שאלון ארוך [מאוד]

אליעד699

New member
שאלון ארוך [מאוד]

כדי לעורר את הפורום.. שם: כינויי: תאריך לידה: מזל: סגנון לבוש: סטייל כללי: פירסינג: קעקועים: צבע אהוב: צבע שנוא: מאכל אהוב: חטיף אהוב: חטיף שנוא: פרי אהוב: פרי שנוא: בע"ח אהוב: יש בע"ח? מקום בילוי מועדף: מוטו: סרט: שיר: זמר: זמרת: להקה: סטייה: שריטה: חולשה: מפחיד: משמח: מכעיס: מעציב: מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: שיר שעושה מצב רוח טוב: בנאדם שעושה מצב רוח טוב: ביה"ס: כיתה : עיר מגורים: גובה: מוצא: אופטימי \ פסימי: העדפה מינית: טלויזיה: רדיו: דיסק: הכי אוהב בגוף שלך: הכי שונא בגוף שלך: תכונה שנואה בעצמך: תכונה שנואה באחרים: לוקח לכל מקום: שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: בחיים לא יתפסו אותך עם: 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: איפה אתה עכשיו? יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? למה אתה לא שם? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? רוצה אבל לא יכול? את מי אתה הכי אוהב בעולם? את מי אתה הכי שונא בעולם? לא יכול בלי: מתגעגע ל: גורם לך לבכות: מצחיק אותך: בחיים לא: מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: מתנה שהיית רוצה לקבל: כישרון: תחביבים: אוסף: ציטוט אהוב: מקלחת או אמבטיה: ים או בריכה: חורף או קיץ: לבן או שחור: אופי או יופי: כמות או איכות: קור או חום: חלום שאתה זוכר: חלום שהיית רוצה שיתגשם: הדבר הכי נועז שעשית: הדבר הכי טיפשי שעשית: הדבר הכי מצחיק שעשית: הדבר הכי מצחיק שקרה לך: הדבר הכי מפדח שקרה לך: מקרה הכי טוב שקרה לך: מקרה הכי רע שקרה לך: הרגש הכי שלילי בעולם: הרגש הכי חיובי בעולם: החפץ הכי חשוב לך בעולם: דבר ראשון על הבוקר: דבר אחרון לפני שהולכים לישון: מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון: מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר: נרדם בקלות? קם בקלות? איך אתה עונה לטלפון?: איך הציונים: איך העסקים?: גיבור על מצויר: דמות מצויירת: סדרה מצוירת: סרט דיסני אהוב: הכי היית רוצה לפגוש את: יכתבו על המצבה שלך: אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש? איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב: אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות? אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר? יש חבר\ה? השיר הכי רומנטי שיש: סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך: אהבת פעם מישהי עד דמעות?: סטוץ או מערכת רצינית?: האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני: אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה? העיקרון הכי חזק שלך: שיר שתקוע לך בראש: כואב לך משהו עכשיו? איך אתה מרגיש עכשיו? [ב-3 מילים]

אליעד699

New member
אני עונה..

שם: אליעד כינויי: אליעד699 תאריך לידה: 9.8.89 מזל: אריה סגנון לבוש: חחח תלוי לאן אני הולך.. בבית זה בוקסר.. בבית ספר זה חולצת בצפר וג'ינס... ביציאות אני מפציץ.. סטייל כללי: יש סטייל :) פירסינג: בשפה [לברט] ובלשון ! קעקועים: אין. מת לעשות אחד צבע אהוב: ירוק צבע שנוא: אההה.. ורוד וצהוב מאכל אהוב: פסטלה [מאכל של מרוקאים.. סבתא שלי מכינה אותו הכי טעים בארץ..!!] חטיף אהוב: במבה חטיף שנוא: תפוציפס פרי אהוב: תפוח\פסיפלורה\פפאיה פרי שנוא: לא יודע.. אין בע"ח אהוב: פינגווין!! יש בע"ח? כן.. חתולים... והיה כלב סאן ברנרד אבל הוא מת לא מזמן :'( מקום בילוי מועדף: פורום [מועדון] מוטו: לחיות ת'חיים סרט: כל הסרטים של שרה ו"תא קטלני" שיר: יש המון אבל כרגע FERGIE-LONDON BRIDGE משה כהן-למה מה קרה זמר: לא יודע... לא אוהב זמר מסויים זמרת: כרגע FERGIE כריסטינה אגילרה ליאת בנאי וענבר ישראל להקה: EVANESCENCE סטייה: חחחח יש המון... שריטה: אוהוו... מלא מרץ...!! חולשה: נשים עם שמלות שחורות... אלוהיםםםם אני יכול לאנוס בחורה עם שמלה שחורה צמודה עם מחשוף גדול...! מפחיד: לאבד מישהו שיקר לי משמח: הרבה דברים אבל אני הכי רוצה בעולם לראות את שרה מישל כמובן!! מכעיס: שהיא לא באה לארץ עדיין!! מעציב: ^^^ מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: "וואלה ויייייי" "יההההה" "ליהההההאן\דריההההה" שיר שעושה מצב רוח טוב: CLAP THE BUKA בנאדם שעושה מצב רוח טוב: עמית..!! וכל החברים שלי! ביה"ס: מרחבים כיתה : יב' עיר מגורים: באר שבע גובה: 180 מוצא: אני נולדתי באוסטרליה אבל ההורים שלי ממרוקו אופטימי \ פסימי: תלוי... העדפה מינית: נשים... וכמה שיותר חיחיחי טלויזיה: באפי!!! באפי..!! ו.. באפי.....!!!! וגם האלופה וכל הסדרות האלה רדיו: לאאא מה אני בן 40? דיסק: לא ממש.. רק כשיש מישהו שאני ממש אוהב אני משקיע הכי אוהב בגוף שלך: אני אוהב את העיניים והשפתיים... הכי שונא בגוף שלך: וואלה לא יודע.. את האף חחחחחח.. הוא לא נורא אבל אני לא אוהב אותו תכונה שנואה בעצמך: לא יודע... תכונה שנואה באחרים: יש הרבה.. לוקח לכל מקום: את הפלאפון שלי שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: בגדה באהבה בחיים לא יתפסו אותך עם: ווקמן ? 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: בחורה, פלאפון ומערכת סטריו איפה אתה עכשיו? בבית יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? אצל חברה שלי למה אתה לא שם? כי היא גרה במרכז ואני בדרום :( עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? עם חברה שלי רוצה אבל לא יכול? לא יכול.. את מי אתה הכי אוהב בעולם? את שרה, המשפחה שלי, חברים שלי וחברה שלי את מי אתה הכי שונא בעולם? איזה מישהו אחד.. שאני מאחל לו מוות ביסורים.. לא יכול בלי: אנשים\מחשב מתגעגע ל: חברה שלי גורם לך לבכות: לא יודע.. מסרטים אני לא בוכה.. משהו עצוב שקורה או לא יודע.. אני לא כזה רגיש.. מצחיק אותך: הרבה דברים.. אבל חברים שלי הכי..! בחיים לא: לא חושב שיש לי גבול... ניסיתי הכל בחיים שלי! מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: משהו שקרה לי בסוכות שעבר.. משהו שאני לא מאחל לאף אחד..! מתנה שהיית רוצה לקבל: את שרה עם שמלה לבנה וטבעות נישואין..! כישרון: ציור, עיצוב וכל השאר.. וגם אני מצחיק.! תחביבים: כל דבר כמעט... אוסף: שום אוסף.. ציטוט אהוב: The hardest thing in this world is to live in it מקלחת או אמבטיה: מקלחת ים או בריכה: ים חורף או קיץ: כשיש חורץ אז קיץ וכשיש קיץ אז חורף לבן או שחור: שחור אופי או יופי: רושם ראשוני - יופי... אחר כך אופי כמות או איכות: איכות קור או חום: קור חלום שאתה זוכר: המון חלומות אני זוכר.. חלום שהיית רוצה שיתגשם: חלום שקשור לסוכות שנה שעברה.. אבל שהחלום מתהפך... ולפגוש את שרה ולברוח איתה! הדבר הכי נועז שעשית: לא יודע עשיתי הכל... הדבר הכי טיפשי שעשית: הרבה...מאוד! הדבר הכי מצחיק שעשית: ^^^ הדבר הכי מצחיק שקרה לך: המון המון אני כבר לא זוכר הדבר הכי מפדח שקרה לך: ^^^ מקרה הכי טוב שקרה לך: לא יודע יש המון מקרה הכי רע שקרה לך: סוכות שנה שעברה הרגש הכי שלילי בעולם: לחשוב על התאבדות הרגש הכי חיובי בעולם: העולם ורוד החפץ הכי חשוב לך בעולם: לא יודע יש המון... אני חושב השרשרת שלי והתחתונים של שרה דבר ראשון על הבוקר: מקלחת.. דבר אחרון לפני שהולכים לישון: סיגריה... מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון: לא חושב על כלום.. זה תמיד משתנה עכשיו זה "אוף מחר בצפר" מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר: "דייי רק 6 וארבעים" נרדם בקלות? תלוי במידת העייפות קם בקלות? כן... כשמסתכלים עליי.. איך אתה עונה לטלפון?: "כן שומע" "הלו" "מה אתם רוצים" "אהה?" "אה אחי מה קורה" "לאאאאאאאאא" איך הציונים: בשמיים חחחחח עאלק... בין 60-90 איך העסקים?: גורדי שחקים גיבור על מצויר: אני אוהב את אלאדין! דמות מצויירת: לא יודע.. כניראה שאלאדין סדרה מצוירת: ארתור סרט דיסני אהוב: אלאדין, היפה והחייה, מלך האריות, בת הים הקטנה [כל הקלאסיקות בקיצור חח] הכי היית רוצה לפגוש את: שרה מישל גלרררר...!! יכתבו על המצבה שלך: שרה מישל גלר לנצח אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש? להתחתן עם שרה מישל גלר איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב: אממממ.. אריה כמו המזל שלי אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות? פרדי! [למרות שהוא לוזר, אבל יש לו את שרה] אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר? ברור גבר מה אני צריך מחזור לידות צלוליטיס וזה.. יש חבר\ה? כן השיר הכי רומנטי שיש: ביונסה- דנג'רלסי אין לוב סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך: לא יודע אני לא בן אדם כלכך רומנטי אהבת פעם מישהי עד דמעות?: כן!!! עד היום!! סטוץ או מערכת רצינית?: אם זה עם האישה שאני אוהב אז רציני אם לא אז סטוצים האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני: כן אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה? את טום קרוז! העיקרון הכי חזק שלך: בלי צביעות ומשחקים מלוכלכים שיר שתקוע לך בראש: LONDON BRIDGE כואב לך משהו עכשיו? כן העיניים [יש לי דלקת בגלל העדשות] איך אתה מרגיש עכשיו? [ב-3 מילים] מת להתקלח ולישון

westlife 4ever

New member
../images/Emo6.gif

ההית עושה את טום קרוז?! חחח קרעת אותי גם אם אני הייתי גבר הייתי עושה אותו חחחחחחח

אריה31

Member
מנהל
תשובות שלי

שם: אריה כינויי: בתפוז אריה31 תאריך לידה: 4.10.69 (חוגג בזה הרגע יום הולדת 37) מזל: מאזניים סגנון לבוש: רגיל, אלגנטי סטייל כללי: עדין פירסינג: חס וחלילה קעקועים: כנ"ל צבע אהוב: צהוב (ההיפך ממך, אליעד) צבע שנוא: לא שונא כלום, אבל לא מתחבר לשחור מאכל אהוב: עוגת גבינה חטיף אהוב: ביסלי בצל חטיף שנוא: יש כמה שאני לא אוכל ואפילו לא זוכר את השם שלהם פרי אהוב: אפרסק פרי שנוא: אין דבר כזה בע"ח אהוב: סוס יש בע"ח? לא מקום בילוי מועדף: חוף ים מוטו: המפתח זה אהבה סרט: עידן התמימות שיר: בוא הביתה - שולה חן (יצא לאור כשהייתי בבטן של אמי) זמר: צביקה פיק זמרת: אילנית להקה: תיסלם סטייה: הביאה אותי לפורום שריטה: פרפקציוניזם חולשה: לאנשים שמבקשים טובות מפחיד: להיתקע במקום סגור משמח: להתאהב מכעיס: אדם שמנצל את מעמדו כדי לפגוע בזולת מעציב: אובדן של אדם מילה \ משפט שאתה תמיד אומר: תודה/סליחה שיר שעושה מצב רוח טוב: amelie - alizee בנאדם שעושה מצב רוח טוב: אחיינית שלי בת 9 וחצי, טל ביה"ס: סיימתי מזמן כיתה : כנ"ל עיר מגורים: רמת גן גובה: 1.79 מוצא: אשכנזי אופטימי \ פסימי: אופטימי העדפה מינית: נשים טלויזיה: הישרדות, המגרש הביתי, אבודים, 24, השיר שלנו, או סי, חברים רדיו: רק מוסיקה דיסק: אם אלה החיים - קרן פלס הכי אוהב בגוף שלך: צבע העור הכי שונא בגוף שלך: משתדל לא לשנוא תכונה שנואה בעצמך: כנ"ל תכונה שנואה באחרים: כנ"ל לוקח לכל מקום: את הראש שלי כדי שיהיה אפשר להמשיך לחשוב שיר שאתה שומע כשאתה עצוב: כבר כתבתי קודם בחיים לא יתפסו אותך עם: סמים 3 דברים שהיית לוקח לאי בודד: 1. בחורה שאני אוהב, 2. מכשיר שיאפשר לשמוע מוסיקה, 3. מכשיר שיאפשר ליצור קשר רק עם אנשים קרובים איפה אתה עכשיו? בביתי יש מקום אחר שהיית רוצה להיות בו? לא למה אתה לא שם? עם מי היית הכי רוצה להיות עכשיו? עם מישהי שעוד לא הכרתי רוצה אבל לא יכול? נכון את מי אתה הכי אוהב בעולם? אחיינית שהזכרתי קודם את מי אתה הכי שונא בעולם? לא שונא אף אחד לא יכול בלי: מוסיקה אבל גם כדור מתגעגע ל: גיל 10 גורם לך לבכות: למשל תפילה ביום כיפור האחרון מצחיק אותך: בדיחה טובה בחיים לא: ארצח כנראה מחשבה שלא יוצאת לך מהראש: לא עולה לי משהו מתנה שהיית רוצה לקבל: למרות שהיום הוא יום הולדתי, אני לא מצפה לכלום כישרון: למספרים תחביבים: מוסיקה, כדורסל, ים, סדרות טלוויזיה, גם סרטים אוסף: מצעדים מכל השנים, דיסקים וקלטות של שירים ציטוט אהוב: amelie was told to be my angel מקלחת או אמבטיה: תלוי מתי ים או בריכה: ים כמובן חורף או קיץ: קיץ לבן או שחור: לבן אופי או יופי: שניהם קשורים זה לזה כמות או איכות: פעם זה חשוב ופעם זה קור או חום: לא סובל במיוחד מאף אחד מהם הרגש הכי שלילי בעולם: פחד הרגש הכי חיובי בעולם: אהבה החפץ הכי חשוב לך בעולם: אין דבר כזה דבר ראשון על הבוקר: מודה אני דבר אחרון לפני שהולכים לישון: שמע ישראל מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון: מודה לאלוהים על מה שעברתי היום מחשבה ראשונה כשאתה קם בבוקר: מנסה להיות אופטימי לגבי הדברים שאני אמור לעשות ולעבור נרדם בקלות? לא רע קם בקלות? כן איך אתה עונה לטלפון?: היי...מה שלומך? איך הציונים: בזמנו, היו טובים איך העסקים?: סבירים גיבור על מצויר: פופאי דמות מצויירת: פופאי סדרה מצוירת: פופאי סרט דיסני אהוב: אין הכי היית רוצה לפגוש את: מדלן סטו יכתבו על המצבה שלך: אדם שאהב ועזר לאנשים אם היתה לך משאלה, מה היית מבקש? בת זוג איזו חיה מייצגת אותך הכי טוב: לא חשבתי על זה אם היית יכול להיות מישהו אחר, מי היית רוצה להיות? אני רוצה להיות רק אני אם היית יכול לבחור להיות גבר או אישה, מה היית בוחר? גבר, אחרת הייתי לסבית חח יש חבר\ה? לא השיר הכי רומנטי שיש: woman - john lennon סיטואציה הכי רומנטית שהיתה לך: בסרט עם החברה הכי הכי שלי (מזמן) אהבת פעם מישהי עד דמעות?: כן סטוץ או מערכת רצינית?: מערכת רצינית האם חשבת על ידיד/ה באופן מיני: לא אם היית הומו/לסבית, את מי היית עושה? ממש לא העיקרון הכי חזק שלך: יושר שיר שתקוע לך בראש: כרגע כלום כואב לך משהו עכשיו? לא ב"ה איך אתה מרגיש עכשיו? [ב-3 מילים]: מאוכזב, אבל אופטימי אחלה שאלון, אליעד, נהנתי לענות עליו:)

אליעד699

New member
קראתי הכל..

ממש יפה.. קצת התפלאתי שאתה בן 37 ואגב, מזל טוב!!! אתה נשמע בן אדם מעניין... ועם המון ידע עולם... נהנתי לקרוא את התשובות שלך... שוב, מזל טוב! :)

היי, מבקרת בפורום ועונה.

כינוי: קנדי/זהב טהור, 22.11.1973 (מהקשישים), מזל עקרב, לבוש: מהמם, סטייל כללי: צבעוני וורוד במיוחד, קעקועים: 5 ועוד היד נטויה, צבע אהוב: ורוד, צבע שנוא: בז'/בורדו/כחול, מאכל אהוב: סושי, המבורגר, חטיף אהוב: ביסלי פלאפל, חטיף שנוא: כל מה שקשור לשוקולד, פרי אהוב: ענבים, פרי שנוא: אגס, בע"ח אהוב: חתול, יש בע"ח: כן, כלב וחתול, מקום בילוי מועדף: מסעדה, מוטו: זה מה יש/אין מה לעשות,סרט: STAGE BEAUTY, שיר: יש המון, זמר: לא מישהו מיוחד, זמרת: כנ"ל, להקה: דפש מוד (לשעבר, שונאת אותם עכשיו), סטיה: נעליים, שריטה: המון, חולשה: הילדות שלי, מפחיד: תולעים, משמח:, הילדות שלי, מכעיס: מצב חתולי הרחוב, מעציב: העוני בארץ, משפט שאני תמיד אומרת: אין מה לעשות, בן אדם שעושה מצב רוח: הילדות המושלמות שלי, עיר: ת"א, גובה: 1.65, מוצא: רומניה-בולגריה, פסימית ללא ספק, העדפה מינית: בד"כ גברים, טלויזיה: כמה שיותר סדרות, רדיו: גלגלצ/רדיו ת"א, דיסק: כאלה שבעלי מכין, קולדפליי, הכי אוהבת בגוף: בסה"כ אין תלונות, הכי שונאת בגוף: אף, תכונה שנואה: עצלנות, תכונה שנואה באחרים: צביעות, לוקחת לכל מקום: סלולרי, בחיים לא יתפסו אותי עם: תולעת, 3 דברים לאי בודד: הילדות שלי, נעליים, ספרים, עכשיו אני בעבודה, כן, בנופש בקלאב מד בקאריביים למשל, למה אני לא שם: כי יש לי ילדות ואין לי כסף, עם מי הייתי רוצה להיות: עם הבנות שלי וגם עם בעלי, רוצה אבל לא יכולה: טפו טפו טפו אין מישהו כזה, את מי הכי אוהבת: נו, תגידו אתם...את הבנות שלי, את מי הכי שונאת: את ההורים של בעלי, לא יכולה בלי: אמא שלי והבנות, מתגעגעת לאף אחד האמת, גורם לי לבכות: עצבים, מצחיק אותי: היציאות של הבנות שלי, בחיים לא: סמים קשים, מחשבה שלא יוצאת לי מהראש: למה בילי קרודופ לא עונה לי, מתנה שהייתי רוצה: ניתוח אף, יהלומים, כשרון: אפנה, תחביבים: אין זמן לכלום וגם עצלנית כבר אמרתי?, אוסף: נעליים, אמבטיה, בריכה, קיץ!!!, לבן, אופי, כמות, חום, חלום שזוכרת: נוהגת במשאית מהמושב האחורי, ניגשת למבחן באוניברסיטה בקורס שלא לקחתי, חלום שיתגשם: שניהיה בריאים ועשירים, הדבר הכי נועז שעשיתי: ילדתי תאומות, הדבר הטיפשי: קניתי דירה, הרגש הכי שלילי בעולה: שנאה, הרגש הכי חיובי: אהבה שלך אמא לילדים שלה, החפץ הכי חשוב לי: היה, נגנב, דבר ראשון על הבוקר: לדחוף את בעלי מהמיטה, דבר אחרון לפני שהולכים לישון: נשיקה מבעלי, מחשבה אחרונה לפני שהולכים לישון: "לא קר להן?", מחשבה ראשונה בבוקר: "איזה יום היום?", נרדמת בקלות: מאוד, קמה בקלות: מאוד (לא לפני 7:00), איך עונה לטלפון: כן, ציונים לא קיבלתי מזמן, העסקים: סבבה, גיבור על מצוייר: נו באמת, דמות מצויירת: מיקי מאוס, סדרה מצויירת: דאריה, סרט דיסני אהוב: עליסה בארץ הפלאות, הכי הייתי רוצה לפגוש את: בילי קרודופ, דין וינטרס, יכתבו על המצבה שי: אין מה לעשות, משאלה: שהילדות שלי יהיו מאושרות כל החיים שלהן, חיה שמייצגת אותי: חתול, מי הייתי רוצה להיות: בר רפאלי, גבר או אשה: אשה, בלי לחשוב פעמיים, אהבתי פעם עד דמעות: כן, עבר לי, סטוץ/מערכת רצינית: מערכת רצינית, האם חשבתי על ידיד באופן מיני: לא, אם הייתי לסבית: בר רפאלי (אם היא היתה מסכימה, בטח היה תור ארוך), העקרון הכי חזק שלי: יושר, כואב לי משהו עכשיו?: לא, איך אני מרגישה עכשיו: רוצה ללכת הביתה.

ואני אגב, חולה על "באפי"

אבל בעונות האחרונות, בערך מעונה 5, שנאתי את באפי עצמה, נהיתה כבדה, דכאונית (אלוהים ישמור מעונה 6) ומעצבנת. שמעתי אגב ששרה אמרה שהיא בחיים לא תעשה יותר שום דבר שקשור לבאפי (בעלה, השחקן הכושל אמר את זה) ואז היא איבדה נקודות בעיני.

אליעד699

New member
לדעתי לא..

אני לא חושב שבאפי נהייתה דיכאונית בעונה 5... בעונה 6 היא הייתה דיכאונית לאורך העונה בגלל כל מה שעבר עליה.. אז גם הבנתי אותה לא רק שפטתי אותה. ובעונה 7 היא לא הייתה דיכאונית היא פשוט הייתה גם אמא וגם אבא של דון ושל כל הקוטלות הפוטנציאליות, מעמסה גדולה.. ומה שפרדי אמר כניראה שקר כי קראתי כתבה על שרה כשיצא הטינה והיא אמרה שהיא מצטערת שהם לא הלכו על הקונספט שהפרק האחרון יהיה שעה + ... ושאם תהייה הצעה מעניינת שקשורה לדמות היא תשקול אותה ברצינות [סרט, פרק איחוד, עוד עונה וכו'...]

הלוואי ואתה צודק

שנאתי את הסוף של הסדרה. כל כך התאכזבתי. עונה 6 היתה מבחינתי עינוי שלא נגמר, כל פרק רציתי לתלוש לעצמי את הגידים ושנאתי את באפי, במיוחד על מה שהיא עשתה לספייק, אבל זה דיון ארוך ואחר. מאוד מקווה שג'וס יעשה משהו כי לדעתי זו היצירה הכי טובה שלו, היה עוד מה לעששות שם, ומבחינת שרה, נראה לי שלא מתאים שהיא תשלח מישהו שידבר במקומה ככה שאולי פרדי קצת מקנא על כל הבאז שהיא קיבלה מ"באפי" כשהוא שחרר את הפנינים האלה. אגב, מה היא עשתה מאז ששיחזר את הבאז הזה? לדעתי לא משהו.

אליעד699

New member
אההה.. היא כן עשתה!!

היא עשתה את סקובי דו 2 שהצליח יפה מאוד והיא עשתה את הטינה שהיה הצלחה מסחררת.. והיא עובדת על 10 (!) סרטים חדשים!! מתוכם 2 יצאו בחודשיים הקרובים לבתי הקולנוע..

סקובי דו?

נו באמת, סליחה שאני לא מחזיקה מזה מי יודע מה. עובדת על 10 סרטים? יפה מאוד, לי איכשהו לא נראה שמאז ש"באפי" מתה שומעים עליה מי יודע מה.

אליעד699

New member
מה נו באמת??

הסרט עשה אחלה קופה!! איזה 200 מליון! אל תזלזלי!!! וכן היא עובדת על 10 סרטים... מתוכם סרטים עם ריצ'ארד קלי [דוני דארקו] ועוד... הולך להיות שנה עמוסה בשרה

200 מליון זה המון כסף

אבל זה רק מצביע על זה שהאמריקאים הם די מטומטמים. סליחה, מה בדיוק הסרט הזה תרם למי שצפה בו? "באפי" היתה סדרה מדהימה, עמוקה, אינטליגנטית, שבה ג'וס יצר עולם אלטרנטיבי כל כך אמין שלומדים עליו באוניברסיטה. אז אני שמחה שהיא עושה כסף, אבל זה לא משנה את מה שאמרתי. אולי תהיה שנה עמוסה, לי קשה להאמין שהיא תהיה יותר גדולה בקולנוע מבטלויזיה.

אליעד699

New member
למה את יישר שוללת??

גם אלה שלא ראו באפי בחיים שלהם חושבים שזאת סידרה מפגרת שכוסית בלונדינית הורגת מפלצות.. סקובי דו 2 לא מתיימר להיות חכם ומשכיל! הוא סרט ילדים ונוער כייפי ומצחיק! והסרטים שלה ב"ה הולכים להצליח..!! היא עובדת שם עם המפיקים והבמאים והשחקנים הגדולים ביותר בהוליווד.. לא סתם סרטי טראש..! ויש גם דיבורים על אחד הסרטים למועמדות לגלובוס הזהב והאוסקר [האוויר שאני נושם]... ואני סומך עליה שהיא תבחר את הפרוייקטים שהכי יביאו לה הצלחה ושתהייה שלמה עם ההחלטות שלה..!

צודק, לא התכוונתי להכעיס

אני מסכימה שמי שלא מכיר באפי, חושב במדוייק את מה שכתבת, לא יודעת, אולי בגלל שכל כך אהבתי באפי, ובגלל שהבנתי שלקראת הסוף שרה ממש התנהגה לא משהו עם הצוות וכל ההצהרות כאילו באפי זה כבר לא לכבודה, השאירו אצלי רושם לא נעים עליה. בכל אופן כאמור, פניה נרגשת לשרה: בהצלחה לך בכל אשר תלכי...

smgfan

New member
אל תאמיני לכל מה שאת קוראת

בינתיים לא את ולא אני היינו על הסט, אף אחד לא יודע מה קרה שם. אני בטוחה שגם את וגם אני לפעמים מתווכחות עם חברים או עם אנשים שאנחנו עובדות איתם או לומדות איתם - אף אחד לא רץ לתקשורת ואומר שאת ביץ', נכון? באפי הסתיימה, וכמו שאמרו תמיד עדיף לפרוש בשיא - לג'וס לא היו יותר רעיונות לסדרה - אם היה משהו מעניין תהיי בטוחה ששרה תקפוץ על המציאה! כי היא אוהבת את הסדרה ואת המעריצים שלה והוכיחה זאת לא פעם. גם אני אהבתי את באפי, אבל זו לא סיבה לפסול פרוייקטים עתידיים של שרה והפורום ממש לא נבנה בשביל זה. אנחנו פה בשביל לתמוך בה ולהתעניין - נורא שמחתי שהגעת לפורום והשתתפת וגם העלית דיון - ואני יותר אשמח אם תמשיכי להשתתף ותקראי על הפרוייקטים העתידיים של שרה - רובם נמצאים בקומונה שהיתה לנו וחלקם פה בפורום. אם תרצי קישורים אשמח להביא לך.
חג שמח

מאנם נכנסנו לדיון

וכל מה שאת אומרת זה נכון, לאנשים לפעמים יש אינטרס להוציא אנשים אחרים לא יפה, אבל אני אוהבת את "באפי", לא שאני מאשימה חלילה את שרה בזה שהיא נגמרה, אני יודעת שזה היה כבר הסוף מבחינת ג'וס, אבל כנראה שמבחינת העניין האישי שלי, שרה=באפי, עובדה שלא מצאתי את עצמי עוקבת אחרי הקריירה שלה או מתעניינת בדברים אחרים. אמן שיום אחד ג'וס ושרה יפתיעו אותי. גם לדעתי אגב "באפי" זו הסדרה הכי טובה שהיתה, את "אנג'ל" למשל אמנם ראיתי אבל לדעתי אי אפשר בכלל להשוות.

למעלה