. ובעונה הנוכחית
10. מה אתם חושבים על: 11. נינט טייב: 12. שירי מיימון: 13. שי גבסו: 14. הראל סקעת: 15. הראל מויאל: 16. עדי כהן: 17. שיר ביטון: 18. יהודה סעדו: 19. מישנייה קירקילן: 20. צביקה הדר: 21. ריקי גל: 22. צדי צרפתי: 23. ואחרון חביב, צביקה פיק: 24. אתם תצפו בגמר
25. חושבים שהעונה השלישית מושחתת
זהו, מקווה שנהנתם!

../images/Emo39.gif עונה

1. רואים כוכב נולד? כן 2. רואים כוכב נולד בקביעות? לא 3. ראיתם כוכב נולד בעונות הקודמות? את העונה השניה קצת.. 4. מי רציתם שיזכה בעונה הראשונה? לא ראיתי 5. ובעונה השנייה? ראיתי חלק אבל הראל סקעת.. 6. ובעונה הנוכחית? מיכאל קירקילן 7. היה לכם פייבוריט בעונה ה-1 שנשר בשלבים האחרונים או הראשונים? לא ראיתי 8. ובעונה השנייה? לא יודעת לא ראיתי מההתחלה 9. ובעונה הנוכחית? אוהד אלישע
הוא לא עלה לחצי הגמר או משו כזה.. לא הוגן
10. מה אתם חושבים על: 11. נינט טייב: זמרת טובה 12. שירי מיימון: גם 13. שי גבסו: בעע לא משו.. 14. הראל סקעת:
15. הראל מויאל: אממ.. הוא זמר טוב... 16. עדי כהן: אוהבת אותה מאוד.. 17. שיר ביטון: אממ לא משו.. 18. יהודה סעדו: בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע הלוואי שלא ינצח
19. מישנייה קירקילן: אממ.. כודם כל כותבים מיכאל... ואני ממש רוצה שהוא ינצח 20. צביקה הדר: מצחיק אבל לא מתה עליו.. 21. ריקי גל: חושבת את עצמהההההההההההההה.. אוףף היא תהיה השופטת שלי באודישניםםם.. למה זה מגיע ליייי
22. צדי צרפתי: לא חושבת עליו כלום.. 23. ואחרון חביב, צביקה פיק: "וואו, שיגעון" סתם מה אני אמורה לחשוב עליו..? סתם אחד שמדבר כמו הומו ונראה ככה..=/ 24. אתם תצפו בגמר? כןן 25. חושבים שהעונה השלישית מושחתת? לא למה..?=|

../images/Emo32.gif

היום רשמתי אותו... האוף הוא לבת דודתי שרוצה לענות על השאלון ולעוד ילדים שרוצים לענות. *ושרשרתי את זה ככה בכוונה!

מיקמיק 1

New member
עונה

שאלון חדשדשו m i s h m i s h1 ו 10:22 | 26/08/05 לקראת הגמר של כוכב נולד 3! ולשאלון: 1. רואים כוכב נולד? כן 2. רואים כוכב נולד בקביעות? כן 3. ראיתם כוכב נולד בעונות הקודמות? כן 4. מי רציתם שיזכה בעונה הראשונה? נינט טייב והיא זכתה!!(יש!!!) 5. ובעונה השנייה- הראל מויאל 6. ובעונה הנוכחית? יהודעה סעדו 7. היה לכם פייבוריט בעונה ה-1 שנשר בשלבים האחרונים או הראשונים- לא 8. ובעונה השנייה?לא 9. ובעונה הנוכחית?לא 10. מה אתם חושבים על: 11. נינט טייב: היא פשוט מושלמת!! אין אין עליה אני מטורפת עליה ! יש לה קול מדהים, היא יפיופה ואני מעריצה אותה!! 12. שירי מיימון:חמודה..יש לה קול יפה.. 13. שי גבסו:חתיך ויודע לשיר 14. הראל סקעת:חתיך וחמוד ויש לו קול יפה 15. הראל מויאל: מושלם!! יש לו קול מהממם!! ואיןן עליוו איך שמחתי שהוא זכהה!! 16. עדי כהן:עוד אחת שבאה להיבחן.. 17. שיר ביטון:חמודה.. 18. יהודה סעדו: אין עליוו הואא הורסס ומושלם!!ויש לו קול מדהים! 19. מישנייה קירקילן:לא חושבת עליו כלום. 20. צביקה הדר:חמוד ומצחיק 21. ריקי גל:לא חושבת עליה כלום.. 22. צדי צרפתי:כלום.. 23. ואחרון חביב, צביקה פיק:אמ..לאדעת.. 24. אתם תצפו בגמרכןןןןןן 25. חושבים שהעונה השלישית מושחתת- אמ..לא יודעת אבל אהבתי את העונה הראשונה.. זהו, מקווה שנהנתם!

D o o S h a

New member
../images/Emo179.gifעונה

1. רואים כוכב נולד? כן 2. רואים כוכב נולד בקביעות? כן 3. ראיתם כוכב נולד בעונות הקודמות? כן 4. מי רציתם שיזכה בעונה הראשונה? בהתחלה רציתי ששירי, אבל אחרי שנינט זכתה הבנתי שהגיע לה לזכות והיא הייתה צריכה לזכות. 5. ובעונה השנייה? סקעת!! כמובן!! 6. ובעונה הנוכחית? שיר ביטן 7. היה לכם פייבוריט בעונה ה-1 שנשר בשלבים האחרונים או הראשונים? לא 8. ובעונה השנייה? לא 9. ובעונה הנוכחית? עמרי רוטברד 10. מה אתם חושבים על: חח זאת לא שאלה 11. נינט טייב: מעולה ושרה מהמם, מוכשרת 12. שירי מיימון: כנ"ל 13. שי גבסו: לא משו 14. הראל סקעת: הכי מדהים שיש!!!!!!! 15. הראל מויאל: בעעעעע 16. עדי כהן: חמודה ושרה מקסים! 17. שיר ביטון: צריכה לזכות 18. יהודה סעדו: למה הוא בגמר? למהההההה??? בעעע 19. מישנייה קירקילן: חמוד 20. צביקה הדר: מנסה להצחיק ולא מצליח חח 21. ריקי גל: איכס 22. צדי צרפתי: זה זה ליד 23. ואחרון חביב, צביקה פיק: בסדר גמור 24. אתם תצפו בגמר? בטח 25. חושבים שהעונה השלישית מושחתת? לא ממש

עונה לעצמי ../images/Emo39.gif

1. רואים כוכב נולד? כן 2. רואים כוכב נולד בקביעות? כן 3. ראיתם כוכב נולד בעונות הקודמות? כן 4. מי רציתם שיזכה בעונה הראשונה? נינט/שירי 5. ובעונה השנייה? הראל סקעת
6. ובעונה הנוכחית? שיר ביטון או סעדו 7. היה לכם פייבוריט בעונה ה-1 שנשר בשלבים האחרונים או הראשונים? לא 8. ובעונה השנייה? כן.. סקעת המושלמון! 9. ובעונה הנוכחית? כן.. נעמה לוי המדהימה ששרה הכי יפה בעונה הזו 10. מה אתם חושבים על: 11. נינט טייב: מדהימה. פשוט מושלמת.. 12. שירי מיימון: כנ"ל 13. שי גבסו: חמוד 14. הראל סקעת: מדהים. פשוט מושלם.. 15. הראל מויאל: שר נחמד 16. עדי כהן: שרה מדהים.. מוכשרת ברמות. 17. שיר ביטון: מהממת, שרה מדהים! 18. יהודה סעדו: שרה ממש ממש יפה 19. מישנייה קירקילן: חמוד. שר מהמם.. 20. צביקה הדר: חמוד ומצחיק 21. ריקי גל: מקצועית, אבל קצת בוטה... 22. צדי צרפתי: זה ליד.. 23. ואחרון חביב, צביקה פיק: אוי אוי אוי אוי אוי. 24. אתם תצפו בגמר. ברור 25. חושבים שהעונה השלישית מושחתת? כן זהו, מקווה שנהנתם!

עונה.. נחמד ../images/Emo9.gif

לקראת הגמר של כוכב נולד 3! ולשאלון: 1. רואים כוכב נולד כן 2. רואים כוכב נולד בקביעות כן אבל בהתחלה לא ממש... כל פעם שכחתי מזה אז יצא שלא הייתי בבית
3. ראיתם כוכב נולד בעונות הקודמות השניה כן הראשונה קצת עקבתי 4. מי רציתם שיזכה בעונה הראשונה ? כברה
בגמר נינט... אבל אינלי מושג למה שירי יותר טובה חח 5. ובעונה השנייה ? הראל מואיל ... ואוריאל שאלתיאל ושמעון טפטה 6. ובעונה הנוכחית ? אווה... מלא... אבל ה-3 שהכי אהבתי זה יהודה הדר ושלומי... ו.. עמרי חח.. את יהודה והדר אהבתי מהאודישן הראשון שלהם.. השאר בהמשך ככה שאותם יותר
7. היה לכם פייבוריט בעונה ה-1 שנשר בשלבים האחרונים או הראשונים אעא כברה 8. ובעונה השנייה ? אוריאל ושמעון 9. ובעונה הנוכחית ? הדר, שלומי, אמממ עמרי, כפיר, אסף, רועי חיים, ובקיצור כולם כמעט חחח 10. מה אתם חושבים על: 11. נינט טייב: אעמ 12. שירי מיימון: חמודה
13. שי גבסו: נחמד 14. הראל סקעת: לא אוהבת 15. הראל מויאל:
16. עדי כהן: מדהימה באמת 17. שיר ביטון: נחמדה 18. יהודה סעדו:
19. מישנייה קירקילן: אעעמע... הוא מצחיק אותי
20. צביקה הדר: סתם מנחה נחמד 21. ריקי גל: בעעעעע זונה 22. צדי צרפתי: טמבל 23. ואחרון חביב, צביקה פיק:חחח מפגר אבל בכוכב נולד הוא כמעט תמיד אומר את מה שאני רוצה... למשל בתוכנית שנעמה נפלה הוא דירג את ה7 בדיוק בסדר שרציתי... 24. אתם תצפו בגמר 25. חושבים שהעונה השלישית מושחתת ? אעמנמ.. לא... זהו, מקווה שנהנתם!

עונה

1. רואים כוכב נולד כן 2. רואים כוכב נולד בקביעות יאס 3. ראיתם כוכב נולד בעונות הקודמות לא 4. מי רציתם שיזכה בעונה הראשונה 5. ובעונה השנייה 6. ובעונה הנוכחית הדר עוזרי או יהודה סעדו 7. היה לכם פייבוריט בעונה ה-1 שנשר בשלבים האחרונים או הראשונים 8. ובעונה השנייה 9. ובעונה הנוכחית כן 10. מה אתם חושבים על: 11. נינט טייב: יש לה קול מדהים 12. שירי מיימון: קול עוד יותר מדהים ונראית לא רע בכלל
13. שי גבסו: אוהבת אותו
14. הראל סקעת: כפרה עליו 15. הראל מויאל: אמצע הלילה בכפר ירח מאיר לי על זמן שעבר בסמטאות חייל שם מתפלל...זה אמצע הלילה ואולי כבר מאוחר את לא מתקשרת אז אולי אבוא מחר תראי עננים עכשיו צבעו עצמם אפור בגלל המצב שלנו... 16. עדי כהן: מישו עוד זוכר אותה חוץ מכותב השאלון?? 17. שיר ביטון: סתם אחת שלא הייתה צכה להגיע לגמר בכלל... הדר הייתה פי 10 יותר טובה בשבחי ירושלים 18. יהודה סעדו: לוקח תגמר בהליכה ובגדולל 19. מישנייה קירקילן: מיכאל! לא מישנייה! אני לא חושבת שהיה צריך להגיע לגמר, הוא ייעלם אח"כ בדיוק כמו עדי... הוא לא מתאים לגמר... 20. צביקה הדר: לפעמים מצחיק ולעתים קרובות משתדל להצחיק ולא יוצא לו 21. ריקי גל: סתם אחת נרקומנית שלא יודעת לשפוט ועוד מקבלת על זה כסף 22. צדי צרפתי: ליד ליד 23. ואחרון חביב, צביקה פיק: קודם כל שילמד להתלבש, אח"כ שיסדר תשיער ורק אז תדברו איתי עליו!!! בעעע 24. אתם תצפו בגמר: לא, אני יוצאת באותו יום 25. חושבים שהעונה השלישית מושחתת: באיזשהו אופן כן

MamoOoshA

New member
../images/Emo9.gif

1. רואים כוכב נולד? לפעמים. 2. רואים כוכב נולד בקביעות? לא. 3. ראיתם כוכב נולד בעונות הקודמות? ראשונה. 4. מי רציתם שיזכה בעונה הראשונה? שירי. 5. ובעונה השנייה? מויאל. 6. ובעונה הנוכחית? מישה. 7. היה לכם פייבוריט בעונה ה-1 שנשר בשלבים האחרונים או הראשונים? לא. 8. ובעונה השנייה? ההיא עם החתולה. 9. ובעונה הנוכחית? לא. 10. מה אתם חושבים על: 11. נינט טייב: מוכשרת. 12. שירי מימון: אכזבה. 13. שי גבסו: ממ. 14. הראל סקעת: בובת שעווה. 15. הראל מויאל: אכזב. 16. עדי כהן: איכ. 17. שיר ביטון: מוכשרת. 18. יהודה סעדו: איכ. 19. מישנייה קירקילן: כפRות. מוכשר. 20. צביקה הדר: חמוד. 21. ריקי גל: מוכשרת. 22. צדי צרפתי: ליד. 23. ואחרון חביב, צביקה פיק:
24. אתם תצפו בגמר? אני שם. 25. חושבים שהעונה השלישית מושחתת? לא חושבת כלום.

עונה

1. רואים כוכב נולד? כן 2. רואים כוכב נולד בקביעות? בערך 3. ראיתם כוכב נולד בעונות הקודמות? כן 4. מי רציתם שיזכה בעונה הראשונה? שירי 5. ובעונה השנייה? סקעת 6. ובעונה הנוכחית? עמרי אבל הוא עף אז מישה 7. היה לכם פייבוריט בעונה ה-1 שנשר בשלבים האחרונים או הראשונים? שירי, בן שרעבי 8. ובעונה השנייה? שמעון טפטה, סקעת 9. ובעונה הנוכחית? עמרייייייייייייייייייי 10. מה אתם חושבים על: 11. נינט טייב: יש לה קול מהמם 12. שירי מיימון: ולה יש קול עוד יותר מהמםםםםםם והיא יפה ורוקדת טובבב 13. שי גבסו: חח הוא חמודד וכותב ומלחין יפה 14. הראל סקעת: היה צריך לזכות וחבל 15. הראל מויאל: הוא שר ממששש יפה אבל סקעת יותר 16. עדי כהן: שרה מהמם אבל א]חד לא זוכר אותה 17. שיר ביטון: חביבה לא יותר 18. יהודה סעדו: הוא שר מהמםםםםםםםם חבל על הזמןןן 19. מישנייה קירקילן: הוא הכיייי טובב ואני רוצה שהוא יזכהה 20. צביקה הדר: הוא מצחיק חח 21. ריקי גל: רואים שהיא לקחה קוקאין לפני שהיא התחילה לשפוט 22. צדי צרפתי: לא.. לא התחברתי.... 23. ואחרון חביב, צביקה פיק: וואווווו שיגעוןן 24. אתם תצפו בגמר? לא כי אני אהיה במסיבה בעז"ה 25. חושבים שהעונה השלישית מושחתת? כולם כאלה אבל מה לעשות זו טלויזיה

../images/Emo110.gif

1. רואים כוכב נולד? כן 2. רואים כוכב נולד בקביעות? כע
3. ראיתם כוכב נולד בעונות הקודמות? ייס
4. מי רציתם שיזכה בעונה הראשונה? שירי.. מהאודישן הראשון שלללה
5. ובעונה השנייה? הראל סקעת.. תמיד מי שאני רוצה זוכה מקום שני
6. ובעונה הנוכחית? שיר ביטון
7. היה לכם פייבוריט בעונה ה-1 שנשר בשלבים האחרונים או הראשונים? לע 8. ובעונה השנייה? אממממממממ לא שזכור לי 9. ובעונה הנוכחית? עמרי רוטברד 10. מה אתם חושבים על
11. נינט טייב: פעם שנאתי אותה.. אבל עכשיו אני די אוהבת אותה:) 12. שירי מיימון: מדהימה
13. שי גבסו: חמוד
14. הראל סקעת:
15. הראל מויאל: לא אוהבת איך שהוא שר.. אבל הוא בנאדם מקסים
16. עדי כהן: לא אוהבתותה
17. שיר ביטון: מקסימממה
18. יהודה סעדו: לא אוהבתותו
19. מישנייה קירקילן: ^ 20. צביקה הדר: מצחיק
21. ריקי גל: מעצבנת בטירוףףף.. 22. צדי צרפתי: לוידעת 23. ואחרון חביב, צביקה פיק: כנ"ל
24. אתם תצפו בגמר? בארור
25. חושבים שהעונה השלישית מושחתת? כן קצת

....

1. רואים כוכב נולד? לא 2. רואים כוכב נולד בקביעות? לא 3. ראיתם כוכב נולד בעונות הקודמות? לא 4. מי רציתם שיזכה בעונה הראשונה? .. 5. ובעונה השנייה? ... 6. ובעונה הנוכחית? .... 7. היה לכם פייבוריט בעונה ה-1 שנשר בשלבים האחרונים או הראשונים? ... 8. ובעונה השנייה? ... 9. ובעונה הנוכחית? .... 10. מה אתם חושבים על: 11. נינט טייב: גבות מכוערות 12. שירי מיימון: קטנטנה 13. שי גבסו: הומו 14. הראל סקעת: מי זה? 15. הראל מויאל: מי זה? 16. עדי כהן: מי זה? 17. שיר ביטון: מי זה? 18. יהודה סעדו: מי זה? 19. מישנייה קירקילן: מי זה? 20. צביקה הדר: מטומטם שמנסה כל הזמן להצחיק 21. ריקי גל: פלוצה שלא יודעת לשיר 22. צדי צרפתי: גאון 23. ואחרון חביב, צביקה פיק: פדופיל 24. אתם תצפו בגמר? לא 25. חושבים שהעונה השלישית מושחתת? אולי.. מאיפה לי?

ח

1. רואים כוכב נולד? אני עדיין רואה ע"פ שאני חושבת שכוכב נולד 3 זה זוועה. 2. רואים כוכב נולד בקביעות? =/ כע. כי אני וחברה שלי צופות תמיד ביחד כל שבוע. 3. ראיתם כוכב נולד בעונות הקודמות? יס 4. מי רציתם שיזכה בעונה הראשונה? לא חושבת שבעונה ה1 היה מישהו טוב לדעתי 5. ובעונה השנייה? סקעת =/ בהחלט סקעת. 6. ובעונה הנוכחית? אף אחד, כולם צואה לדעתי. 7. היה לכם פייבוריט בעונה ה-1 שנשר בשלבים האחרונים או הראשונים? לא 8. ובעונה השנייה? סקעת. נשר בגמר כוסימה שלהם -.- 9. ובעונה הנוכחית? לא 10. מה אתם חושבים על: 11. נינט טייב: היא ממש-ממש-ממש[!] חמודה, אבל שרה גועל נפש [לדעתי -_-] 12. שירי מיימון: -.- איכס שה' ישמור 13. שי גבסו: =______________= בלעחס 14. הראל סקעת:
שר יפה. 15. הראל מויאל: X____X פוי מלח מים 16. עדי כהן: =/ זוועה 17. שיר ביטון: בלעח 18. יהודה סעדו: XD הוא נשמע כמו פארודיה -_- 19. מישנייה קירקילן: ^^ הוא חמוד, אבל בעברית הוא לא שר משהו, אוליי ברוסית הוא שר מאוד יפה. 20. צביקה הדר: הוא דיי מבדר, אבל אחרי 3 עונות שסבלתי אותו הוא כבר הפסיק להצחיק אותי עם הבדיחות שלו. 21. ריקי גל: אומרת את האמת בפרצוף כמו שצריך, אבל.. לפעמים היא מגזימה S: 22. צדי צרפתי: חח, הוא מצחיק ^^ 23. ואחרון חביב, צביקה פיק:
24. אתם תצפו בגמר? כע. 25. חושבים שהעונה השלישית מושחתת? כמו כל העונות

Ssu

New member
תשובות

1. רואים כוכב נולד?ברור.. 2. רואים כוכב נולד בקביעות?אכן.. 3. ראיתם כוכב נולד בעונות הקודמות?את ה-1 בקביעות את השנייה פעם ב.. 4. מי רציתם שיזכה בעונה הראשונה?שי.. 5. ובעונה השנייה?מויאל.. 6. ובעונה הנוכחית?סעדו.. כפרה עליווווו!!! 7. היה לכם פייבוריט בעונה ה-1 שנשר בשלבים האחרונים או הראשונים?כן.. 8. ובעונה השנייה?לא.. 9. ובעונה הנוכחית?לא.. 10. מה אתם חושבים על: 11. נינט טייב:מאמייי.. קול של מלאך!! 12. שירי מיימון:יודעת להופיע.. אכויות קול מדהימות.. 13. שי גבסו:מוכשר יודע לכתוב ולהלחין מדהים.. ושר טוב.. 14. הראל סקעת:קול מ-ד-ה-י-ם!! פשוט להתהפנט.. 15. הראל מויאל:שר מדהים.. נראה טוב בטירוף!! 16. עדי כהן:שרה יפה.. יודעת להביא שיר למקומות טובים.. 17. שיר ביטון:הופכת כל שיר לשיר מדהים.. אין פלא שהיא מורה של מויאל לפיתוח קול.. והיא ממש חמודה!! 18. יהודה סעדו: כפרה על הדוס הזה!! שר מדהים!! ה-כוכב של העונה הזאת!! 19. מישנייה קירקילן:רוקיסט אמיתי.. מוכשר בטירוף.. גם יודע לנגן על דבר שקיים.. וגם שר מהנשמה.. ויש לו קסם אישי מטרף.. 20. צביקה הדר:מצחיק בטירוף.. מאז ומתמיד אהבתי אותו.. 21. ריקי גל:פדופילית.. לא סתם.. 22. צדי צרפתי:ביקורתי מדי.. אבל ממש.. 23. ואחרון חביב, צביקה פיק:מצחיק.. מוזר.. נחמד.. 24. אתם תצפו בגמר: ב-ר-ו-ר.. ועוד ממש בלייב.. אני אהיה בווליום בת"א.. 25. חושבים שהעונה השלישית מושחתת:לא..

coullette

New member
../images/Emo13.gif

1. רואים כוכב נולד
פעם ב.. 2. רואים כוכב נולד בקביעות
חחח 3. ראיתם כוכב נולד בעונות הקודמות
כן אבל לא כל פרק 4. מי רציתם שיזכה בעונה הראשונה
לא ממש עניין אותי 5. ובעונה השנייה
כנ"ל 6. ובעונה הנוכחית
כנ"ל 7. היה לכם פייבוריט בעונה ה-1 שנשר בשלבים האחרונים או הראשונים
כנ"ל 8. ובעונה השנייה
כנ"ל 9. ובעונה הנוכחית
כנ"ל 10. מה אתם חושבים על: 11. נינט טייב:
חמודה מאוד 12. שירי מיימון:
*טיפה* *מתלהבת* 13. שי גבסו:
חמודי 14. הראל סקעת:
לא משהו 15. הראל מויאל:
ערס 16. עדי כהן:
לא משהו 17. שיר ביטון:
מ-ע-צ-ב-נ-ת יש לה פרצוף שבא לתת לה כאפה! 18. יהודה סעדו:
איכסה!!!!!! סעדו מאזו. 19. מישנייה קירקילן:
חביב.קנה אותי עם דימוי הרוקיסט 20. צביקה הדר:
שמן 21. ריקי גל:
מתלהבת ומגעילה 22. צדי צרפתי:
אנמי 23. ואחרון חביב, צביקה פיק:
פתטי 24. אתם תצפו בגמר
לא 25. חושבים שהעונה השלישית מושחתת
כן

Didosh1

New member
עונה

לקראת הגמר של כוכב נולד 3! ולשאלון: 1. רואים כוכב נולד-בערך 2. רואים כוכב נולד בקביעות-לא 3. ראיתם כוכב נולד בעונות הקודמות-לא 4. מי רציתם שיזכה בעונה הראשונה-נינט!! 5. ובעונה השנייה-סקעת.. 6. ובעונה הנוכחית-מישה!! 7. היה לכם פייבוריט בעונה ה-1 שנשר בשלבים האחרונים או הראשונים-לא 8. ובעונה השנייה-גם לא 9. ובעונה הנוכחית-לא 10. מה אתם חושבים על: 11. נינט טייב:מושלמת חח 12. שירי מיימון:מוכשרת 13. שי גבסו:גם מוכשר חח 14. הראל סקעת:שר יפה! 15. הראל מויאל:פסדר.. 16. עדי כהן:שנואה 17. שיר ביטון:גם.. 18. יהודה סעדו: שר טוב אבל מעצבן 19. מישנייה קירקילן:שר מהמם רק המבטא קצת הורס 20. צביקה הדר:מעצבןןןןןן 21. ריקי גל:קופה חח 22. צדי צרפתי:אין לי מה להגיד עליו 23. ואחרון חביב, צביקה פיק:מוזר מאודדד 25. חושבים שהעונה השלישית מושחתת?מאוד!

נעמונת5

New member
עונה על שאלון כוכב נולד

לקראת הגמר של כוכב נולד 3! ולשאלון: 1. רואים כוכב נולד? ב-ר-ו-ר 2. רואים כוכב נולד בקביעות? כן 3. ראיתם כוכב נולד בעונות הקודמות? כן 4. מי רציתם שיזכה בעונה הראשונה? אממ נינט?? לא זוכרת כבר חח 5. ובעונה השנייה? לא היה לי איכפת כל כך אהבתי את מויאל סקעת ועדי 6. ובעונה הנוכחית? נעמה לוי המקסימה והמוכשרת!!! 7. היה לכם פייבוריט בעונה ה-1 שנשר בשלבים האחרונים או הראשונים? לא 8. ובעונה השנייה? לא 9. ובעונה הנוכחית? כן נעמה המלכה שאני לא יודעת איך היא נפלה!! 10. מה אתם חושבים על: 11. נינט טייב: שרה מדהיםםם 12. שירי מיימון: גם חמודה לאללה ושרה יפה 13. שי גבסו: חמוד.. 14. הראל סקעת: שר מהמםם וגם נראה טוב 15. הראל מויאל: כנ"ל 16. עדי כהן: מקסימה ושרה יפה 17. שיר ביטון: לא מתה עליה.. 18. יהודה סעדו: לא הסגנון שלי 19. מישנייה קירקילן: חמוד כזה צנוע ושר יפה 20. צביקה הדר: די דפוק 21. ריקי גל: איכסה 22. צדי צרפתי: אממ בסדר 23. ואחרון חביב, צביקה פיק: לא אוהבת 24. אתם תצפו בגמר: כן אבל רק כי נעמה לוי תיהיה שם 25. חושבים שהעונה השלישית מושחתת? כן כי נעמה עפה!!

למעלה