עכשיו אני עונה ../images/Emo24.gif
שם: אור כינויי: smgfan תאריך לידה: 7.12 מזל: קשת סגנון לבוש: ספורט-אלגנט, אוהבת מאוד TNT!
סטייל כללי: פשוט, ג'ינסים או פוטרים, קפוצ'ון! פירסינג: בלעעעע קעקועים: בלעעעעעעע צבע אהוב: כחול צבע שנוא: אין מאכל אהוב: יש כל כך הרבה, איך אני אגיד רק אחד.... חחח חטיף אהוב: צ'יטוס גבינה! יש את זה עדיין? חחחחח חטיף שנוא: ביסלי גריל! בלעעע פרי אהוב: מלון, נקטרינה יש הרבה!! פרי שנוא: תאנה בע"ח אהוב: הכלב שלי!! יש בע"ח? כן! כלב
מקום בילוי מועדף: עזריאלי, הטיילת מוטו: ללכת לפי מה שהלב מכתיב, תמיד! סרט: יש כל כך הרבה! אז אני אלך על סרט של שרה טוב? אמממ אני יודע מה עשית בקיץ האחרון
שיר: buttons של הפוסיקט דולז! זמר: אין זמרת: טליה להקה:פוסיקט דולז חחח סטייה: וואלה מה זה אין לי שריטה: הכל חייב להיות אצלי זוגי חחחח חולשה: אהבה מפחיד: כריש! משמח: אהבה! מכעיס: שחצנות! מעציב: סבל מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: יהיה טוב שיר שעושה מצב רוח טוב: לא יודעת עכשיו בנאדם שעושה מצב רוח טוב: מישהו שאוהבים ביה"ס: אני כבר לא לומדת נה נה נה נה נה כיתה :
עיר מגורים: לפיד גובה: 1.75 מוצא: תימניה טורקיה אופטימי \ פסימי: תמיייד אופטימית! זה במזל שלי!
העדפה מינית: גברים טלויזיה: רובי!! חחחח רדיו: 99 esc דיסק: fijacion oral vol. 1 של שאקירה הכי אוהב בגוף שלך: את העיניים הכי שונא בגוף שלך: את האף תכונה שנואה בעצמך: ביישנות תכונה שנואה באחרים: רחמים עצמיים לוקח לכל מקום: את ה-mp3 שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: la pared של שאקירה בחיים לא יתפסו אותך עם: פירסינג חחחח 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: את שרה את מישל ואת גלר חחחחח סתם!
איפה אתה עכשיו?בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? כן למה אתה לא שם?
עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? עם מישהו שאני אוהבת רוצה אבל לא יכול? לנגן בגיטרה את מי אתה הכי אוהב בעולם? זה סוד את מי אתה הכי שונא בעולם? את המחבלים! לא יכול בלי: לישון מתגעגע ל: חבר שלי גורם לך לבכות: חוסר אונים מצחיק אותך: ידיד שלי! בחיים לא: צללתי מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: שאכלתי הרבה מתנה שהיית רוצה לקבל: רק אהבה כישרון: מוזיקה תחביבים: מוזיקה, שרה, ספורט אוסף: אין לי אוסף ציטוט אהוב: never say never מקלחת או אמבטיה: מקלחת ים או בריכה: בריכה חורף או קיץ: כשקיץ חורף וכשחורף קיץ לבן או שחור: שתיהם ביחד! ניגוד! אופי או יופי: אופי בועט בראש! כמות או איכות: איכות קור או חום: חום חלום שאתה זוכר: החלום האחרון שהיה לי, סיוט על דובים חלום שהיית רוצה שיתגשם: להיות מוזיקאית מפורסמת!
הדבר הכי נועז שעשית: לא זוכרת כרגע הדבר הכי טיפשי שעשית: מעדיפה לא לנסות להיזכר... חחח
הדבר הכי מצחיק שעשית: הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: לא זוכרת כרגע חחחח מקרה הכי טוב שקרה לך: הכרתי בן אדם מקסים מקרה הכי רע שקרה לך: עזבתי עבודה טובה הרגש הכי שלילי בעולם: קנאה הרגש הכי חיובי בעולם: חיבה החפץ הכי חשוב לך בעולם: מתנות שהביאו לי אנשים אוהבים דבר ראשון על הבוקר: להתעורר קודם חחחח דבר אחרון לפני שהולכים לישון: לצחצח שיניים! חשוב מאוד! מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון: איזה יום מחר? מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר: איזה יום היום? נרדם בקלות? כן, בהחלט! קם בקלות? לא! בכלל לא איך אתה עונה לטלפון?: "מה קרה??!?!" לא סתם, חחח "הלו" איך הציונים: חרא איך העסקים?: יותר חרא גיבור על מצויר: זינה! היא גם מצויירת!
דמות מצויירת: פיקאצ'ו! סדרה מצוירת: פוקימון חחחחח סרט דיסני אהוב: בת הים הקטנה הכי היית רוצה לפגוש את: את שרה!!!!! דהה!! יכתבו על המצבה שלך: הלכה רק בדרכה שלה אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש? בריאות לי וכל אהוביי איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב: כלב, חופש ונאמנות! אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות? אף אחד אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר? אני כבר בחרתי!
יש חבר\ה? ברוך השם!
חחחח השיר הכי רומנטי שיש: unbrake my heart של טוני ברקסטון סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך: רק מבט עיניים, זה הדבר הכי רומנטי שקיים אהבת פעם מישהי עד דמעות?: אוהבת כרגע סטוץ או מערכת רצינית?: מערכת רצינית האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני: בחיים לא אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה? את כריסטינה מיליאן העיקרון הכי חזק שלך: לא לוותר בחיים! שיר שתקוע לך בראש: "כל הזמן אני חושב עליה" של עידן יניב כואב לך משהו עכשיו? העיניים איך אתה מרגיש עכשיו? [ב-3 מילים] מאוד מאוווווד עייפה! עכשיו קבלו תמונה