שאלוןןןןן

אייללוש

New member
שאלוןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo143.gif../images/Emo66.gif../images/Emo28.gif../images/Emo103.gif

מתי נולדת ? באיזה בית חולים ? האם אתה זוכר את הרגע הזה ? מה הזיכרון הראשון שלך ? ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ] ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך... ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר : ומשהו שאתה כבר לא שומר..: מה הכי אהבת לאכול כילד ? האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? איך קראו להן ? היה להן עוזרות ? איך קראו להן ? האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה... וב' ? באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? והכי שנאת ? באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? ובאיזה הכי שנאת ? מה הדבר האחרון שאכלת ? שתית ? מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? אוהב את עצמך ? איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? אתה אוכל עכשיו משהו ? שותה ? מה המאכל האהוב עלייך ? אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ? אתה אוהב את האופי שלך כיום ? דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך. דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים. מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? מה תעשה אחרי שתסיים ? איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ? ובעוד 20 שנה ? ומחר ? לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ? באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? ולסב ? אתה חושב שזה יקרה ? אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ? באיזה בית תרצה לגור ? באיזה ארץ ? תשאר פה ? ובאיזה עיר ? אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ? ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ?

אייללוש

New member
שאלוןןןןן../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif../images/Emo143.gif../images/Emo66.gif../images/Emo28.gif../images/Emo103.gif

אני מביאה כמה שיהיה למשך זמן פה...
על עצמך 1. שם: 2. גיל: 3. מיקום בארץ: האם אתה 4. מאחר הרבה? 5. עובד? 6. אוהב את המשפחה שלך? 7. אוכל מילקי? 8. יש לך אובססיה\סטייה? 9. אוהב חורף? 10. מבריז הרבה מביצפר? 11. מדבר הרבה בטלפון? 12. מקבל ציונים טובים? 13. כותב שירים\סיפורים? 14. משתדל לאכול בריא? 15. חושב על עצמך לפני אחרים? 16. חוסך כסף? 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? 19. קונה מתנות? 20. חושב שאתה בנאדם טוב? האם אי פעם 21. שיקרת? 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? 25. ישנת עם רדיו דלוק? 26. עם טלוויזיה דלוקה? 27. לא ישנת יום שלם? 28. היית במחשב כל הלילה? 29. היית בחו"ל? 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? 32. חיבקת מישהו מפורסם? 33. הופעת על במה? 34. גנבת משהו? 35. תפסת טרמפ? 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? 37. הלכת לאיבוד? 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? 39. נשברה לך שן? 40. עישנת סיגריה? מה הדבר האחרון 41. שאכלת? 42. שקנית? 43. ספר אחרון שקראת? 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? 45. הופעה אחרונה שהיית? 46. דיסק אחרון ששמעת? 47. שיר אחרון ששמעת? 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? 51. אדם אחרון שראית? 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? 53. אדם אחרון שחיבק אותך? 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אהובים 56. צבע אהוב? 57. סרט אהוב? 58. ספר אהוב? 59. זמר\ת\להקה אהובה? 60. דיסק אהוב? 61. שיר אהוב? 62. תוכנית טלווזיה אהובה? 63. מאכל אהוב? 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? 65. מקצוע אהוב? 66. זמן ביום? 67. ממתק\חטיף אהוב? 68. אתר אהוב באינטרנט? 69. ערוץ אהוב? 70. קליפ אהוב? העדפות 71. אביב או סתיו? 72. קפה או תה? 73. כתום או צהוב? 74. טלפון או פלאפון? 75. סלקום או אורנג'? 76. שוקולד מריר או חלב? 77. שיער אסוף או פזור? 78. ירח או שמש? 79. קולה או ספרייט? 80. קור או חום? 81. אילת או חרמון? 82. עיינים ירוקות או כחולות? 83. קרמבו או גלידה? 84. לילה או יום? 85. דיסקמן או מערכת? 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? 87. השיר שלנו או מיכאלה? 88. שחור או לבן? 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? 92. פסטיגל או פיטר פן? 93. נעלי בית או יחפים? 94. סבון רגיל או נוזלי? 95. ביצפר או צבא? |*ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? 99. האם נהנת לענות עליו? 100. תן ציון לשאלון.

MiSS PoZA1

New member
עונה לעוד שאלון

על עצמך 1. שם: קרן 2. גיל: 19 3. מיקום בארץ: דרום האם אתה 4. מאחר הרבה? לא 5. עובד? משרתת 6. אוהב את המשפחה שלך? כן 7. אוכל מילקי? כן 8. יש לך אובססיה\סטייה? בערך 9. אוהב חורף? כן
10. מבריז הרבה מביצפר? הברזתי הרבה בשנה הבאה ובי"א חח היה כיף 11. מדבר הרבה בטלפון? העיקר שולחת הודעות 12. מקבל ציונים טובים? היה סבבה 13. כותב שירים\סיפורים? סיפורים 14. משתדל לאכול בריא? כן 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים 16. חוסך כסף? כן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לפעמים 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן 19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לא יודעת האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה?
23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כן 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? אמרתי 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? לא 27. לא ישנת יום שלם? לא 28. היית במחשב כל הלילה? כן 29. היית בחו"ל? כן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? חחחח כשהייתי קטנה לא זוכרת איפה 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא 33. הופעת על במה? רק בהצגה של י"ב 34. גנבת משהו? כשהייתי קטנה 35. תפסת טרמפ? כן עם אנשים שאני מכירה
36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא 37. הלכת לאיבוד? כשהייתי קטנה בקיבוץ שנסעתי עם ההורים לבקר את סבא וסבתא 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא 39. נשברה לך שן? כן פעם 40. עישנת סיגריה? לאאאאאאאא איכס אני נגד זה
מה הדבר האחרון 41. שאכלת? ביצה עין 42. שקנית? לא קניתי כלום 43. ספר אחרון שקראת? לא קראתי 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? יש לה ביצים?! 45. הופעה אחרונה שהיית? לא הייתי 46. דיסק אחרון ששמעת? לא שמעתי 47. שיר אחרון ששמעת? שיר של היי סיקול 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? ^^^ 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? לא הדפסתי 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? וואלה 51. אדם אחרון שראית? אמא שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? לא זוכרת 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא שלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אממ...חברה שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? התעצבנתי על אמא שלי אהובים 56. צבע אהוב? ורוד 57. סרט אהוב? היי סיקול, כול מה שצריך 58. ספר אהוב? לא זוכרת חח 59. זמר\ת\להקה אהובה? שירי מימון
60. דיסק אהוב? של שירי מימון 61. שיר אהוב? אהבה קטנה 62. תוכנית טלווזיה אהובה? צער גידול בנות מתגעגעת
63. מאכל אהוב? במבה, ופרגיות 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? ההורים שלי ואחי 65. מקצוע אהוב? ספרות 66. זמן ביום? 19:00 67. ממתק\חטיף אהוב? במבה 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז 69. ערוץ אהוב? פעם אהבתי ערוץ ויוה ועכשיו פחות, אני רואה אם חורגת ועכשיו התחלתי לראות רומיאו ויוליה 70. קליפ אהוב? משהו של עידן יניב לא זוכרת את השם העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? קפה 73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? לא זה ולא זה..אני שייכת לפלאפון
76. שוקולד מריר או חלב? חלב 77. שיער אסוף או פזור? גם וגם 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? גם זה וגם זה 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוקות
83. קרמבו או גלידה? גם זה וגם זה 84. לילה או יום? גם זה וגם זה 85. דיסקמן או מערכת? דיסקמן 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? גם זה וגם זה 87. השיר שלנו או מיכאלה? מיכאלה 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? בלי 92. פסטיגל או פיטר פן? לא זה ולא זה 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? ביצפר |*ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה?סווטשרט - עם כובע או בלי 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה?ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? קצת אבל נהניתי חחח 99. האם נהנת לענות עליו? כן 100. תן ציון לשאלון. 10
יישר כוח

עונה../images/Emo13.gif

על עצמך 1. שם:נויה 2. גיל: 13 3. מיקום בארץ: מרכז האם אתה 4. מאחר הרבה? לא! אני מדייקת כמו שעון
5. עובד? לא ממש 6. אוהב את המשפחה שלך? ברור! 7. אוכל מילקי? פעם כן, עכשיו לא 8. יש לך אובססיה\סטייה?כן, אובססיה לג.א. אל תשאלו מה זה, לא כדאי לכם לדעת.
9. אוהב חורף? מתה על החורף! 10. מבריז הרבה מביצפר? אף פעם לא הברזתי
11. מדבר הרבה בטלפון? לא 12. מקבל ציונים טובים? כן 13. כותב שירים\סיפורים? לא ממש 14. משתדל לאכול בריא? משתדלת, לא מצליח. 15. חושב על עצמך לפני אחרים? אני מקווה שכן! 16. חוסך כסף? לא 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? לצערי הרב כן 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? אמממ.. חנוכה היה מזמן! וכן, טחנתי סופגניות.
19. קונה מתנות? כן 20. חושב שאתה בנאדם טוב? אני מקווה! האם אי פעם 21. שיקרת? כן 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? לא מצליחה לחשוב על מקרה כזה כרגע, אבל אני בטוחה שכן. 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? לא 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן 25. ישנת עם רדיו דלוק? כן 26. עם טלוויזיה דלוקה? כן 27. לא ישנת יום שלם? כן... ואי זה היה כיף! 28. היית במחשב כל הלילה? לא! אבל אני רוצה 29. היית בחו"ל? המוןןן 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן.. חצילים
31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא תמונה שלי, אבל תמונה שציירתי 32. חיבקת מישהו מפורסם? לא 33. הופעת על במה? כן 34. גנבת משהו? לא 35. תפסת טרמפ?לא 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לא נראה לי! 37. הלכת לאיבוד? כן.. בסאבווי בניו יורק! לא נעים. 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא 39. נשברה לך שן? לא 40. עישנת סיגריה? לא מה הדבר האחרון 41. שאכלת? עוגה 42. שקנית? בלונים לילדה בכיתה שלי 43. ספר אחרון שקראת? הארי פוטר
44. סרט אחרון שראית בקולנוע? מצפן הזהב 45. הופעה אחרונה שהיית? ביונסה.. וואי היה כיף! 46. דיסק אחרון ששמעת? היי סקול מיוזיקל 47. שיר אחרון ששמעת? Everyday
48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? What Time Is It 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? שלט "עצור".. סיפור ארוך. 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)?Girlsense 51. אדם אחרון שראית? אשתו של אבא שלי 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? אמא שלי 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא שלי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? חברה שלי 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אמא שלי! חחח אהובים 56. צבע אהוב? כולם 57. סרט אהוב? היי סקול מיוזיקל!
58. ספר אהוב? הארי פוטר 59. זמר\ת\להקה אהובה? קשה לי להחליט 60. דיסק אהוב? אני חושבת שהדיסק של היי סקול מיוזיקל ושל אבריל לאבין. 61. שיר אהוב? מה זה השאלות הקשות האלה?! 62. תוכנית טלווזיה אהובה? אבודים
63. מאכל אהוב? פסטה! יאמי 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? אמא שלי 65. מקצוע אהוב? אנגלית. או בעצם, דוברי אנגלית! |משוויצה| 66. זמן ביום? צהריים 67. ממתק\חטיף אהוב? שוקולד לבן 68. אתר אהוב באינטרנט? תפוז.. אני יודעת, זה מוזר. 69. ערוץ אהוב? ניקולודיאון 70. קליפ אהוב? אין לי מ-ו-ש-ג. העדפות 71. אביב או סתיו? אביב 72. קפה או תה? ברור שתה! עם חלב
73. כתום או צהוב? כתום 74. טלפון או פלאפון? פלאפון 75. סלקום או אורנג'? אורנג' 76. שוקולד מריר או חלב? לבן
77. שיער אסוף או פזור? פזור 78. ירח או שמש? ירח 79. קולה או ספרייט? קולה 80. קור או חום? קור 81. אילת או חרמון? אילת 82. עיינים ירוקות או כחולות? משתנות לפי האור, כמו שלי. לפעמים ככה לפעמים ככה. 83. קרמבו או גלידה? גלידה! קרמבו זה מגעיל. 84. לילה או יום? יום 85. דיסקמן או מערכת? מערכת 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית! 87. השיר שלנו או מיכאלה? השיר שלנו, למרות שאני בהוט. 88. שחור או לבן? שחור 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? לנקות 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים. יותר קשה, אבל עוזר הרבה יותר. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם 92. פסטיגל או פיטר פן? פסטיגל 93. נעלי בית או יחפים? נעלי בית.. 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי 95. ביצפר או צבא? קצת קשה לי להגיד, כי עוד לא חוויתי צבא. |*ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? אם יש לך אובססיה למשהו 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? הסרט האהוב עליך.כאילו, אנחנו בפורום של היי סקול מיוזיקל לא? 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? ממש לא! 99. האם נהנת לענות עליו? כן, מאוד. 100. תן ציון לשאלון. מאה מתוך מאה!

1 2 3 ר

New member
עונה... (לשאלון השני)

על עצמך 1. שם:שיר 2. גיל:13 3. מיקום בארץ: מרכז האם אתה 4. מאחר הרבה? כן 5. עובד? לא 6. אוהב את המשפחה שלך? דאא 7. אוכל מילקי? לאא 8. יש לך אובססיה\סטייה? כן... 9. אוהב חורף? כןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן 10. מבריז הרבה מביצפר? לא... 11. מדבר הרבה בטלפון? לפעמים 12. מקבל ציונים טובים? השנה פחות... 13. כותב שירים\סיפורים? לא, רק כשזה בתור שיעוריםםם 14. משתדל לאכול בריא? לאא... חולה על מקדונלד'ס :p 15. חושב על עצמך לפני אחרים? לפעמים... בד"כ לא 16. חוסך כסף? כןן 17. מבזבז כסף בעיקר על שטויות? כןןןןן... כמו כל אחדד... 18. אכלת כבר סופגנייה לכבוד חנוכה? כן... 2... 19. קונה מתנות? לא.. ההורים של קונים.. 20. חושב שאתה בנאדם טוב? לא ממש... האם אי פעם 21. שיקרת? כן... לצערי יותר מדי פעמים... 22. פגעת במישהו בכוונה תחילה? כן... אטבל הייתי חייבתת... 23. ניתקת למישהו את הטלפון בפרצוף? כןן... כשממש עיצבנו אותיי 24. אמרת למישהו שאתה שונא אותו? כן... ילד אידוט מהכיתה שמציק לכולםם 25. ישנת עם רדיו דלוק? לא 26. עם טלוויזיה דלוקה? לא... איך אני ירדם אם הטלוויזיה תהיה דלוקה?! 27. לא ישנת יום שלם? אין מצב כזההה... אני טיפוס שינההה 28. היית במחשב כל הלילה? לא... יש לי דברים יותר מעניינים לעשות... 29. היית בחו"ל? כןן מלאאאאא זה כזה כיףףףףףףףףףףףףףף!!! :):) 30. אכלת משהו שנשבעת לעצמך שלא תאכל? כן... פתאום הוא היה לי טעים... 31. הופיעה תמונה שלך בעיתון? לא... אני פחות בקטע של פרסום... 32. חיבקת מישהו מפורסם? כןןןןן ידידיה ויטל ותומר אופנר 33. הופעת על במה? כן... רגע... בבת-מצווה זה נחשב?... כי אם לא אז לא... 34. גנבת משהו? כן... ממישהי שעצבנה אותי 35. תפסת טרמפ? כן... אני גרה במושב אז זה פחות מסוכן... 36. אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? לאאא.!!!..!!! מישהו עשה את זה?!?! 37. הלכת לאיבוד?כן... כשהייתי קטנה וטיילנו.. :p 38. ראית "אקזיט" מההתחלה עד הסוף? לא 39. נשברה לך שן? כןן... זה היה קורעע.. 40. עישנת סיגריה? לא... מה הדבר האחרון 41. שאכלת? בייגלה שמיניות מלוחות 42. שקנית? א... בגדיםם... 43. ספר אחרון שקראת? המלאך של זפי 44. סרט אחרון שראית בקולנוע? א... לא זוכרת... אבל במחשב היי-סקול 2 45. הופעה אחרונה שהיית? א... בת-מצווה של בת-דודה זה הופעה?... 46. דיסק אחרון ששמעת? שווים- רן דנקר ועילי בוטנר 47. שיר אחרון ששמעת? א... you are the music in me 48. שיר אחרון שנתקע לך בראש? כנ"ל 49. מה הדבר האחרון שהדפסת? עבודה מגעילההה =( 50. אתר אחרון שביקרת בו(לפני זה)? פורום שרפיי 51. אדם אחרון שראית? אמא שלי... 52. אדם אחרון שראה אותך בוכה? א... לא זוכרת... 53. אדם אחרון שחיבק אותך? אמא שליייייי 54. אדם אחרון שדיברת איתו בטלפון? אמא =)=) 55. אדם אחרון שצעקת עליו? אמא יש רק אחת... ?...!... אהובים 56. צבע אהוב? ירוק בהירר 57. סרט אהוב? היי סקול 1 58. ספר אהוב? (ספר ילדות) אבא-ארך-רגליים 59. זמר\ת\להקה אהובה? יש מלאא אבל בעיקר אבריל לאווין... 60. דיסק אהוב? א... שווים?...!... 61. שיר אהוב? you are the music in me 62. תוכנית טלווזיה אהובה?א... משנה שעברה השמיניה והאלופה... עכשיו אני לא ממש רואה טלוויזיה... 63. מאכל אהוב? א... כנפיים של מסעדה ליד הבית... 64. בנאדם שאתה הכי אוהב? סבתאאאאאאאא!!! ואמא ואבא... 65. מקצוע אהוב?שיעור חופשי נחשב?... =]...=]=] 66. זמן ביום? שעה 5 עלה לי לראש.. (אולי כי אני אוהבת יום חמישי...?...) 67. ממתק\חטיף אהוב? שוקולד... יאמיי... 68. אתר אהוב באינטרנט? א... אין לי אז אני יגיד וואלה או גוגל 69. ערוץ אהוב? ערוץ... לא'דעת... אין לי מווושג 70. קליפ אהוב? יש מלא כאלוו... העדפות 71. אביב או סתיו? אביבבבב!!! גם יותר מחורף וקיץץץ הכי חולה על האביבבבבב 72. קפה או תה? תה... עם מלאאא סוכר 73. כתום או צהוב? כתום... לא'דעת למה... 74. טלפון או פלאפון? פלאפון!!! 75. סלקום או אורנג'? סלקום... אבל גם אורנג' בסדרר.. 76. שוקולד מריר או חלב?שוקולד חלב... אני לא אוהבת מריר... 77. שיער אסוף או פזור?פזורר... יותר יפהה 78. ירח או שמש? ירח... אוהבת לישוןן 79. קולה או ספרייט? ספרייט!! =] סתם יותר טעים לי.. =P 80. קור או חום?אה... באמצע... בקיץ קור ובחורף חום... =P 81. אילת או חרמון?חרמוןןןןןןןןןןןןןןןן אני חולהההה על סקיי!!! 82. עיינים ירוקות או כחולות? ירוק... כמו לי =] 83. קרמבו או גלידה? גלידה... קרמבו עושה לי בחילההה 84. לילה או יום? לילה... הזמן עובר מהר =)=) 85. דיסקמן או מערכת? מערכת... אפשר פול ווליום =]=)=]=) 86. מוזיקה ישראלית או לועזית? לועזית... אבל גם ישראלית בסדר.. 87. השיר שלנו או מיכאלה?כלום... =P 88. שחור או לבן? לבן... אני אוהבת יותר צבעים בהירים.. 89. לנקות או להשאיר מלוכלך? אם יש כח אז לנקות... אם לא אז מלוכלך.. =) 90. שיחות נפש בטלפון או פנים מול פנים? פנים מול פנים... זה יותר קשה אבל גם יותר נחמד.. 91. סווטשרט - עם כובע או בלי? עם... 92. פסטיגל או פיטר פן? אפאחד אבל עדיף פסטיגל נראלי 93. נעלי בית או יחפים? תלוי אם יש כח לשים אותם ( לחפש אותם ליתר דיוק ) 94. סבון רגיל או נוזלי? נוזלי... הרגיל מעצבן אותי.. 95. ביצפר או צבא? כלוםםםםםםםם |*ולסיום... 96. מה הייתה השאלה הכי מוזרה בשאלון הזה? " אכלת מנה חמה בלי להוסיף מים חמים? " 97. מה הייתה השאלה הכי דפוקה? פסטיגל או פיטר פן.. 98. השאלון ארוך מידי לדעתך? לא... הוא העביר י את הזמן.. =P 99. האם נהנת לענות עליו? כןן... תודהה על השאלון =)=) 100. תן ציון לשאלון. מתוך 100... 999,999,999

MiSS PoZA1

New member
עונה:

מתי נולדת ? ב27.10 באיזה בית חולים ? קפלן האם אתה זוכר את הרגע הזה ? כןןןןן בטח איך יצאתי מהבטן של אימא שלי
מה הזיכרון הראשון שלך ? משחקת עם השכן שלי ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך [למשל, שהירח גבינה צהובה וכאלה ] שהבנאדם לא נושם בכוחות עצמו
ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך... כשאמרתי למשפחה בליל סדר שאסור לגנוב ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : שיחקתי בבוץ פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר : אין משוו..לא שומרת כלום ומשהו שאתה כבר לא שומר..: אין משהו מיוחד בשבילי מה הכי אהבת לאכול כילד ? לא זוכרת האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? לא איך קראו להן ? לא זוכרת היה להן עוזרות ? לא זוכרת איך קראו להן ? לא זוכרת האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? פרט קצת איך היה...חחחחחח לא זוכרת את זה וב' ? גם לא באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? לא הבנתי את השאלה חחח והכי שנאת ? לא הבנתי באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? י"א י"ב ובאיזה הכי שנאת ? ז' מה הדבר האחרון שאכלת ? ביצה עין שתית ? מים מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? כתבתי שאני חדשה כאן אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? סיימתי חח אוהב את עצמך ? נחמד איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? טלויזיה ומיטה איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? מחשב אתה אוכל עכשיו משהו ?לא שותה ? לא מה המאכל האהוב עלייך ? במבה אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ? חחחחח אף אחד לא מושלם אתה אוהב את האופי שלך כיום ? כן דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך.חחחחחחח אני לא 10 דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים. מאיפה לי חחח מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? מדברת עם חברה במסן מה תעשה אחרי שתסיים ? לא יודעת איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ? מה שיהיה יהיה ובעוד 20 שנה ? לא יודעת חח זה גדול ומחר? הולכת לשירות לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? לא יודעת ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ? ל20 בשנה הבאה באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? לא יודעת ולסב ? לא יודעת חח אתה חושב שזה יקרה ? בעז"ה אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? אין לי מושג אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ? שזה יהיה יהיה באיזה בית תרצה לגור ? בית יפה באיזה ארץ ? תשאר פה ? כן ובאיזה עיר ? חולון או רעננה אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ? באמצע ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ? דברים בסיסיים חחח שאלון הזוי אבל היה נחמד

אייללוש

New member
הייי../images/Emo9.gifאת חדשה../images/Emo35.gif:-O

איך קוראים לך
בדיוק אני הולכת אבל נעים להכירותך

אייללוש

New member
משטרת האופנה../images/Emo196.gif../images/Emo143.gif../images/Emo221.gif

פוזה
מראה כללי
השיער
חולצה 1[הכחולה
]
חולצה 2[הלבנה
]
המכנס
השרשרת

MiSS PoZA1

New member
עונה חח

פוזה:
מראה כללי:
השיער:
חולצה הכחולה: חחחח לא הסתדר לי...לא אהבתי חולצה הלבנה:
המכנס:
השרשרת:
הייתי נותנת לה 10 אבל בגלל החולצה הכחולה.... הציון סופי: 9

nastiush

New member
אני.. למרות שאני לא חובבת משטרת אופנה ../images/Emo3.gif

פוזה
8 מראה כללי
7 השיער
6 חולצה 1[הכחולה]
2
חולצה 2[הלבנה]
8 המכנס
6 השרשרת
5 חח קיצר לא אהבתי :-O

harel600

New member
עונה חח ^^"../images/Emo113.gif ../images/Emo118.gif

אני עונה !@#$%^&*!
פוזה
רגילה לא משהוא מיוחד , אני נותן לזה 7
שיער
אתם יודעים מה הכי מעצבן אותי באשלי שהשיער שלה מ=ו=ש=ל=ם אבל היא תמיד מסדרת אותו באותו צורה, היא יכולה לעשות אותו ממש יפה אבל לא תמיד אותו דבר שליש לצד אחד וכול השאר לצד השני זה לפעמיים מה זה מאכזב אז אני נותן לה 5 !!
חולצה 1 [הכחולה]
יפהה ממש אני ממש אוהב את הצוורון וגם את הצבע הוא כל כך מחמיא לה !@ ואורך השרוולים אין פשוט 10 !!
חולצה 2 [הלבנה]
פ=ש=ו=ט=ה מידי אם היא היתה שמה בצבע אחר למשל תכלת או אפילו שחור היה יכול להיות הרבה הרבה יותר יפה !! ציון 6 !!
המכנס
איפה היא חייה ?!?! כאילו פדאלפון ??? זה כל כך יצא מהאופנה לפני 3 שנים או שהתמונה ישנה או שהיא פשוט ישנה.. ציון : 3 !! [מאכזב ביותר] :(
השרשרת
מושלם משלים את כל הלוק נותן את המילה האחרונה שמסתכלים !! אין ממש אהבתי ממוקם יפה מיתחת לצוורון אין פשוט הורס ציון 10 !!
סה"כ
טם טם טם טם [תחשבו שזה תופים חחח ^^"] ציון כולל 7 !!

nastiush

New member
אני ../images/Emo25.gif../images/Emo105.gif

מתי נולדת ? 22.12.93 באיזה בית חולים ? לא זוכרת + יודעת D= האם אתה זוכר את הרגע הזה ? לא ממש מה הזיכרון הראשון שלך ? אהבה ראשונה ספר לנו על איזה דבר מטופש שחשבת בילדותך : חחחח שהעכברים לוקחים את השיניים בלילה כשנופלת שן X D ספר לנו על איזה יציאה מטופשת שהייתה לך בילדתוך...: לא זוכרת ספר לנו על איזה דבר מטופש שעשית בילדותך : גזרתי לעצמי את השערות
בלי להודיע מראש.. פשוט עשיתי את זה פריט אהוב מהילדות שאתה עדיין שומר : הדובי שאבא שלי הביא לי מרוסיה ומשהו שאתה כבר לא שומר..: לא זכור לי מה הכי אהבת לאכול כילד ? לא זוכרת.. בעיקר סוכריות וכאלה
האם אתה זוכר את שמות הגננ(ו)ת שלך ? המ.... בארץ כן איך קראו להן ? דבי היה להן עוזרות ? כן חח איך קראו להן ? סמדר האם אתה זוכר את היום הראשון בכיתה א' ? לא ממש... וב' ? לא באיזה כיתה היה הרכב הכיתה שהכי אהבת ? כיתה ז' ועכשיו והכי שנאת ? כיתה ה-ו באיזה כיתה הכי אהבת ללמוד ? א' DDDD= ובאיזה הכי שנאת ?
מה הדבר האחרון שאכלת ? שוקולד.. חח אני לא חסה על הגוף שלי אה ? שתית ? לא זוכרת מה עשית לפני שהתחלת לענות על השאלון הזה ? נכנסתי לתפוז XD אוהב את הכיתה הנוכחית שלך ? הכי הכי אוהב את עצמך ? מאוד חחחחחחח
איזה פריט בחדר אתה הכי אוהב ? הכל איזה פריט בבית אתה הכי אוהב ? הכל אתה אוכל עכשיו משהו ? הלוואי.. אני צריכה איך שהוא להתגנב למטבח לקחת עוד שוקולד XD שותה ? לא מה המאכל האהוב עלייך ? ג'אנס פוד בעיקרון אתה אוהב את איך שאתה נראה כיום ? הכי
אתה אוהב את האופי שלך כיום ? כן דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתך. המ.... 10? דרג את עצמך מ1 עד 10 לדעתם של אחרים. אל תשאל אותי מה אתה עושה עכשיו, חוץ מלענות על השאלון הזה ? כלום..
שיעמום טוטאלי מה תעשה אחרי שתסיים ? אקח שוקולד
איפה אתה רואה את עצמך בעוד 10 שנים ? עם משפחה וילדים הלוואי ובעוד 20 שנה ? כנ"ל? ומחר ? עם ציונים סבירים
לאיזה גיל אתה רוצה להגיע ? אני רוצה להישאר לנצח בגיל העשרה.
הכי כיף זה גיל 14 ולאיזה גיל אתה חושב שתגיע ? וואי.. אל תשאל אותי באיזה גיל תרצה להפוך להורה ? 22? ולסב ? סבתא?? המ... 50! אתה חושב שזה יקרה ? הלוואי.. הכל בידי האל אתה חושב שיהיו לך נינים כשתהיה בחיים ? חחחחחח הלוואי אתה מתכנן בכלל להקים משפחה ? ברור באיזה בית תרצה לגור ? בית גדול כזה, 9 קומות..... חח סתם הגזמתי.. אולי 2 קומות לא יותר באיזה ארץ ? תשאר פה ? אולי כן ואולי לא ובאיזה עיר ? -- אתה חושב שתהיה עשיר, עני, או באמצע ? באמצע ויהיה לך בית מפואר עם כל מה שתרצה, או רק דברים בסיסיים ? כל מה שיבוא לי ^^

למעלה